Copilasi de oct-nov-dec 2003 (71)
Raspunsuri - Pagina 11
Ven spune:
Salutare!
Mai Uki, of, of, ce ti-e cu copiii astia repeziti.....
Si Markus e tare grabit, noua lui pasiune e sa umble incaltat prin casa cu pantofii mei cu toc, mai, si face niste ture cu o viteza.....
Pupam la Mariuca sa treaca buba repede! 
In lata ordine de idei, vezi ca esti datoare cu niste poze mai recente, asa te laudai mai deunazi
Asteptam! ![]()
Zeeva, La Multi Ani! de la capricorn la capricorn! Wow, dar ce cadou frumos ai primit!
Si eu vreauuuuuu !!!
Noi suntem binisor, Markus tot plin de energie, se culca tot pe la 12 - 01 noaptea, e un fenomen!!! Dar sa speram ca e doar o perioada...trecatoare! ![]()
Gata, ca sunt intr-o fereastra la scoala si s-a sunat! ![]()
Pupam toata lumea!
Sa fiti cuminti!
Venera
, mama lui Markus:
->
-> 
uki spune:
...ok...cateva poze, unele mai faine,altele...ma rog, ramane la aprecierea voastra!![]()
poze de sarbatori
si, iertaciune daca nu-s asa cum trebe'
uki spune:
...tot eu
...
Mariuca are codite
(cam amarate, ce-i drept...ca nu sta deloc la pieptanat, o paste o chelie asa deasa la vara...
)
carmen77 spune:
Ghizela, Zeeva, Uki, vizionat pozele, aveti copii superbi
, sa va traiasca.
Noi suntem bine ... pe mine ma chinuie o groaza de anxietati, ca s-ar parea ca de saptamana viitoare va trebui sa ma intorc la munca, si Matei sa inceapa gradinita, si am asa un gol maaare in stomac, mama mia. Am fost si am vizitat cateva gradinite, si la una o fetita plangea de sarea camasa pe ea, ca era prima ei zi la gradi
, si mi l-am imaginat si pe piticul meu la fel. Offff
. Ideal ar fi fost sa vina vreo bunica aici, dar maica-mea inca mai lucreaza, nu e pensionara, iar soacra ... are probleme de sanatate cu socrul, si iar nu poate veni, asa ca ...
Nu va mai innebunesc de cap, m-am dus ca in curand tre sa il scol pe Matei, sa il imbrac si sa il duc la o prietena, ca am scoala azi si tre sa plec la curs in curand. 

POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel - [b]27.10.2003
super mami spune:
http://community.webshots.com/myphotos?action=showPhoto&albumID=540080968&photoID=546220386&security=MgdxAede ras :)))
Revin cand doarme domnisorica ca nu am loc de ea la birou.
PupiciAlexandra si Isabelita Isabel
uki spune:
Neata!
Supermami, am incercat poza, sa rad si eu...n-a mers, zice "page not found, poate e ceva scris gresit in link![]()
slab in rest...
, nu prea aveti chef ha?
sa bem ceva
(poate vine...cheful
)
super mami spune:
http://community.webshots.com/photo/540080968/546220386MgdxAe
asta era...nu stiu de ce nu se vedea....cine stie ce oi fi facut.
Acum vorbesc la telefon si o sa va cer si voua o perere.
RevinAlexandra si Isabelita Isabel
super mami spune:
Am vazut si eu toate pozele....absolut deliciosi copiii astia domne.
Ii pupacim pe toti, ca-s frumosi si tareeeee dulci.
Uki...sa pricep ca chelesti papusa in vara...vin cu
dupe tine...auzisi ??????
Mai faci si misto de ea...."chelie deasa" auzi la ea....hmmm
pe Uki 

Gluma gluma da' nu chelicii papusica....macar nu la vara. Mai bine acum, daca n-are scapare.Carmen...of,of...
Cam nasol dar inevitabil.
Cred ca am uitat sa va zic...sau nu
...nu ma stiu.
Candva inainte de sarbatorile de iarna am fost cu Isabel la o gradi pe care o preferam. Ma gandeam ca o sa stea lipita de mine si ca o sa-si bage degetul in gura sperita.....cum sa nu. A plecat cu o tanti de mana, a facut turul gradinitei, s-a dus la copii, s-a mangaiat cu o fetita si si-au zambit....dupa care s-a infipt in jucariile de acolo de nu o mai luam acasa.
La noi nici nu se uita, noi eram intr-o alta sala vorbeam cu personalul de acolo.
De plecat cu noi acasa, nu a vrut sa plece. ![]()
Sincer nu ma asteptam la reactia asta sub nici o forma; e adevarat ca asta nu inseamna ca o sa fie asa si cand v-a merge sa ramana.Asa ca poate o sa-ti faca o surpriza si o sa-i placa. Oricum Matei e baiat cuminte si destept....sigur nu o sa protesteze prea tare....asa cat sa-ti rupa inima ![]()
Alexandra si Isabelita Isabel
uki spune:
...apropo de crese si gradinite, am in plan ca imediat ce se mai mareste ziua, sa incerc s-o inscriu si eu pe Mariuca la una de langa casa...
sub nici o forma n-o las cu mama, tipa mereu la ea, n-are voie colo si colo, e stres mare cand ramane cu ea
, si drept sa spun imi pare rau! mai scuteam un ban, nu mult, dar ...eh, pe de alta parte, tot raul spre bine, sper eu! ii plac tare mult copiii, si , cum spui si tu Supermami, si mie mi s-a intamplat nu de putine ori, ca Maria sa plece pe strada cu alte "tanti", nici ca-i pasa...
sper sa fie si ea sociabila...si mai ales, sa nu o ia pe coaja de la alti copii (oricum, ea din fire e mai blanda, dar cand vrea, e tare capoasa
)
am mamici la bloc, toate si-au dus copiii la crese, e super nimeni nu s-a plans
insa lumea care nu duce copiii, din anumite principii sau motive(au cu cine sa-i lase) imi spun mereu ca de ce s-o duc? sa se imbolnaveasca??? ce tampenie! e si? se intampla, dar asta nu inseamna ca la gradi e focar de boli...mama-mia!
au unii niste idei...sa te kkk, sory!
asa ca... va tin la curent (220V
)
Supermami, daca mai face fata asta figurine la spalat si pieptanat, zau c-o capresc...de fapt la chelie nu se vede capreala
, si poate se mai si indeseste...
no, acum io sper ca tu folosesti gloante oarbe, da?
da' mai bine-mi spui ca-s grasa, si mor imediat (de ciuda)...nu mai trebe' arme de foc!
care-i vorba ta? hai ca m-a luat valu'...
hai, azi va iert ca-s binedispusa...da maine, bagati condeiu' adanc...
(nu de alta da' tre sa dau mereu pe pagina 2)