Copilasi de oct-nov-dec 2003 (71)
Raspunsuri - Pagina 4
Ven spune:
Valeria, Markus bea cam 750 ml lapte pe zi. Adica un bibe de 250 ml dimineata, la trezire, si 2 bine de 250 ml seara, unul pe la 20.00 si altul pe la 22.30.
Insa mai cere si ziua, dar nu-i prea dau, decat rar, ca daca ar fi dupa el, ar bea lapte in loc de toate mesele de peste zi... Noi nu ne miram, ca si eu si taica-su am baut lapte cu biberonul pana la 6 ani!
Nu stiu cum ne-am gasit, si noi, doi biberonari! 
Referitor la dinti, cred ca inca suntem in top la capitolul stirbi
, am intrecut-o si pe Isabel, cu care ne concuram. Avem in prezent doar 8 dinti si 4 masele. Atat!
Eh, dar cine va avea cei mai buni si mai rezistenti dinti mai incolo?
Doamne ajuta sa fie asa.....Btw, si aici are cu cine semana, la Cristi i-a iesit primul dinte la 1 an si 2 luni, si chiar are niste dinti extraordinari de buni, rezistenti, albi, frumosi, nici o carie, ce mai, de Hollywood! ![]()
Gata! V-am pupat de noapte buna! 
Venera
, mama lui Markus:
->
-> 
ver@ spune:
Si Vladutz bea lapte la greu,dar cu canitza cu cioc.Vorba ta Ven,daca i-as da,ar bea numai lapte
.Cu toate ca si asa bea destul
Cam 600ml/zi
Referitor la dintzi,chiar,cate dintre voi dati la copilasi Zymaflour???
Eu am ales sa nu ii dau.Ma bazez pe spalatul pe dinti,"mostenire,sper,de la mine"
si faptul ca o sa am grija sa vina la mami la stomatolog
Stiti ca pe dintzi definitivi se fac sigilari ale "santzurilor" dintzisorilor in scopul de a nu mai fi retentive,materialul sigilant elibereaza si fluor si astfel se previne aparitzia cariilor in "santurile" dintilor.
Va pup
Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
ver@ spune:
'Neata!
Cumva sunte-ti la saniush???
Noi inca nu am luat sanie
si ieri cand am iesit afara Vladutz a vazut vreo 2-3 copii pe sanie si mi-a zis "sa cumpa.am si noi sanie"(pe R nu il zice)
Dar ce i-a mai placut zapada.Abea l-am bagat in casa.
Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
super mami spune:
Good morning doamnelor, domnisoarelor si domnisorilor.In ultimele 3 zile am scris cate un mesaj pe care din x motive nu l-am putut trimite: ba nu eram inregistrata, ba am apasat pe back in loc de trimite....nu ex legatura dar na eu am facut-o
...iar ieri num ai stiu ce s-a intamplat.La multi ani Miruna ! Sa creasca mare si sanatoasa si cuminte si desteapta si norocasa. Petrecere super frumoasa !La multi ani Adriana, numai bine iti dorim, sanatate, liniste, veselie si iubire...si noroc.
Sanatate puiutilor, sa aveti grija de ei si sa-i rasfatati tare .Noi suntem bine, cam obositi ca am tot avut programe distractive.
Am strans bradutul ieri, desi il tineam mai mult in mod normal. Doar ca anul trecut aveam alta mobila iar domnul brad se potrivea tare bine. Acum parea mic, chel si in drum. In plus Isabel canta cantece de Craciun (super bine...chiar recunosti cantecul) si in loc sa ia un clopotel si sa zdrangane din el, ea ia craca de brad care are clopotelul si zdrangane tot bradul.
In plus ne tot loveam de el cand treceam prin living. Anul viitor cumparam alt bradut si gasim un loc mai bun.In bucatarie fusei un dezastru. S-a indurat o tanti draguta sa ne faca sarmale, le-am bagat la congelator si cand le-am gatit....le-am ars scrum. Eu m-am gandit ca le-a inghesuit ca sa intre mai multe si cand le-am pus la fiert (dupa ce am dat un mil de telefoane ca sa fiu bine informata) am scos din ele si le-am rarit....in concluzie sarea apa si varza si sarmale si capac din oala...plus un zgomot incredibil de enervant....intr-un final s-au facut scrum.
M-am cam prins de miscare....poate la anul reusesc. Speranta moare ultima.
Asta-i primul ep din serialul "bucataria lui Alexandra si dezastrele din ea"....in episodul viitor 'tortul fara zahar'
Isabel a facut o super rana la ureche..efectiv cercelul i-a taiat urechea. Ma duc acum la farm a vedem ce zice nenea de acolo sa facem. Mie oricum mi s-a facut rau cand am vazut-o. De durut n-o doare....dar e cu sange, cu rosu cu ceva galben....am zis ca lesin pana am scos cercelul.Ileana mama ce pletos frumos aveti....si chiar ca a crescut mult. Pupacim juniorul.Ven....ati castigat marele concurs...Isabel de cateva zile are si ultimul canin. Au mai ramas maselutele care ies mai tarziu....alea 4 din spate. Asadar ne laudam cu dantura completa...noi ultimul canin l-am vazut cand era mare...nu prea stiu cand a iesit.
Valeria....noi cumparasem totul pt bebe cand eram prin 3 luni....nici nu stiam ce e....iti dai seama ce baietel in roz puteam avea.![]()
Uki...cum ai visat-o...ce dragut...ce facea...?Dragele mele....multa sanatate, distractie la derdelus (unde e cazul) si copii cuminti.
Treuie sa fug, tocmai am primit acum un telefon..daca vrem sa mergem la masa in vizita...ma fac cat un munte instantaneu. Luna asta ma duc la dr sa fac programarea pt operatiunea 'tetas'
Alexandra si Isabelita Isabel
uki spune:
Buna din nou!
Supermami, si noi la capitolul dintisori suntem la fel...
uite eu chiar o sa o si masor sa vad cat a mai crescut Mariuca, Kg are 13...o fi bine?
mey, am visat pe Isa si cred ca a avut o mica influenta vizionatul pozelor voastre, cu mama mea alaturi, si cand a vazut-o ce mai comenta, ca e asa cretulina, frumoasa, creola...
, stii tu! mama are fix cu parul cret de cand... s-a nascut ea...
chiar fetelor, voi ce ziceti? sa incerc sa "bag" si eu un lapte la 13,30-14? adica in jurul pranzului? sau acum e tarziu pt asta?
asa...va distrati ha? ce va pasa? maine e duminica anyway! dati-i bataie...
hai, ca poate o fi cu folos pt unele dintre voi

paula2003 spune:
La multi ani
si din partea noastra.
Am venit acasa si suntem bine. Alexa este foarte fericita si deloc geloasa pe bb. Il pupa, se joaca cu el....nu o deranjeaza cu nimic si-i convine. Sa nu planga bb ca plange si ea si daca nu-i dau si ei din biberonul lui tot la fel. I-am explicat ca bb mic biberon mic si bb mare biberon mare. Nu stiu ce a inteles ca nu mai cere. La san..., nu spune nimic, nu stie si nici nu intelege ce este acolo, cred ca in mintea ei ar fi ca-l tin in brate...Nu se cere in brate sau sa o ridic, i-am spus ca nu pot si ca am buba.
Va pupic.
Nu mai pot sa intru asa de des sa va salut. Trebuie sa ma refac si nu prea pot dar am sa incerc.
Paulacu Paul siAlexandra
Ven spune:
Salutare matinala!
Ufff, azi incep scoala!
Mi-e o groaza de numa', ca asa mi-a tihnit in vacanta asta, m-am odihnit, m-am relaxat, am vizionat filme cat pt. un an intreg etc.
Dar prima zi e mai grea....
Asa ca va rog, pe cand vin de la scoala sa am mult-mult de citit, da? ![]()
V-am pupat!
Venera
, mama lui Markus:
->
-> 
adameasca spune:
'neatza! Si multumim de complimente! Luk are vreo 18 kg, exact, exact nu mai stiu, dar tare e greu. Si 96-97 cm. Si parul e mare fiindca e netuns din octombrie.
Ven, bafta la scoala! Inceputul e greu, dar o sa vina si cheful. Ce filme ai vazut?
Alexandra, esti absolut mortala cu povestile tale din bucatarie! Sotzul tau ce zice de talentele tale culinare?
Paula, bine ati revenit acasa si refacere rapida! Ceva poze cu noul membru al familiei?
Vad ca dezbateti probleme majore
laptele si somnul. Pai la capitolul lapte: fi-miu bea un bibe de 250 seara la ora 9 si altul de 125 dimi la ora 9. Iar despre somn... Ce sa zic.... Care va mai aduceti aminte cat am dormit eu in 2 ani?
Ma rog, un an jumate... E, acu sa stiti ca recuperam cu totii. Luk doarme de vreo 7 luni 10-11 ore noaptea fara intreruperi si ziua cam 2. De vreo 2 sapt doarme 11 ore noaptea bustean. Adica la 9 seara e in patutz, in pijamale, maxim la ora 10 e adormit si il trezim noi la ora 9 dimineata.
Pup si o saptamana buna!
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
super mami spune:
Paula bine ati ajuns acasa, ma bucur ca e asa bine.Felicitari inca o data si multa liniste si sanatate.
Ileana....mai mai rau ma enervez eu...pt el nu-i nici o nautate. Asa am fost de la inceputuri.
Chiar cred ca exista persoane care n-au simtul asta bucataresc 
Si pe cuvant ca ma straduiesc.Probabil ca el nici nu se astepta sa iasa sarmalele alea...eu in schimb eram plina de incredere.
Nu prea am timp acum , dar am pus cateva pozici si tocmai incepusem sa fac o adresa noua....inceputa e sa vedem cand o fi si terminata.
Aici:
http://community.webshots.com/album/536459765UgMuRO
si
http://community.webshots.com/album/540072791cLmnrlPupiciAlexandra si Isabelita Isabel
super mami spune:
Uite si cateva facute aseara
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=540080968&ran=27107Alexandra si Isabelita Isabel