Miresele anului 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 10
SunSmile spune:
GIO haideeee! Tinem pumnii si facem mare galagie!
Hai MARCOOOO! Fii tu primul bebic-miresic! Doamne Ajuta!
Darria spune:
Salutari miresici de 2006, nu am trecut pe la voi dar va citesc din cand in cand.
Giova: nastere cat mai usoara si un bebel sanatos
BraveGirl spune:
Krelia!!!!Sa ai o nunta de vis!!!
Giova-vreo veste???Noi iti tinem pumnii. Sa iti dea Dumnezeu o nastere usoara si un bebe sanatos si frumos....
Corina
Albumul meu
Raza de soare spune:
Doamne, cred ca noi avem mai multe emotii decat Gio... personal, am un nod in gat...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
ralnied1 spune:
Fetelor, pe bune, mie mi-au dat lacrimile cand am citi de Giova! Sunt asa emotionata!!!
Giova, gandeste-te (daca mai poti!) ca toate suntem cu inima indreptata spre tine si spre Marco!!! Trebuie sa scapi repede, sa nu ne tii prea mult in suspans!!! Off... iar ma duc azi la munca si trebuie sa stau cu ochii pe voi sa aflu vesti!
Si La multi ani, Krelia!!! Trezirea, draga! Ce inseamna asta??? Sa ne traiesti si sa ne bucuri multa vreme cu prezenta ta!!! Iti trimit virtual un buchet mare, mare, mare de flori si multi pupici!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Andita spune:
Asta nu se cheama nastere in direct????
Hai sa va spun o barfa: stiti nasterea celebra de la Surprize, surprize????? Ei, taticul ala mi-a fost mie sef pana in septembrie, cand a plecat din firma..... Ce mica-i lumea, huh?
Ete ce mi-am facut la nume!!!!!! Nu-i dragut??? Imi sta bine in portocaliu????
Nunta noastra
Poze
SunSmile spune:
"A nascut GIOVA la 10,30
MARCO are 3,850 kg Scor Apgar 10 si e frumoooooos!!!!
N-a mai avut timp de epidurala.
Are taietura si crede ca si ruptura (ca mine,inclusiv viteza )"
IUPIIIIIIIIIII!!!! Bine ai venit Marcoooooo!
Krelia esti matusica! Ce cadou frumos!...hihihi....Ooana asteptam "recompensa"! Glumesc...sunt asa fericita ca e mare si sanatos!
kateryna spune:
A nascut GIOVA la 10,30
MARCO are 3,850 kg Scor Apgar 10 si e frumoooooos!!!!
N-a mai avut timp de epidurala.
SA-ti traiasca puiul Giova!!
Nunta noastra
Cununie civila
BraveGirl spune:
Bravo Giova!!!!Sa-ti traiasca puisorul!!!
SunSmile-si eu tocmai citisem vestea si cand am intrat la mirese am vazut ca mi-ai luat-o inainte...e clar ca toate am stat cu sufletul la gura...
Bine ai venit MARCO!!!!
Corina
Albumul meu
kateryna spune:
Hihi, eu stateam cu ambele pagini deschise ca sa vad ce face Giova. Toata lumea astepta momentul
Nunta noastra
Cununie civila