Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Salutare mamici!
Am ajuns si noi acasa ieri ... Este totul minunat ... cu mici-mici exceptii (epiziotomia!)
Am si laptic si ne straduim sa intram in "ritm".
O sa intru putin mai tarziu sa va povestesc ce si cum mai pe larg acum va pup si va multumesc pentru ca ati fost aproape de mine!
A, si pe fetita o cheama Alexandra Daria si a avut 50 cm.

Pupici
Camelia si Dariuca

Un An Nou plin de bucurii alaturi de cei dragi si cat mai multe impliniri

Varsta bebelushei:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051227/dt/7/k/91de/preg.png

Poze Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

LA MULTI ANI! La toate Ioanele si toti Ionii!
Bine ai revenit Camelia! Te asteptam sa ne povestesti cum a fost.
Scriati de hainutele copiilor...eu le spal la masina cu calasi detergent cu care spal si hainele noastre,dar dau clatire dobla,le calc din principiu,ca arata mai bine,dar se mai intampla sa-i dau si ceva necalcat,rar dar se intampla.
Pe vremea asta voi scoateti copilasii afara?Mie mi se pare ca e cam ger,dar tare as iesi si eu din casa.
Catutza si Bianca-Maria

Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Mai IOANE SI IONI LA MULTI ANI si sa fiti fericiti!

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Joy,ai fost la spital,ce face bebe-ul?
De-aia am si pus intrebarea asta aici,ca noaptea cand se trezeste,daca-i mai skimb si pampersul,e jaleeeeeeeeeeeee...plange,se-nroseste de foame ce-i e,si de-aia ma gandeam sa sar peste pasul asta noaptea;in leg.cu spalatul la fiec.pampers skimbat,noi numai la kki il spalam cu carpitza cu apa calda si apoi punem ulei de masline;
Aaaa,ma-ntreba cineva cred ca tu JOY,cu vit.A:1 fiola la juma de litru de ulei de floarea soarelui,masline,etc,NU MAI MULT,ca si-asha uleiul are vit.A,nici sa exageram...:o))
Cu mucisorii din nas,sa stii ca al meu Stefanel sforaie si horcaie ca un adult,daca are melcii aia-n nas,asha ca ii insurubez cu un betisor de ureke,inmuiat in prealabil in ser,si imediat de prind,bine,tehnica mi-am imbunatatit-o pe parcurs...asha ca nu te speria,nu cred ca e ceva la plamani,asha,fruntea cum e?Are febra??

Leea,kiar ma gandeam ce mai faci?!
Pai,ce cezariana ti-a facut dr.ala tie,e tipul ala care zici ca te placea?
Bine,n-are el nici o vina,sunt si riscuri mai mari la cezariana,si eu tot ceza am facut,si de la Hg.10-11,am ajuns la 8 dupa o zi,deci,iti dai seama ce sange am pierdut...cu transfuziile eu nu-s de acord...imi zicea cineva nici sa nu ne gandim cam cine doneaza sange...nu a putut sa-ti dea cineva din familie compatibil?
S-ar putea sa ai febra intr-adevar de la furia laptelui,eu am facut 38.2 vreo 2-3 zile,dar ai grija si la lohii,cum curg,sa fie curate,ca sa zic asha,fara miros ciudat.Curaj,curaj,ca trece,si ramane fericirea unui bebe care-ti zambaeste la san,si care-ti va ganguri peste ceva timp...iti tin pumnii sa te faci bine,si sa ne spui mai des cum te recuperezi,in rest bebe papa,e mancacios??
Dienutzooooooo,te-nvidiez mama,cum stii tu cum doarme Luca,baitze,epilaturi,hehee....eu o sa fac toate astea peste o sapt cand ma voi duce la controlul de 6 sapt,in rest...nimic de genul asta!

Cam atat,pupicei

Mergi la inceput

SILVIA da eu eram cu vitamina A .
Cu horcaiala as zice si eu ca nu-i de la plamani, ca nu face mereu, numa cand are "oaspeti", dupa ce-i scot este Ok, doar ca-i cam face repede la loc. II trag cu pompita mai mult, o sa incerc si eu cu betisor....
Nu face febra si inca nu am ajuns la spital, ca astept sa mearga cineva cu mine, nu ma duc singura. Daca era chiar ceva mai urgent, normall ca ma duceam...

DIANA, epilat???? Vai pai mi-am dat seama ca nu-s facuta de 3 saptamani, dar eu sunt FFFFFFFFFFF paroasa (vara ma fac cam la 3 zile cu aparatul ca se vede dupa ce ca-i mult, mai e si negru) si este PADURE pe picioarele mele, imi vine sa bag lama seara la dus.
Cu parul, e si mai jale. Prins in coada sau coc, cateodata nepieptanat, si bretonul cu o agrafa. Muma padurii este frumoasa pe langa mine.

poze

Mergi la inceput

ANDUTA, sa-ti traiasca puiul si bine ai venit la noi.
O sa te inscrie cinva pe lista

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bic, merci mult de oferta. te rog trimite-mi un mail la andreea.tudor@gmail.com sa-mi spui cat costa un tub de desitin (as vrea mai multe) si adresa ta si-ti trimit banii prin moneygram sau alt serviciu din-asta. cred ca e mai complicat sa-ti transfer intr-un cont(ar trebui sa-mi fac eu un cont in usd, ca n-am, in primul rand; asa ca merge mai clar cu curieratele astea de bani )

cristina, parca tu m-ai intrebat acum 1000 de ani ce adresa de mail mai folosesc, nu? asta de mai sus o folosesc zilnic.

mai, noi am luat intr-o luna doar 550g (adica in 23 de zile, ca pana atunci abia a recuperat pierderea fiziologica din primele 4 zile)...putin...pediatrul zice ca e suficient pt. luna I, dar eu tare nemultumita sunt, mai ales ca-mi curg sanii, adica are bebe ce papa...dar e chior lapticul....

mimi, ce zici de angajator acolo?! pt. alocatia copilului nu trebuie nimic de la angajator...asta stiu de la toata lumea. sunt nedumerita...

puiutul meu, Nichita

Mergi la inceput

ete, cand sunai si eu la coafor sa ma programez, mi-a intrat coafeza in concediu si colegele ei sunt nebune cand iti intra in par... asa ca abia peste 2 saptamani revin de la infatisarea de maimuta neingrijita la aia de femeie...
saptamana viitoare ma programez la masaj! sic!

na ca se scula piticul..

puiutul meu, Nichita

Mergi la inceput

mi-am luat inima-n dinti si am pus oglinda jos: de franckenstain ati auzit?
arata ca atunci cand ti-ai prins camasa in fermoarul de la pantaloni...pe toata lungimea operatiei sunt fasii de carnita care atarna...parca as avea inca un rand de labii mai spre spate! horror! ii doare in cur pe medicii astia sa coase si ei sa arate neted! macelarie a facut! ce ma fac?

puiutul meu, Nichita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Anda cunosc prea bine imaginea asta horror!! Chestia e ca mie mi-a spus ca, pana creste tesut nou arata asa. pe urma, inainte de a ma coase, imi va taia (!!!) marginile frumos si pe urma pune atzele. Se pare ca voi fi cusuta din nou pe 19 ianuarie, pana atunci...bandaje la greu!

Meems, Lavi02 sunteti tare dragute amandoua. Eu voi incerca mameloanele lui lavi02, ca sunt mai usor de trimis. Lavi, iti dau detaliile pe mail. Meems e tare interesant linkul trimis de tine, chiar mi-a folosit! Alinush, intr-adevar mameloanele pe care le-am cumparat numai "semanau" cu ale tare. In realitate sunt foarte mari si au varful chiar bombat putin, de abia incap in guritza lui bebe.

Noi am luat saptamana asta 230g. Cum este, fetelor cu experienta? Suntem pe drumul cel bun? Eu am constatat ca am laptic mai mult dimineatza si la pranz, seara cateva picaturi si noaptea aproape deloc. A mai avut cineva asa? Si am mai constatat ca bb Stefan bea tot mai putina formula (la pranz a vrut numai 30 ml!). As vrea sa cred ca ia mai mult de la san, mai ales ca il pun la inceputul fiecarei mese 1/2 ora la san dar uneori suge numai 15 minute. Cat poate sa suga in asa de putin timp, mai ales ca la un biberon sta, ca si bebele lui Felicia, si o ora pentru 60 de ml!

Tania & BB Stefan

Poze

Mergi la inceput