Minunatele scorpiutze (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

buna dragelor!
eu sunt huhurez de noapte,mi-am terminat de scris foile pt un curs si am vrut sa va salut.
se pare ca toate avem programari la stomato odata.eu dupa sarcina mi-am stricat dantura toata si azi m-am trezit cu un abces gingival,am sunat disperata la medic,am luat un taxi si cand ajung acolo o doamna ma intreaba daca poate intra in fatza mea ca vrea sa puna un aparat dentar unui baietel de 7 ani.am facut ceva in premiera pt mine,i-am spus senin "NU".ea n-avea nici programare ,venea pt prima data ,copilul statea cuminte pe scaun si tot n-am inteles ce i-o fi venit!a incercat si ea si nu i-a mers.
Monica si eu ii spun Andei rugaciunile d e3 ori,nu cred ca e ceva anormal,mai pic uneori de oboseala si tot nu uit ca ma ttezesc s-o invelesc si o inchin.
Esti fericita ca ai scapat ieftin la stomato,dar se pare ca ai probleme mai mari ,imi pare rau!insanatosire grabnica,cred ca ar fi bine daca ai putea face o pauza.
Nina ,sa dea Domnul sa fie totul bine!
Elena,eu pe Anda n-o scot din casa ,ca nu prea e calita si nu vreau sa risc.Saracul copil pleaca acum cu oricine iese pe usa ,sau ma duce s-o urc la geam,ca ea e mare plimbareatza!am scapat-o intr-o zi pe casa scarii ca am deschis usa pt 2 minute si nu puteam s-o conving sa revina,era deja la lift si s-a aruncat pe jos cand am vrut s-o iau acasa.
Adriana ,si noi suntem in aceeasi situatie dupa cum observi,nici cu Anda nu mi-e rusine,abia astept sa vina caldura sa stea afara mai mult !
Esme,m-a luat cu ameteala de la peisajele alea!ooooh!mi-as face si io bagajele!
Mira,iti tinem pumnii!Sa fie intr-un ceas bun!Sa ai grija de tine si de copii!spune-ne si noua care e secretul tau de rezisti,ca eu nu fac fatza unuia!Repede a mai trecut timpul,parca mai ieri ne-ai anuntzat ca esti insarcinata!
Lorysa te faci si tu bine cat mai repede!ce se intampla fetelor!nu e perioada noastra buna?eu am s afiu racita la vara ,va anuntz de pe acum!
Va pupam pe toate dragelor,chiar daca nu v-am amintit!vise placute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA SCORPIUTELOR! Ce mai faceti? Eu parca incep sa imi revin la normal, ma bucur ca este liniste in casa (l-am dus pe Alinut la gradinita), si as vrea sa fac un pic de ordine asa usor, usor.Zilele astea cat am zacut, sotiorul a fost sef la curatenie, bucatarie, ingrijit copil...eu mai putin! Am fost mai rau ca o lauza! Nici macar cand am nascut nu am zacut asa!

MIRA, ce putin mai ai! Iti tin pumnii sa nasti cat mai usor! Am inteles ca esti programata pt. cezariana?Sa te ajute D-zeu. sa treci cu bine si bebe sa fie sanatos!Tin sa-ti spun ca esti mare curajoasa! tie si puisorilor tai!
CARMEN, de obicei eu tot vara racesc. Chiar ma mir ca am patit asa ceva acum.Vara pe calduri de foc, pe mine ma vezi cu rani la nas de la atata suflat!Chiar sa stii ca se intampla ceva cu noi.Oare, vorba ta, o fi un an mai rau pt. noi? In zodiacul chinezesc, este anul cainelui. Este anul meu...sunt tare curioasa cum imi va fi!Cum iti mai este? Ti-a trecut abcesul? Sanatate multa iti doresc!pe tine si pe Anda!
ALDAESME, ti-am admirat fotografiile! Ce peisaje, ce frumos! Bravo voua!Am ramas foarte surprinsa de preturi, super ieftin, in Japonia cu banii astia nu poti petrece asa o vacanta frumoasa.TE PUP!
HELLENE, ce mai faci? Cum mai stati cu gerul?pe tine si pe Georgica!
ANINA, ce mai faci? Cristinuta cum se mai simte?VA PUP!
EMMA, ANA, YRYS, KLUMEA BLONDY,, ce mai facet?Sunteti bine? Va pup pe toate!
Fetelor, eu ma opresc aici, o zi buna va doresc si sa auzim numai de bine!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

neatza fetelorsi o zi buna

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, minunate scorpiutze !
Asa e, ma iau cu Elena de manuta si ne incalzim noi, cumva.
Dimineata, la - 32 de grade, cum au zis cei de la statia meteo, ma dureau obrajii si nasul, iar pe gat in jos parca trageam un lichid foarte rece, asa simteam la fiecare respiratie. Nu avem un ger uscat, avem si umiditate de 70%. Daca esti in miscare, te obisnuiesti cu aerul foarte rece, dar daca stai pe loc, cred ca ingheti.
Fetelor, va doresc sanatate multa, sa fiti puternice pt. copilasii vostri !
Mira, esti de admirat !
Eu sunt bine, in schimb, sotul(scorpion si caine in acelasi timp), si-a dislocat clavicula(la munca) si este in ghips de la brau in sus, pe partea stanga, timp de 1 sapt. Macar sa nu mai patim nimic in august anul acesta, cum obisnuim de 2 ani.
Va imbratisez si va pup pe toate !
Maine trecem la un cap. nou !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66393" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragelor!
La noi sper sa se mai dea jos frigul, nici o sansa deocamdata! Azi am crezut ca pic jos, de la frig, vorba Ninei, nu poti sa respiri! Noroc ca la camin e f cald, iar pana acolo e foarte putin, in spatele blocului. Deci... e mai bine de George, acasa s-ar urca pe pereti!
Fug ca inca nu mi-am revenit de dimineata, asa de frig mi-a fost, atstez cu picioarele parca!
va pupic, noapte faina si calduroasa!
Elena

POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

'NEATA SCORPIUTELOR! Ce faceti? Cum va mai este cu frigul?Chiar acum ma uit la stirile de aseara de la Antena 1 si vad ca s-au inchis o gramada de scoli.De spitale...ce sa mai zic...super frig!Nu mai am cuvinte, vai de toata lumea!

ANINA, imi pare tare rau de sotul tau, se pare ca intr-adevar nu este un an bun pt. noi...cel putin inceputul.Tocmai acum m-am intors si eu de la spital, am fost din nou pt. raceala mea care nu mai are de gand sa-mi treaca...nici nu stiu ce sa mai zic, la super efortul depus de mine ca sa inghit medicamente...acum mi-a dat niste prafuri, si mai nasol!Cristinuta ce face?Aveti mare grija cu frigul asta! Va pup pe toti si sanatate multa va doresc!
MONICA, tu cum te mai simti?TE PUP!
HELLENE, ce faci? Georgica cum se simte?VA PUP!
EMMA, tu esti bine?Dariuta cum e? VA PUP!
NASTASIE,pe la voi cum e? Am vazut ca si Marea Neagra a inghetat!Extraordinar ce se intampla pe la noi! Razvan ce face?A dormit in noaptea asta?VA PUP!
Fetelor, eu ma opresc aici, va pup pe toate, aveti mare grija de voi, o zi buna va doresc si sa auzim numai de bine!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.
la noi au anuntat azi -5 si maine iar in incalzire.sa dea domnu ca tare m-am saturat de frigul asta.
lory, razvan a dormit numai pana la 7.cea care nu a dormit am fost eu.cred ca ma incearca o raceala.toata noaptea mi-a fost frig si rau.abia la 3 am inchis un ochi si atunci deja imi era prea cald.astazi o rog pe mama sa vina pe la mine ca nu ma simt in stare de nimic.parca sunt lovita cu leuca,sunt leguma.ma duc sa-mi fac un ceai cald ca parca si carnea ma doare.sper sa nu racesc ca tare frica imi e sa nu-i dau lui razvan.
va pup pe toate.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor
adriana, si sanatate multa...mai bine ca o chemi pe mama ta...sa sti ca raceala se isntaleaza pe fond de oboseala f repede...asa ca pune capshorul jos si odihneste-te cat sta mama ta cu razvan.
lorymultumesc...si eu ca si tine ma simt mai bine dar totusi continui cu tratamentul.
elena ce bine ca si lui georgica ii place la camin...pe alex cand ma duc sa-l iau la pranz zice...mami nu au plecat toti copilashii eu vreau sa mai stau
ninasanatate multa sotiorului si recuperare rapida
eu am fugit cu alex la gradinitza fiindca azi nu stiu ce firma vin la ei la gradi sa le aduca ceva cadou si arde de nerabdare sa ajunga mai repede
va pup si va doresc o zi buna

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstef spune:

Remember me?N-am mai avut mult timp acces la internet asa ca am disparut o vreme.V-am mai citit pe ici pe colo ca ati fost foarte harnicute si aveti pagini intregi,n-am putut sa le cuprind pe toate!Am aflat si bune si rele,dar ma bucur sa va revad!N-am mai vazut-o pe haioasa Syd!A disparut si ea?Va doresc multa sanatate si o dimineata placuta!
Va pup si mai vorbim!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=b2a7

Mergi la inceput

MSTEF, bine ai revenit!

Lory_kluiALIN CRISTIAN

Mergi la inceput