Cu cine raman?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Vreau sa va multumesc tuturor ptr. sfaturi, si ptr. ca ati fost langa mine (sufleteste) si o sa fiti primele care o sa afle cand o sa fiu Sa dea Dumnezeu s afie cat mai curand.
Numai bine va doresc tuturor,
Nadia.

Winners don't quit; quitters don't win.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Nadia iti doresc din suflet sa ti se implineasca visul.

Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Loma, multumesc mult.
XOXOXO

Winners don't quit; quitters don't win.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Hm! Cam repede te-ai hotarit...Parerea mea (care foarte probabil nu mai conteaza acum) e ca te pripesti...

Din 2 rele, eu zic ca ai ales-o pe cea mai putin rea la momentul de fata. Pe termen lung, iti spun din propria experienta, o sa ti se acreasca de barbatul care nu scoate mai mult de 2 vorbe pe zi si nu iti da atentia cuvenita. Pare putin lucru, dar NU E! Sa vezi cind o sa vina copilul si pe el o sa-l doara la papuci ca tu te chinui cu toate cele in casa + copil + servici (ca banuiesc ca nu te faci homemaker..)
Cind el sta pe canapea la tv si copilul isi insira creierii pe pereti, nesupravegheat, ca de, nu el a vrut copil...bla, bla. Cunosc stilul asta, nu l-as mai cunoaste...!

O sa-ti aduci aminte de spusele mele si sa ma pomenesti peste citiva ani...

Eu iti doresc, totusi, sa ma fi inselat...

Share your knowledge! It's a way to achieve imortallity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

quote:
Allure Posted - 24/01/2006 : 03:15:27

Hm! Cam repede te-ai hotarit...Parerea mea (care foarte probabil nu mai conteaza acum) e ca te pripesti...

Din 2 rele, eu zic ca ai ales-o pe cea mai putin rea la momentul de fata. Pe termen lung, iti spun din propria experienta, o sa ti se acreasca de barbatul care nu scoate mai mult de 2 vorbe pe zi si nu iti da atentia cuvenita. Pare putin lucru, dar NU E! Sa vezi cind o sa vina copilul si pe el o sa-l doara la papuci ca tu te chinui cu toate cele in casa + copil + servici (ca banuiesc ca nu te faci homemaker..)
Cind el sta pe canapea la tv si copilul isi insira creierii pe pereti, nesupravegheat, ca de, nu el a vrut copil...bla, bla. Cunosc stilul asta, nu l-as mai cunoaste...!

O sa-ti aduci aminte de spusele mele si sa ma pomenesti peste citiva ani...

Eu iti doresc, totusi, sa ma fi inselat...

subscriu.

Mergi la inceput