Miresele anului 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

quote:
Originally posted by Andita

La multi ani si d ela mine, Ioanelor! Chiar acu' ma duc la niste sarbatoriti de-astia ca voi, sa le mananc prajiturile!!!!

Nunta noastra
Poze

Si Ionilor, scuzati.....

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Dragut foc bebe Marco manca-l-ar mama pe el de pui mic ...frumusel foc sa-i dea Dumnezeu mult noroc si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Frate ce tantaloaica mai sunt ...m-au luat emotiile de evenimente si nici nu am observat ca .............am o steluta in plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

La multi ani si de la mine pt Ion/Ioane..si Oane! Io intru si maine..sa urez cui mai e pe aici!
Lasa Raza...ca vine ea Gio pe la Bucuresti cand l-o putea lasa pe BB singur(adica fara ea) si atunci o pupam si o felicitam "live"!
p.s. Ooana acush ma crezi ca am "schiluri" de mama homida?!?

...nu mai zic absolut nimik ...si te si tin minte, cand o sa am o nelamurire sa stii ca o sa te trezesti cu mine pe cap!

Si asa de inceput prima intrebare:
- Castig anul asta la LOTO? ...astept raspuns si sa stii ca platesc informatia numa' sa fie una pozitiva!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jesia

Frate ce tantaloaica mai sunt ...m-au luat emotiile de evenimente si nici nu am observat ca .............am o steluta in plus

felicitari...si la cat mai multe stelute!!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Pai cred ca tre sa joci! Si apoi, ce-o vrea DD! Ca io "prezic" dupa ce-mi spune sufletul. Si banii cu sufletul nu prea merg! Dar iti tin pumnii, sa stii!

quote:
Originally posted by ooana

quote:

La multi ani si de la mine pt Ion/Ioane..si Oane! Io intru si maine..sa urez cui mai e pe aici!
Lasa Raza...ca vine ea Gio pe la Bucuresti cand l-o putea lasa pe BB singur(adica fara ea) si atunci o pupam si o felicitam "live"!

...nu mai zic absolut nimik ...si te si tin minte, cand o sa am o nelamurire sa stii ca o sa te trezesti cu mine pe cap!

- Castig anul asta la LOTO? ...astept raspuns si sa stii ca platesc informatia numa' sa fie una pozitiva!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

quote:

Pai cred ca tre sa joci! Si apoi, ce-o vrea DD! Ca io "prezic" dupa ce-mi spune sufletul. Si banii cu sufletul nu prea merg! Dar iti tin pumnii, sa stii!
quote:
Originally posted by ooana

quote:

Oana & Marius
Wedding Day

...da macar numerele...alea 6!?!? Please!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

io am jucat de revelion. si am avut 2 numere din 12 jucate.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Intru si eu scurt, ca astazi a fost nebunie la mine la munca...
LA MULTI ANI KRELIA!!! Sa fii sanatoasa, plina de veselie si iubita de cine vrei tu!!! Sa ai o nunta ca in povesti, asa cum o visezi!!!
GIO, SA-TI TRAIASCA BEBE MARCO!!!!Sa fie sanatos, frumos si destept ca mama lui!!

V-am pupat ca acu' tre' sa plec in Moldova....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

trenurelu, da' pe mine cui ma lasi???
ralnied@yahoo.com
m-ai dezamagit....

Giova: felicitari si sa iti revii cat mai repede!!! Ce norocoasa esti! Ai un pui mic si un sot iubitor! Ce poti sa iti doresti mai mult???

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput