Oare am facut alegerea corecta????

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alunita spune:

Nu este batrin nici unul nici altul.Poate eacest gind ma copleseste deoarece am crescut intr-o familie cu un venit mai mare?
Dar dupa ce am deschis acest subiect mi-am privit sotul, i-am privit fata radiind de fericire si m-am convins ca banii totusi nu aveau sa ma faca atit de iubita si fericita.
Iar la intrebarea daca il iubesc raspund ca DA eu imi iubesc sotul.
Si m-am convins inca odata ca alegerea mea a fost cea corecta!!!
Multumesc

quote:
Originally posted by adrienne12

Alegerea corecta ar fi fost dupa parerea mea sa te fi casatorit cu cel pe care il iubeai si te iubea indiferent de citi bani avea.

Bine acu daca amindoi erau batrini... vorba lu' Guestus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Nu vreau sa arunc cu piatra dar daca va iubiti atat si sunteti fericiti, de ce mai trebuie sa intrebi pe un forum daca ai facut alegerea corecta? Cine iti poate tie confirma sau infirma asta?

In primul post spui ca te framanta mult intrebarea daca ai facut alegerea corecta sau nu si acum zici ca te-ai convins inca o data ca alegerea a fost buna. Deci?

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Alunita, ai facut alegerea corecta, 100%!

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Sa fiu rea si afurisita....sa nu fiu....ma mananca limba, sa zic sa nu zic....
Nu zic ca azi e sarbatoare !

http://community.webshots.com/user/miuiuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by KUKI

Sa fiu rea si afurisita....sa nu fiu....ma mananca limba, sa zic sa nu zic....
Nu zic ca azi e sarbatoare !

Iulia

http://community.webshots.com/user/miuiuliana

da...dar de fapt ai zis

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Alunita,

Tu nu-l iubesti pe sotul tau!
Daca-l iubesti pe omul de langa tine e atat de pretios zambetul lui cand te vede, e asa de important ce spune, e asa de bine sa te cuibaresti seara langa el, incat nu ti-ai mai pune intrebari de genul:
- daca am avea 2 case
- si doua masini
- si am manca numa somon, cavar, etc.

Eu am avut un prieten bogat, asa-l vedeam eu atunci, f bogat: abia terminasem facultatea amandoi si el avea deja casa, masina, cont la banca. A, era indragostit de mine, dar simteam ca ceva lipseste.

Dupa vre-o doi ani mi-am cunoscut sotul, lucram amandoi da inca nu avem bani de casa. Asa ca am cumparat-o impreuna, si am aranjat-o impreuna, avem un apartament pe gustul nostru; in casa fostului prieten nu puteam sa mut o vaza de la locul ei, ca de nu era casa mea!
In casuta noatra eu am desenat mobila, am ales impreuna toate lucrurile mici si mari din casa.

Nu stiu cum o duce fostul prieten acum, nici nu conteaza, eu ma simt f bogata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alunita spune:

Draga Cristiama, iti multumesc pentru raspuns.
Eu imi iubesc sotul, dar cred ca prea am fost alintata de parinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madi-ren spune:

Iubirea este trecatoare, dar RESPECTUL reciproc ramane pt. totdeauna. Eu cred ca intr-o relatie ,respectul este mai presus decat orice,de chiestia asta o sa-ti dai seama cam peste 5-6 ani de casnicie.Alunita iti doresc"Casa de piatra si multa fericire"alaturi de sotul tau si un f. frumos si sanatos,cand vei face bb ai s-a ramai surprinsa de schimbarea relatiei voastre.

Mergi la inceput