Miresele anului 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 45
kateryna spune:
Salutare!!!!
Am venit si noi acasa!!!!
Sunt moarta de oboseala, bebe a adormit, ar sta tot la sani, dar i-am bagat suzeta si trage de numa. Merg sa fac si eu un dus ca sunt pe nicaieri.
De mai stateam o zi acolo, cred ca muream. Povestesc mai multe cand imi revin.Multumesc Domnului ca l-am adus cat mai repede pe bebe acasa, nu e de stat acolo, isi bat joc de copilasi!!! Si le-am dat har Domnului la toate, dar asta e.....Romania!!!!!
Marco a slabit de la 3850 la 3520, e cu icter, dar e totul ok, si acum asteptam sa vina neonatoloaga acasa. Il doare burtica, al meu cred ca are deja colici .
Noroc ca e mama aici, ca se ocupa de toate inclusiv de bebe, am sunat-o de multe ori din spital ca nu stiam ce sa-i fac. Pe asistente nu le puteam deranja de la telenovele.
Va pupic si fug la dus!!!!
gio si marco
Nunta noastra
Cununie civila
ooana spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by krelia
Razishor....Tu esti oricum binevenita, cu sau fara pui, normal!
Si cu... inel ? Hait ! Mi-am taiat craca singura... serios acum, stiu k abia astepti sa-mi vezi... parul lung, voiam sa zic...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
...adika te dai mare cu inelushul tau ...pai si io am...ce crezi ca numa tu!...cracata sigur ti-ai taiat-o cu manuta ta!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
kateryna spune:
Giova
Miresica cu...bebica
Trimise - 10/01/2006 : 10:09:58
----------------------------------------------------------------------
Neatza!!!
Vai ce noapte am avut!!! Nu a plans, e cumintel, dar am alaptat la fiecare 90 min.
Cred ca Marco al meu are colici, se strange foarte tare, il pun pe burtica mea si se linistete. Pt. comoditatea mea, ca mai simt putin taietura si hemoroizii, l-am culcat cu mine noaptea si tot asa voi face pana imi mai revin.
Doarme mult pe burtica, am un bebe ager isi ridica capusorul si si-l muta el de pe o parte pe alta. Bine inteles ca eu il mai supraveghez.
Cum fac cu picaturile de Sab Simplex? Am uitat sa o intreb pe pediatra si numai maine vine dr. de fam. si as vrea sa-i dau. Stiu ca se dau inainte de papa, dar cum asa pur si simplu?
Cred ca am scapat de furia laptelui, sper, acum am sanii moi, dar il alaptez cu silicoane.
Am avut o nastere super usoara, va povestesc pe sf. sapt. ca maine vine seful si duce laptopul.M-a taiat, dar tot m-am rupt, am simtit unele cusaturi, dar a trecut.
Am avut un dr. super, D-zeu mi l-a dat, deja pot sa stau in fund, cu toate ca eram varza jos.
Am slabit 7 kg, mai am 7 de dat jos, burtica am dar am centura si e super. Problema e ca mananc super bine si mult. Si multe, multe lichide, in special ceai de chimen, anason si fenicol.
Si un sot cum nici prin gand nu credeam ca voi gasi.
Ma intelege, cu toate ca ma apuca des crizele de , ma ajuta, nu-l scapa din ochi pe bebe, il filmeaza, poze, daca ar putea n-ar merge nici la munca.
Multumesc tuturor fetelor pt. felicitari!!!
Scriu mai tarziu, acum merg sa dorm, ca doarme si bb.
pupici.
gio si marco
Gio, bine ati revenit acasa.
Nunta noastra
Cununie civila
ooana spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
hello! ce credeati ca ati scapat?
http://community.webshots.com/user/trenurelu
Cum a fost prima zi la munca?
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
krelia spune:
Fie ce-o fi..va astept www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66099" target="_blank">aici
Nunti de vis!!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006