Minunatele scorpiutze (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

buna dimineatza!
ne-am trezit si noi la amiaza!doctoritza ne-a dat peritol si de la asta doarme tun si maninca bine,acuma de somn oricum nu-mi faceam probleme!dar de mincare e rau ca -i e foame si nu-i place mai nimic,trebuie sa incerc cate 3-4 feluri s-o conving.ma cam ia pe nepregatite in zilele cand vrea intr-una mincare .2 mofturosi!includem si pe tati!azi e de serviciu,suntem singure!ne distram!
se pare ca muncitzi fetelor!
Lory,cum stai cu raceala?cam asa e si la noi ,nu scapa nimeni,dar eu sunt mai tot timpul smiorcaita cat e frig afara.speram ca v-a trecut ,sanatate!
Adriana,eu pe Anda o mut la ea in patutz dupa ce o adorm linga mine,si o iau in pat iar dimineatza ,uneori,cand aude ceasul lui tati care suna la 6.30.dar pot s-o mut unde vreau ,s-o schimb ,ca nu reactioneaza.
va pupam ,spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Hello, ce faceti fetele mele dragi?
Eu cu serviciul si cu casa, ca nu mai am vreme de nika!
Monica, desi am tot spus ca ma duc la patinoar... nu mi se arata, nimic nu am cu cine merge si cam greu cu patinele, nu stiu daca gasesc de inchiriat!
Carmen, spor la treburi, pupici la Anduta! Cand vii la Sv in vizita?
Adriana, poate se face pilotistul cuminte si se apuca de dormit noaptea, iti dai seama ca tirmitem gandurile noatre bune spre voi!
Lory, cum sunteti?
Fetele va pup, ca am clienti si azi, am inceput bine anul, ca tot facem comparatii cu anul trecut, s-a triplat numarul de clienti, deci si treaba! Nu ma mir ca ajung stoarsa acasa!
O zi buna, Elena

POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

carmen, si eu pot sa=l mut la el, dar am senzatia ca trage prin pereti.si tarcul lui e aproape de podea.asa ca prefer sa stea cu mine in pat.si el nici nu sta invelit.sa se mai incalzeasca nitel.asa in casa e cald, dar eu cum sunt friguroasa am senzatia ca tot trage prin perete

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

hellene, sa te auda domane doamne.multumesc pt gandurile bune.

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

Fetelor,gata cu treburile ca numai curge apa!
se pare ca am incurcat contabilul ca nu stiu ce dosar n-am depus la timp,cred ca ma injura ca acum nu stie cum s-o descurce!daca ma apuc io de afaceri!
Elena,poate cand va fi cald afara!tati va fi la curs!3 luni!
Adriana,exact aceeasi problema o am si eu,toata noaptea o invelesc si degeaba.ba se mai si trezeste nervoasa ca nu se poate invarti tot patul daca e invelita!dar seamana cu tati,nici el nu suporta sa fie invelit.
fug ca ii este foame!sa notez in calendar sa nu se deoache!

Mergi la inceput

da, carmen, si al meu se enerveaza ca nu se poate intoarce, ca se cocoloseste sub el.asa ca am renuntat sa-l mai invelesc.si se cunoaste.se invarte si se rasuceste cum vrea.

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor aceeasi problema cu invelitul o am si eu...inca de la alex...nici el si nici ruxi nu stau inveliti si ma tot trezesc sa-i invelesc...am vazut saculetzi de dormit...asa ca o vestutza fara maneci dar ma gandesc sa nu dau banii de pomana pe ei si sa nu stea nebunaticii astia doi acolo...ca lor le place sa-si puna picioarele pe sus...pe mine...voi ati incercat cu saculetzii astia?

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

monica , eu am 2.iarna trecuta cand era razvan mic si nu putea sa se intoarca de pe o parte pe alta a mers.toata iarna l-am folosit.acum avem altul mai mare si o singura data am incercat si am renuntat pentru ca nici cu asta nu se poate misca in voie in somn.

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Eu am saculet tip vesta, insa... nici o sansa sa il tin o noapte pe George in el, de la 1 an jumate l-am primit special pentru dezvelirile nocturne si nu se putea intparce pe burta, asa cum ii place lui sa se odihneasca. Aceeasi problema o impartasesc si acum, insa el tipa noaptea cand il invelesc, nu vrea deloc. Insa daca adoarme bustean il mai pacalesc, dar... ne trezim vesnic noaptea sa il pazim, chiar si acum!
Va pup, plec dupa George la camin!
Elena

POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

asa deci...bine ca nu am cumparat...ma gandeam eu ca trebuie sa fie un copilash linistit ca sa poate dormi intr-un saculetz din ala.
va pup si va urez noapte buna...ma duc sa stau cu alex in pat ca altfel nu adoarme pana la ora 24

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput