Cluj rulz! (30)
Raspunsuri - Pagina 9
roxana1974 spune:
helau, va scriu iar pe fuga, tre sa stric bradul si mai am o groaza de chestii de facut...
Cristiana, la ZZ nu e nimic interesant...topicul cu religia in scoli nu e chiar asa de fierbinte ca sa ajunga la zz...despre ala povesteam noi...
Svety, nu prea e nimic de povestit, Mariana si cu mine avem o slabiciune aici pe forum...si am numit-o asa...date fiind initialele unui remarcabil personaj cu care s-a autocomparat mai deunazi...respectiv Mitza Baston, dar sa ne oprim din barfa, ca ne face rau...io am destule riduri si-mi ajung... :)
Uram sanatate tuturor, ma bucur de vestile bune aduse de Cristiana, poate revin mai pe seara.
Va
Roxa
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
svety spune:
Ne-am adunat si noi p-acasa ca am fost in vizita. De maine Mihai incepe serviciul. pentru el e "scarbici", cred ca stiti ce inseamna... Acum ii facem baie lui Dani si-i canta "Love of my life you've hurt me/ breakin' my heart and now you leave me"...etc.
Sper sa-l adorm mai repede pe Dani ca ieri a trebuit la 12 sa dau pe gooogle si sa caut versuri de la cantece si a adormit pe Wonderful Tonight a lui Clapton in interpretare Svety...
mami de dani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/svety_c/album
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
svety spune:
puiu meu a adormit iar eu am zis "Treaba ei de celulita si grasime, imi fac o felie de pita cu unsoare, presarata cu praf de Barbeque!".
mami de dani
mariana tache spune:
In afara de faptul ca imi vine sa deoarece toata ziua m-a chinuit un program (face doar ce vrea el, nu ce vreau eu!), am avut o zi super.
Eu tocmai am terminat de mancat: o punga de chio-chips "ierburi aromate", o milky way "minute", o Heidi "crunch bar" si o milka "M-joy"
Cica am revenit la cura de 5 zile!
Inca o data se adevereste ca orice actiune importanta se incepe de luni! Eu am reinceput cura de miercuri....si uite unde am ajuns! De maine redevin serioasa!
svety, se pare ca ne tinem companie nu numai pe DC ci si la prostii! Mama, n-am mai mancat pita cu unsoare.....intre timp m-am reprofilat pe dulciuri
Anda, bine ai revenit! Sa stii ca eu m-am gandit de multe ori la tine si la printzesa; tare mult a trecut de cand nu ai mai scris pe la Cluj! Sper ca nu dispari iar! Ce-ti mai face socru` ?
Cristiana, ti-as spune unde sa incerci cu caseta, dar nu le fac reclama aci pe forum ; iti spun cand ne vedem face to face, ok? Poze nu trimiti?
Roxana, nu ai mai trecut pe seara..... Ce face Serbanica? Mi-e dor de el!
Florina, iar nu aveti net???
Fetelor am o veste mare! S-ar putea sa ma angajez! Maine ma duc sa depun CV! Am emotii! Mai multe nu va spun pana nu stiu ceva sigur, ok? Tineti-mi pumnii stransi! Ziceti un Doamne-ajuta si pt mine!
Cred ca nu mai trec in seara asta, ca trebuie sa las calculatorul sa lucreze!
si ne auzim maine! (adica azi mai tarziu )
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Hop si eu. Ne uitam la Seven. Am si io 2 nelamuriri: cum scap de link si-l inlocuiesc cu Album? Si a doua...accidental am intrat la zz si vreau sa va zic ca io nu am nimic cu nimeni si nici nu ma bag in discutii polemice...io am facut teologia, nu-s habotnica si nici nu-s de acord cu unele chestii...
mami de dani (26 iulie 2005)
mariana tache spune:
Svety, te duci la semnatura si scrii asa:
albumul nostru
Observi ca nu se lasa spatii intre paranteze.
Astept sa vad ce faci.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
am dibuit! Maesi de sfat. Nu mai stau ca ma termina calculatorul. Tre' sa pun o ? la vr'un moderator ca nu mai pot intra pe forum.
mami de dani (26 iulie 2005)
albumul nostru
Bimilit spune:
Buna seara!
Fetelor eu sunt din Zalau si mi-am bagat nasul in gasca voastra ca sa vad ce face machetutza( ca-i zalauanca de-a mea).Dar surpriza.Vad ca nu a postat de mult.Stiti ceva despre ea?Sper ca e bine si nu are ceva probleme.
PS Sunteti niste dragute.Sper ca nu va deranjeaza ca va citesc.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Tudor - 23septembrie 1993
Matei - 24februarie 2005
mariana tache spune:
`Neata!
Cine se scoala de dimineata....departe ajunge...
Acum am reusit sa-mi fac programul sa ma asculte (dupa ce l-am reinstalat de cateva ori )
Si trec imediat la urmatoarea treaba, ca parca s-au inteles clientii astia, la toti le trebuie DVD-uri pe azi!
svety eu nu stiu cum ai reusit tu sa intelegi ceva din sfatul pe care ti l-am dat ; dar vad ca ai link frumos acum; felicitari.
Tuturor va doresc o zi si o saptamana ffff productive!
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
Helaaaau!!
Pa fuga of course, dar v-ati obisnuit..
Mari, nu am mai trecut seara e drept, dar am fost ocu...am stricat bradul si am facut curat, apoi baia si apoi pana a adormit Serban, m-a calarit de nua, eram prea obo sa mai vin...
Doamne Ajuta, iti tinem pumnii pt job si sa ne dai vesti bune!!!
Bimilit, machetutza e bine din cate stiu eu, au fost fetele la ea in vizita saptamana trecuta, ia sa vina ele sa zica. Bun venit pe topic si..
pe curand gagici!!
Roxa-boxa
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...