Clubul nurorilor (6)
M-am gandit ca suntem multe nurori pe aici care am putea impartasi experiente placute sau mai putin placute legate de socrii nostrii, fie ca locuim cu ei sau ne vedem din cand in cand.
Cum va intelegeti cu socrii? Va incanta sau va oftica?
Ce metote de imbunatatire a relatiilor ati gasit voi?
Haideti sa ne "racorim" aici
Nurorile cu soacre bune si nebune
impreuna
BraveGirl
gabibarta
camelia75
cornelianeli
boeru
linusa
Naty
ralucames
badjoke
angy11
Boobooricu categoria "dragoste si ura"
klumea_blondy
Himmelsduft
olim
monagan
loreen
dia_bi
inaioana
a.cicel
jozsaerika
gyly
devylla
Ralu-Cat categoria "Iart-o Doamne, ca nu stie ce face!":)
alexa00
kisstherain999
diadaniela
jone
mara95
Lona
meb
Paula2003
Bee
Giana
cherry22
corneliaa
diaan
annitha_cl
Ileana Cosanzeana
adimercedes
lavinai
manda
axia
Siminaf
cristiama
Gargaritza
alionushca
Raza de soare
Clover
soarenistor
mihaela amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64866&whichpage=1" target="_blank">partea a cincea
Poftiti la un capitol nou
diadaniela spune:
Mey fetelor,e rau sa stai cu socrii.Eu stiu din proprie experienta.Flavia e mai norocoasa ,da'mai rar ca la ea.Raza de soare ,si eu am incercat sa le fac pe plac panaa mi-au sarita dracii si de atunci ii bag in seama doar cand am eu chef.
Sunt super enervata ca sotu' a renovat casa de la a la z ,a bagat o gramada de bani in ea cand puteam sa ne cumparam casa noastra.Acum vrea si el sa ne cumparam casa ,dar trebuie sa mai asteptam ca stiti si voi cat costa o casa in Bucuresti.Si ma oftic ca daca ne mutam o sa ramana soacra-mea cu casa super aranjta cand ea nu a pus nici un leu si nici nu ne-a ajutat cu nimic cand a fost de smotru.Eu mai eram si gravida cu cerclaj si am stat cu casa cu fundul in sus vreo 4 luni si bineintele ca ea era la tara la relaxare.Ptiu, ce crize am cand ma gandesc.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Andreea ce prompta esti:)
Nici mie nu-mi vine sa cred ca scris atat de mult, dar se pare ca ne merge bine cu soacrele astea
Sara nu mai e bolnavioara, dr mi-a spus ca de fapt e normal iarna sa le curga nasul, acum se chinuie cu dintisorii care tot iasa...
la bebe:)
Haideti nurori, poftiti la povesti
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
impreuna spune:
Dana las ca nici eu nu-s asa norocoasa, as fi doar dc as sta singura la casa mea:)
Auzi, da in caz ca ramane casa pe mana soacrei, nu tot voi o veti avea dupa ce ei dau coltu? Sau mai are otzu frati si se imparte la mai multi?
Nasol ca ati investit atat in ce nu era al vostru, da poate reusiti sa scoateti ceva...
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
a.cicel spune:
Chiar asa Dana, casa va ramane voua macar? Sau mai sunt si alti mostenitori? Ca atunci ati cam aruncat banii pe fereastra.
Noi avem apartament de serviciu si vrem sa il cumparam dupa nunta, ca atunci putem face un credit mai mare la banca, fara sa ne afecteze foarte mult rata (ca acum punem totul pentru nunta). Si deja tata m-a intrebat daca avem de gan sa il schimbam peste cativa ani (ca e cu 2 camere). raspunsul a fost afirmativ. Ai mei o sa se mute la tara si poate...ne da noua apartamentul lor, ca are 3 camere, si noi sa le dam banii care ii luam din vanzarea apartamantului nostru. Iubi e singur la parinti, asa ca o sa mai avem un apartament si in Tg mures.
POZE
diadaniela spune:
Sotu' mai are un frate ,dar ala zice ca nu il intereseaza casa.Acum nu stiu daca se va tine de cuvant.Oricum daca va fi cazul probabil ca ii vom da partea lui in bani.
Naiba stie ce va fi !Oricum a fost o mare prostie sa investim in casa.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Sotu' mai are un frate ,dar ala zice ca nu il intereseaza casa.Acum nu stiu daca se va tine de cuvant.Oricum daca va fi cazul probabil ca ii vom da partea lui in bani.
Dana
Eui nu as avea incredere in fratii care spun ca nu vor casa, sau ca nu ii intereseaza. E destul de riscant. Sper sa fie de buna credinta si sa se tina de cuvant, ca daca nu.... Si cand ii dati partea de bani cum va cere?Evaluarea la casa renovata? E posibil si asta.
POZE
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by a.cicelquote:
Dana
Eui nu as avea incredere in fratii care spun ca nu vor casa, sau ca nu ii intereseaza. E destul de riscant. Sper sa fie de buna credinta si sa se tina de cuvant, ca daca nu.... Si cand ii dati partea de bani cum va cere?Evaluarea la casa renovata? E posibil si asta.
POZE
Evaluarea la casa renovata nu cred ca se poate, ca noi avem facturi pe absolut tot ce sa cumparat in casa.
Dana
a.cicel spune:
quote:
Evaluarea la casa renovata nu cred ca se poate, ca noi avem facturi pe absolut tot ce sa cumparat in casa.
Ba da se poate. Poate sa spuna ca voi ati locuit acolo, dar nu aveati nici o obligatie sa renovati casa...si multe alte motive care se pot gasi. Oricum eu sper sa nu ajungeti la asa ceva si cumnatul tau sa se tina de cuvant.
POZE
diadaniela spune:
Asa sper si eu !Oricum daca ne vom cumpara casa crede-ma ca nici nu ma mai intereseaza ce vrea si cat vrea.Discutia de mai sus era in cazul in care noi vom ramane in casa si eu sper sa nu se intample asta.Sper sa ne cumparam casa noastra ca e tare rau sa stai cu socri.
Dar tu esti acasa?Adica esti in concediu medical?
Dana