Minunatele scorpiutze (27)
Raspunsuri - Pagina 4
nastasie spune:
cateva poze mai recente cu razvan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nastasie_adriana/album?.dir=125f
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor
LA MULTI ANI! Cristinutza, sa cresti mare si sanatoasa, sa-ti dea Dumnezeu tot ce-i mai bun pe lume si tot ce-ti doresti in viatza sa ti se implineasca
adriana, bafta la primarie sa ajungi cat mai repede in fatza sa depui dosarul...eu am stat ceva ieri pe la coada...mey ce-mi place poza 6 aceea cu halatul de baie zici ca este micul shao-linochiosul frumushel
loryo sa creasca alinutul si nu o sa mai vrea sa se joace noapteadragutului de el.
am fugit cu alex la gradi...va pup sa aveti o zi buna
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
carmensilva spune:
Buna dragelor!
Anda avanseaza cu trezirea,azi a fost in picioare la 8.30,miine cred ca la 8 ,sper sa nu ajunga la 6!asta e cosmarul vietii mele, sa ma trezesc dimineatza!
Monica,eu nu am fost la primarie,doar la fortele de munca si acolo mi-au zis ca scoala trebuie sa depuna dosarul,pina la urma s-a dus sotul meu sa mai dea niste date.depinde de scoala ca prietena mea a alergat singura ,secretara lua masa si a zis ca e ocupata.
Esme,l-am facut in reprize tortul,nu tot odata ,ca mi se parea mult,si nici nu puteam cu Anda sa fac ceva de la inceput pina la sfarsit.Imio pare rau ca nu ai inceput anul tocmai bine,sa nu continui asa!
Lory,nastrusnic baietel ai!pai l-ai lasat sa se joace la ora aia?am si eu o prietena care pateste la fel ,dar ea incearca sa-l culce inapoi cand are chef de joaca la ore nocturne!te compatimesc!
Nina,"LA MULTI ANI!"Cristinucai!sa aiba parte numai de clipe frumoase si sa se bucure,si voi alaturi de ea!
Elena,nu te mai chinui cu horoscopul,daca ai ceva de facut , nu trebuie sa scrie nicaieri,trebuie sa vrei,iti doresc bafta!
Ema,daca tu vrei un bb,nu mai lua in seama alte pareri,fie si a mamei.asa zice si a mea ca e greu si ca ea nu ma mai ajuta,dar eu nu am ganduri din astae si ami nou s-a calmat si al meu sotz,nu-i mai trebuie nimic!s-a lamurit cu Anda,e cat 2 baieti la un loc la shotii,nu sta 2 secunde si o gasesti pe unde nu te astepti!
Va pupam pe toate si va dorim o zi buna!fug ca Anda e prin dulap pe undeva si striga!
aldaesme spune:
LA MULTI ANI CRISTINUCA! Sa fi vesela si fericita, sanatoasa si iubita, sa iti faci parintii mereu fericiti si madrii si ei la randul lor, sa te faca mereu fericita. Eu sper in continuare ca Dumnezeu, viata sau niste cercetatori geniali iti vor oferii cadoul cel mare!
Eu sunt mult mai bine azi, era vorba defapt despre o infectie la rinichi care acu' e in curs de tratament...cel mai bun analgezic pe care l-am luat vreodata este Dafalgan Forte...suuuper, cred ca as putea deveni dependenta...daca as suferii de migrene ca altii .
Va doresc sa aveti o zi frumoasa si plina de zambete
Esme
Lory_k spune:
Ce mai faceti scorpiutelor? Eu am gasit un pic de timp liber in care am mai bagat niste poze noi in album, va invit si pe voi sa le vedeti daca aveti timp,ma duc sa-l pregatesc pe Alin de baie si sa speram ca voi avea o noapte mai linistita ca sa va scriu maine mai mult!
Anina_n spune:
Multumesc frumos pentru urari, prietenele mele dragi !
Esme, intr-adevar, sa se intample o minune, sa scapam de diabet, ar fi al 2-lea cel mai frumos cadou de la viata, caci Cristina este primul.
Sunt un pic necajita, caci de aseara, Cristina are glicemiile mai crescute, fara semnne de raceala(cand cresc glicemiile). Eu nefiind acasa la amiaza pt. a-i regla glicemia cu insulina, trebuie sa-i scadem din glucidele ce le mananca la amiaza. Sper sa se regleze usor glicemiile, sa fie doar o dereglare usoara.
Am avut timp sa ma uit si eu, peste pozele voastre, Adriana. Tare scump este Razvan si ce fain se joaca tati cu el, seara !
Nepotelele tale parca ar fi niste bombonici, asa-s de dulci ! Cum le cheama ? Nici David, fratele mai mare, nu e mai prejos.
Lory, Alinutul este tare frumusel, sare in ochi nu altceva !
Cum de erau acele stegulete cu tricolorul nostru la serbare ? Nu mi-a venit sa cred cand am vazut !
Esme, insanatosire grabnica ! Eu am fost operata de apendicita purulenta in august 2004 si a fost groaznic.
Elena, Monica, cum au fost baietii vostri la gradi, azi ?
Ema, Daria a inceput gradinita ?
Cristina toata vacanta a zis ca nu merge la gradi, ca sta acasa cu buni si se joaca. Azi a mers prima zi, cu suc si prajituri pt. copii si abia a reusit mama sa o aduca acasa.
Va pup si va doresc o zi frumoasa in continuare !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64626" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn
emma27 spune:
la multi ani,cristina si multa sanatate!!!toate dorintele sa ti se implineasca si ale mamei,pe langa ale tale.sa ai o viata plina de fericire!!
carmen,de-ar fi fost asa simplu.tocmai asta e ca nu sunt inca hoatarata.al meu profita de asta si tot imi sopteste la ureche ca mai vrea un bebe.
lory,am vazut pozele.sincer poza in care erai tu cu alin, o admir de mult pe ym,dar nu am indraznit sa-ti fac complimente,decat in public,ca acum.foarte frumoase.am auzit de nametii din japonia.sunteti afectati?
si dc tot veni vb de poze.adriana,sa-i spui mandrului sa lase pilotistul in pace.sa nu-l mai chinuie,el saracutul inca nu are pacate..m-am prapadit de ras la poza aia,amandoi ingenuncheati.parca erau la iertaciune.
elena,da,da,da.si mai adauga si inceperea afacerii proprii.cu asta ma pacalesc si pe mine horoscopurile.dar e bine sa ma gandesc:fir-a-ti voi sa fiti,lasa ca ma fac eu sef cand oi fi mare!!"
Ema
Iepurasii trazniti
Craciun
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex
HelleneC spune:
Salutare dragele mele!
Apoi horoscoape tot sunt, nu prea cred eu, dar de amuzament.. si daca e si de bine, cum sa nu!?
Esme, bine ca numai asta e, ca de operatie sa te feresti! Va pupam!
Ema, si eu la fel fac cand ma fac mare, ce crezi?!
Nina, cum ati petrecut si azi?
Lory, am vazut pozele, le-a vazut si colega mea, a zis ca e cel mai fain prunc de acolo din grup si ea e pretentioasa rau! Chiar asa, steguletele romanesti erau ceva nou in peisaj, dar tare fain! Sper sa fi dormit noaptea asta Alinutul!
Carmen, sper ca facea curat Anda in dulap, nu? Ma gandeam sa o lasi si la mine, ca din dezordinea facuta de George... cine stie ce iese!
Monica, azi la fel de incet Alex ca si ieri? Ca George... pana se imbraca, pana mai mananca... trece si trenul si autobuzul... Greu cu gradinita asta de dimineata!
Adriana, avzut poze, placut... furat pilotist! Pardon: nu dat mama lui
Fetele mele dragi, dar oare ce se mai aude de cele care nu au semnat aici in condicica de ceva vreme... Syd, Mina, Yrys (am inteles ceva de la Adriana, dar... ne e dor rau de ea), Mira - e pe ultima suta de metri, Tomecica,Mishulina, si toate celelalte!
va pup, ca iar ma taie la shale... cred ca ma duc iar la sala, s-a redeschis, uite asa scap de dureri si poate de un kil macar!
Numai bine, Elena
POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
nastasie spune:
buna dimineata.
multumesc pentru complimente, dar sa stiti ca pe cat e de frumos pe atat de neastamparat e.si imi mananca sufletul si nu sta nici macar 5 minute intr-un loc.azi mi-a dat desteptarea la 5.40.eu il inteleg ca ii ies dinti si masele dar o fi oare de la astia?
fug ca deja trage de mine.revin mai incolo cu amanunte.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
lory am vazut pozele, alinushul este cel mai frumushel din grupul de la gradi...mey asa-mi plac fetzele mirate ale copilashilor cand il vad pe "Moshul"ca-mi vine sa-i mananc
elena, tot asa melcushori suntem si azi abia, abia ne miscam...
azi vreau sa ma duc sa-i cumpar patine de gheatza lui alex si sa-l duc la pationoarul cel nou de la Unirea...eu am patine, de tati am scapat ca el nu stie sa patineze si poate daca gasesc diseara tragem o fuga pe-acolo
va pup si va doresc o zi buna
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos