Miresele anului 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

[font=Book AntiquaSESIUNE????????? Mai bine nu deschideati subiectul. Ca si eu incep sesiunea pe 19 februarie. Si dupa cum stiti am examen si pe 25 februarie. Iar eu nu am invatat nimic. Si mai am de facut si 11 referate, din care unul pt nota. Anul asta m-am cam lasat pe tanjala. Toti colegii ma suna, imi cer informatii despre referate si nu le vine sa creada cand le spun ca nu am nimic facut, ca nu m-am apucat de invatat, ca poate imi inghet anul. Numai de examene nu imi arede acum cand mai am o luna jumate pana la nunta, vine si BB...Am innebunit rau de tot.[/font=Book Antiqua]

POZE

Las' ca io o incep pe 23 ian si nu am invatat nimic... asa ca tu mai ai timp....
La ce materii ai nevoie de referate ca poate te ajut....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by andreea_trend
Las' ca io o incep pe 23 ian si nu am invatat nimic... asa ca tu mai ai timp....

Multumesc frumos. Materiile care imi dau batai de cap sunt contabilitatea si engleza. La celelalte materii am cat de cat documentatie. La conta am: - Componentele evidentei ec. si obiectul de studiu al contabilitatii
- Tipuri de operatii ec. care genereaza modificari in structura si volumul activelor si pasivelor. Inventarul.
Iar la engleza: - Trust in other people
- Cultural of value in the Eurocultures models.
Daca ai ceva de ganul asta, sau altcineva, va rog ajutati-ma si pe mine. Multumesc frumos.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

quote:

Multumesc frumos. Materiile care imi dau batai de cap sunt contabilitatea si engleza. La celelalte materii am cat de cat documentatie. La conta am: - Componentele evidentei ec. si obiectul de studiu al contabilitatii
- Tipuri de operatii ec. care genereaza modificari in structura si volumul activelor si pasivelor. Inventarul.
Iar la engleza: - Trust in other people
- Cultural of value in the Eurocultures models.
Daca ai ceva de ganul asta, sau altcineva, va rog ajutati-ma si pe mine. Multumesc frumos.

POZE

La conta te pot ajuta cat de cat, iti dau maine un raspuns...
dar la engleza nu am asa ceva, si nici nu cred ca gasesti ceva gata facut cu titlurile alea, sa cine stie...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Fetele cu licenta...multa, multa bafta!

Ce sa spun...as fi ipocrita daca v-as certa ca nu v-ati apucat din vreme de invatat cand eu personal sunt adepta metodei aleia cu purcelul...
Saracul de el... (la purcel ma refeream) ce proportii reuseste sa ia in ajun...mananca pana da pe dinafara.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata fetele
Am intrat sa va urez o zi faina si o saptamana reusita. Sa aveti spor la pregatiri si la orice va face voua placere.
Eu incep azi jobul si nu o sa mai pot sta cu voi. Si o sa fiu cu sufletul acasa langa copilul meu. Asta e viata!
Ne auzim mai pe seara oricum!
Ralu bafta daca astazi incepi muncile! Sa fie intr-un ceas bun!
Bafta si fetelor care au de invatat! Rallu...o sa vorbesc cu bunul meu prieten(stomatolog) sa vedem ce spune! Nu promit nimic, dar macar pot sa incerc,nu?
Va pup cu drag

Mergi la inceput

quote:
La conta te pot ajuta cat de cat, iti dau maine un raspuns...
dar la engleza nu am asa ceva, si nici nu cred ca gasesti ceva gata facut cu titlurile alea, sa cine stie...

Multumesc mult de tot. La conta nici macar suport de curs nu avem. Carte nu ne-au dat, ca au spus ca pun pe CD ce trebuie sa invatam. Si cand au venit CD-urile aveam de toate, mai putin cionta. Asa ca nici nu stiu de unde o sa invat. Da' ce mai conteaza, ca examenul la conta e dupa nunta. Asa ca nu ma mai stresez degeaba.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata si de la mine .......urasc zilele de luni mai ales ca incep sesiunea si am o stare de spirit super naspa ...si totusi va doresc o saptamana buna si usoara

Mergi la inceput

Voi urati zilele de luni, iar eu urasc noptine in care nu pot dormi. Azi-noapte am dormit vreo 3 ore din cauza lui iubi. Niciodata de cand suntem impreuna nu a sforait ca in noaptea asta. Eu adorm inaintea lui de fiecare data. Aseara am adormit si m-am trezit de sforait. Dar asa de tare....nici nu va imaginati. Cand am inceract sa il trezesc a zis ca el nu doarme, si cu atat mai putin sforaie. Daca era obosit mai intelegeam, dar ieri s-a trezit la 11, a mancat si s-a culcat la loc. S-a trezit la 2 jumate. Stiti vreun remediu pt sforait? Ca daca va continua asa...e o sa am nopti albe o viata intreaga.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

neata

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Neata si de la mine.

Nunta noastra
Cununie civila

Mergi la inceput