Miresele anului 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauralicurici spune:

de-acum cu voia voastra o sa va zapacesc cu intrebari.iubi cu mine ne-am trezit cam tarziu cu nunta,dar sper s-o rezolvam cu bine, mai ales ca am avut deja niste obstacole pana acum.
maine voi incepe sa caut rochita asa ca orice sfat e bine primit.am mai citit eu prin raspunsurile voastre,dar as vrea cat mai multe informatii despre posibili "furnizori"de rochii.
Asa ca,,,,, help!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

La multi ani si pt maine, cumatra! Sa stapaniti sanatosi aparatul! Si sa va petreceti bine! Asteptam intalnirea...dam noi cico, nu Ralu?!? Hai seara faina, matusica principala de Marcolino!

Multam, cumatra !!
Acu' il pitroceam (ca io-s minitehnicus....iubi e cu masinile ) si tocmai ce am instalat softu'
Ce cico beeeeyyyyy...cico il dau JE, ca raman sarbatorita...fie si peste o saptamana
Matusica...hm..eu ziceam ca-s nasica...da'...acu'...daca ma-sa e de-acord sa ma considere asa.....ma fac si tusha...ce sa fac??

Gata, va las, ma duc sa stau cu iubi...ca inca mai e ziua mea ...si tocmai m-am nascut de 5 minute (adica la diferente de 12 h si 10 min de Marco

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

noapte buna. uff ce zi agitata.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,
La multi ani Ioni/Ioane si Oane! Sa fiti fericiti si sanatosi!
Bine ai venit Lauralicurici! Aici o sa gasesti suport si sfaturi si prietenie!
Un special La multi ani pt prospetii parinti Ioana si Clau! Sa fiti fericiti si sa va traiasca voinicul!
Va pup..o zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Si eu aici, pe baricade, sa le urez toate cele bune sarbatoritilor de azi.
LA MULTI ANI Ioni si Ioane, sa va dea Dumnezeu multa sanatate si tot ce va doriti!

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimRam spune:

LA MULTI ANI!!!!!
pentru toata lumea. (Krelia, Ion, Ioane.....)
Sa va dea Domnu tot ce doriti,
Zile senine si fericire,
LA MULTI ANI....SA TRAITI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Reusesc si eu sa va prind din urma si sa va urez LA MULTI ANI tuturor! Sa aveti exact nuntile pe care vi le doriti si cat mai putina bataie de cap cu ele! Bun venit pe lume lui BB Marco si refacere rapida Giovei! La multi ani, Krelia, sa fii printesita minunata si iubita! Si La multi ani tuturor Ioanelor si / sau Ionilor vostri!
Uf, acum ca am terminat cu urarile parca ma mananca sa va spun ca am trecut pe lista celor cu inel, si e cu steluta (deh, daca am doar stelute pe creier...)
As veni si eu la intalnirea de sapt viitoare, daca ma primiti...
Pupici!

Optimistul e mai aproape de Adevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

La multi ani! pentru Ioni si Ioane. Vin si eu cu intaryiere ca abia a reusit iubi sa repare calculatorul. A muncit la el....ca s+a dus sistemul...de fapt sistemele, ca aveam 2, pe 2 partitii. Norocul nostru ca invitatiile si alte date nu le-am pierdut ca erau pe a treia partitie.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Pupaturi la fete Ioane, Oane si la baieti Ioni!!!
Sanatate, fericire si noroc la 6/49!!!!

Petreceri frumoase celor care va serbati!!!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Fetelor trebuie sa va zic ceva tare....

Ce credeti... vine ieri soacra-mea acasa.... fusese la cumparaturi... desfac eu pungile ... si dau peste un joc
sa lesin pe loc si mai multe nu... am zis... doamne n-o opreste nimic pe femeia asta... innebunesc

Zic ... asta e... am ghinion nu am ce sa fac... imi este dat sa traiesc un cosmar....

Dar ... surpriza acum vine... bucuroasa vine sa-i instaleze Bogdan noul joc ... dar toanta cum e... jocul era pt Play Station
A facut o fata....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput