Miresele anului 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by ciciep

Mai ramane sa gasesc solutia pentru scris auriu sau argintiu, care nu stiu cum ar putea iesi asa pe o imprimanta normala...

daca vrei sa fii si mai originala (o avea termen de comapratie cuvantu'? ) - poti scrie invitatia cu manutza ta proprie si personala...cu pix auriu luat din comert (bleah ce urat suna)....de la librarie ....am primit eu o invitatie de craciun, scrisa cu un astfel de pix si am chestionat individa si cica...se gaseste, la noi, in capitala ...arata tare misto, sa stii...si in lumina se vede super...
Si eu vreau pe invitatii (culoare albastra) - scris auriu ..e mai scump, la tiparire, dar merita...si pe modleul pe care-l vrau eu, chiar se preteaza

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Eu am plecat acasa. Poate trec pe la restaurant sa vd ce si cum. Cati imi incap in plus in sala. Si vreau sa vad cum aranjeaza mesele, ca sa stiu cate lumanari sa cumpar, servetele, baloane....si alte alea. Ca luni sau marti mergem la Brasov la cumparaturi.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

quote:
Originally posted by krelia

daca vrei sa fii si mai originala (o avea termen de comapratie cuvantu'? ) - poti scrie invitatia cu manutza ta proprie si personala...cu pix auriu luat din comert (bleah ce urat suna)....de la librarie

26 august 2006

Interesanta idee, insa...aoleuuuu...sascriu de mana n-spe invitatii??? Si cu scrisul meu de doctor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:

...sascriu de mana n-spe invitatii???

ah, nu.....mai dai si lu' iubi..si lu mami..si lu' nasha...eventual si la soacra ...pe la prietene ...se gasesc oameni!
Pai nu??

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by tigrutz

Krelia, cura aia cu 3-3-3, te ajuta sa slabesti foarte mult pe moment, dar apare efectul yoyo (adica ala de pui dublu la loc) si are foarte multe carente, pt ca organismul nu poate rezista de ex, 3 zile numai cu lactate, are nevoie si de altceva. Asta spun medici, si stiu si cateva persoane care au experimentat-o pe pielea lor si rezultatele pe termen lung nu exista, sunt doar pe termen foarte scurt.

tigrutz, si eu stiu persoane (si nu doar 1-2, ci mai multe!) care au tinut 3-3-3 si au avut rezultate extraordinare.
Si sa stii ca in general, daca tii o dieta si apoi incepi sa mananci de toate, se depune la loc. Dupa orice dieta trebuie tinuta dieta de mentinere...
Eu am tinut 1-1-1 (ca 3 zile de lactata ma omoara!), f putin timp, am dat ceva jos (nu mult, dar am simtit diferenta!) si dupa aceea am mancat moderat, fara paine, dulciuri si sa stii ca nu am pus la loc...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:

Saru'mana mult! Mie mi-a dat dat ideea Raza (iti dau drepturi de copyright sa stii!) cu invitatiile in forma de inimioara. Si iata ce am gasit:
www.paperdirect.com/Valentine Heart/id=102/shop.axd/Content " target="_blank">http://www.paperdirect.com/Valentine Heart/id=102/shop.axd/Content . Sunt inimioare de Valentine's Day dar pot fi foarte usor folosite si pentru invitatii de nunta, zic eu.. Ce ziceti de asta?
Apropos, thanks again Raza pt idee (eu visam la cai verzi pe pereti in forma de casutza...).

Cu placere ! Iar casuta, dc vrei, fa-o, dar pt plicuri...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by ooana

Superrrrr....de acolo si-a luat si sora lui Marius rochia de mireasa acum 4 ani si a costat 3 mil!

Pai tu crezi k eu am zis altfel ? si acum stiu si de unde-mi voi lua pe viitor rochii de seara, inclusiv pe cea de nasa, cand voi fi... si vreo 4 de mireasa de-a gata m-au lasat masca !

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by ooana

Superrrrr....de acolo si-a luat si sora lui Marius rochia de mireasa acum 4 ani si a costat 3 mil!

Pai tu crezi k eu am zis altfel ? si acum stiu si de unde-mi voi lua pe viitor rochii de seara, inclusiv pe cea de nasa, cand voi fi... si vreo 4 de mireasa de-a gata m-au lasat masca !

Raza de soare

...in cazul asta, cand vin la targ trebuie neaparat sa fac o vizita pe la magazinul asta...ca cine stie, poate chiar acolo gasesc rochita pe care o tot caut...

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

Raza, cum se numeste magazinul poate ii fac si eu o vizita!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Animagus spune:

Mda, pai cat de ingrozitor ar fi sa ma imbrac cu un sacou tweed care are si petice din alea in coate in locul clasicului costum (negru, gri, maro, alb, crem etc)? Hmm... Horror, nu? I'm not kinda suit guy, so... Am umblat o zi prin magazine si nu am vazut nimic care sa-mi placa si care sa aiba si un pret decent. Deci, da? Groaznic? Frankestein wedding? Am vazut sacoul www.gironde.ro/image/magazine/ps_6.jpg" target="_blank">asta cu un aer british delicios. Credeti-ma, in realitate arata mult mai bine decat in poza. Nasturii au o forma foarte misto, taietura ii also faina. Si imi place si imi sta bine. Imposibil, huh?

In alta ordine de idei, mai avem o luna si un pic si nu avem nimic gata, nici macar restaurantul.... Stiu, nici mie nu-mi vine sa cred.

La vache qui rit

Mergi la inceput