Miresele anului 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Sar'mana Ralu pentru poze. BB Marco e un grasunel scump de tot!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ma duc si eu sa.Nu am nici un chef....dar cineva trebuie sa o faca si pe asta...

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Eu va spuneam ca am definitivat lista cu invitati. Am luat hartie, am luat plicuri si ne-am apucat de scos invitatiile. Iubi se uita pe lista si incepe sa completeze. De la 180 cati aveam am ajuns la 210 persoane. Ce ziceti? Din nr. asta mare, cam cati vin? Vreo 20-30 e c;lar ca sunt de umplutura acoolo, ca "trebuie sa ii bagam in seama", dar....daca imi vin peste 160 o sa fie cam inghesuiti in restaurant, ca si asa lejer stau 150 de persoane. Ce ma fac? Pana acum am dat invitatii rudelor si la cativa prieteni care au spus ca veneau si fara invitatie.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

Eu va spuneam ca am definitivat lista cu invitati. Am luat hartie, am luat plicuri si ne-am apucat de scos invitatiile. Iubi se uita pe lista si incepe sa completeze. De la 180 cati aveam am ajuns la 210 persoane. Ce ziceti? Din nr. asta mare, cam cati vin? Vreo 20-30 e c;lar ca sunt de umplutura acoolo, ca "trebuie sa ii bagam in seama", dar....daca imi vin peste 160 o sa fie cam inghesuiti in restaurant, ca si asa lejer stau 150 de persoane. Ce ma fac? Pana acum am dat invitatii rudelor si la cativa prieteni care au spus ca veneau si fara invitatie.

POZE

Arata-ne si noua invitatiile!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ooana

Deocamdata sunt doar in corel. Cand va avea iubi timp sa le transforme in jpeg o sa le pun si eu in album. Ca eu nu stiu cum se face. Stiu ca trebuie sa exporti...dar ce si cum...habar n-am. Sau daca vreuna din voi stie...sa ma ajute si pe mine, cand ajung acasa pun invitatia si v-o arat.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

quote:

Deocamdata sunt doar in corel. Cand va avea iubi timp sa le transforme in jpeg o sa le pun si eu in album.
POZE

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

...sa inteleg ca voi singurei v-ati facut invitatiile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

Salutare fetelor!
Off, discutiile astea despre greutate ma deprima, zau asa...Pai eu, la cele 70 si ceva, mai am de dat jos vreo 10 sau macar 7-8 ca sa pot arata cat de cat "decent" in rochitza de mireasa...Insa am si o veste buna: am dat jos de pe net zilele trecute niste clipuri cu tae-bo si...m-am apucat de !!Iuhuuuu!! Stiti cat de bine m-am simtit zilele astea, in sfarsit aveam ceva mai multa energie si un optimism ceva mai mare!! Plus ca eu n-am reusit niciodata sa tin cura de slabire, ca sunt o pofticioasa...O sa va tin la curent cu "progresul"...
Va pup
Cecilia

Mergi la inceput

quote:

...sa inteleg ca voi singurei v-ati facut invitatiile?

Eu cu ideile, iubi cu executatul Am facut si carduri de multumire.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Buna ziua, fetelor...ca abia acum am reusit sa intru si eu!!!! ..treaba..ca la balamuc!!! ...plus net..nexam!!!

ralu - sf. anton nu e maine, ci pe 17 ianuarie (ca ortodocsi, ca la catolici banuiesc ca nu te intereseaza )..."grasutzo" care esti!!! ...sau mai bine zis..ipohondrooooooo (credeti-ma ca io stiu mai bine!!)

In rest..vreau sa sun la Deme'..pana nu se aglomereaza...poate ma duc intr-o proba..asa..de control..ca n-are ce sa-mi strice...si poate sa incep si eu o cura din aia cu 3-3-3...o fi ceva de capu' ei?? S-o lipi de mine???

a.cicel....ce si unde vrei sa exporti?

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia

a.cicel....ce si unde vrei sa exporti?[/purple][/font=Comic Sans MS]

Am invitatie in corel si vreau sa o fac jpeg sa o pot pune in album, ca de mult tot primit ca v-o arat. dar nu stiu cum sa fac treaba asta. ca pe iubi nu ma pot baza, ca e cam ocupat.

POZE

Mergi la inceput