Cu cine raman?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

quote:
Originally posted by Elise

Nadia,
crede-ma ca vei stii ATIT de bine cind "el" apare.....

Elise

CUM, Elise? Care sunt semnele? Daca o sa ma insel din nou?

Winners don't quit; quitters don't win.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Nadia chiar ma gandeam sa-ti raspund sa nu ramai cu nici unul dintre ei, pentru ca nu esti indragostita!
Elise are dreptate, cand apare EL nu mai ai nici o indoiala. Cum iti dai seama? Pai stii, si gata!

J

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Sincer, mie nici unul nu mi se pare ca lumea, A te fataie uite relatia nu e relatia dupa cum se simte el pregatit si asteapta raspunsuri pe ceas de parca tre sa te hotarasti sa-ti iei o rochie. In mintea lui tu l-ai asteptat pana acum sa se hotarasca si acu' gata s-a horatarat. G simte ca el si-a facut datoria fata de viata si acum vrea doar comfort si tu...undeva intre ei pe locul tshpe. Stiu cum e sa iti doresti copii si sa nu ii poti avea, daca sotul meu acum mi-ar spune ca nu doreste lumea mea s-ar darama desi nu pentru copil l-am luat.

quote:
Vreau doar sa fiu singura, sa-mi adun gandurile, sa-mi pun viata in ordine... pentru un timp.
Cred ca asta ar fi cel mai bine pentru tine la momentul actual ca mie mi se pare ca tu esti cam singura oricum chiar daca si G e si el pe acolo prin casa.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Pai...daca ma intrebi pe mine, eu am stiut ca e al meu.
Si nici nu m-am uitat daca are calitati sau defecte.
Sau daca vrea sau nu copii.
L-am vazut, am stiut ca asta e, si tzop, i-am sarit in brate!
Stiu ca pare neverosimil, dar asa e.

Si am lasat pentru el o relatie de 3 ani.

De obicei, cind faci calcule, nu prea iese cum ti-ai programat...
Poate de asta nici nu e cazul sa consideri ca ai fost "pacalita" de G. Omul isi schimba optica pe parcurs, prioritatile, preferintele... Nu ramin stabili, asa cum i-am luat asa vor fi pe viata.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Nadia,
De obicei in situatiile astea apare al III lea care limpezeste "apele" (glumesc,bine ar fi sa fie asa!. Eu as face dupa cum mi-ar dicta inimioara, ca o viata am nu 9, nu?
Decat sa stau cu un partener care nu-mi vorbeste, mai bine, pa, pa!
E viata mea si fac ce cred eu de cuviinta cu ea!
Corect, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Hai sa-mi dau si eu cu parerea....Nu ai prea vrea cu nici unul dupa cate observ, insa ti-e frica sa iei o hotarare din cauza dificultatilor materiale in care te-ai putea regasii....
In acest caz accepta propunerea lui A de a-ti inchiria un apart. pt. o vreme si apoi vei vedea...i-ti cauti un servici,devii independenta financiar si atunci vei vedea lucrurile altfel
Gandeste-te la tine in primul rand....

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Precis G are momnete cand comunica. Altfel ti-ai fi luat campii deja.

Pai daca tu vrei neaparat un copil eu zic sa te duci cu A. Ca se pare ca e singura varianta. Inteleg ca ii iubesti pe amnadoi momentan din moment ce te vezi stand cu oricare din ei. Dar mai intai ai o discutie sincera cu G spune-i ca te timti inselata si ca tu vrei copil si pleci cu cine iti poate oferi asta. Tu ai in jur de 30 de ani(dupa nick)?

Hai sa abordam problema altfel: daca ar fi sa-ti alegi un barbat care ai vrea sa fie tatal copilului tau bazat numai pe ce simti tu si ignorand orice alt lucru, cine ar fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by Nadia1976

Teodora, m-am despartit de A pentru ca parea copilaros, si nu parea deloc pregatit... pe cand G era matur, cu capul pe umeri, stia ce vrea si, din pacate, l-am crezut cand a spus "da" la subiectul copii. Dar m-a "pacalit", m-a inselat cu vorbe frumoase si acum are pretentia sa renunt la a fi vreodata mama copiilor mei, dar sa-i cresc lui fata...

faza asta imi aduce aminte de un film cu Adam Sandler , parca Big Daddy ii spunea la film. iubita l-a parasit pt unul mai in varsta si cu " plan pt urmatorii 5 ani" motivul - esti prea imatur. finalul filmului demonstreaza ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ..
Ca o parere generala , din doua rele eu as alege-o pe a treia. de ce optiunile tale sunt doar G sau ex-ul??? ca ma gandesc ca daca ex-ul te-a scos din sarite in trecut , e posibil sa o faca si acum.

"The harder you work, the luckier you get"

Ghita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Da, Michelle, am vazut si eu filmul.
Oricum, am vb. cu sora mea azi si mi-a spus un singur lucru: Mai bine sa regreti ceva ce ai facut decat ceva ce nu ai facut...
Concluzia? Merita sa incerc cu A, caci G categoric nu vrea copii si categoric nu e pregatit sa se recasatoreasca. In afara de asta, eu Categoric, nu mai sunt dispusa sa-mi pierd ani din viata ptr. confortul personal al unui sau altui barbat, lasandu-ma pe mine tot pe locul tz-shpe.
So, cu Dumnezeu inainte si sper sa nu regret pasul facut. Oricum... nu o sa plec maine, sapt. viitoare, ci imi pun intai totul la punct: adica, apartament, serviciu, etc., asa ca va mai dura cateva luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Nadia, ti-am trimis PM.

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput