IN BANAT LA NOI ACASA (2)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
angy11 spune:
Buna seara Banateni!
Am intrat sa va salut,am o mie de treburi de facut si a inceput scoala,am avut o gramada de pre azi,sunt franta.
Fica-mea e cam racita.
Ingeras,am citi imdeiat subiectul deschis de tine,felicitari!
Mi-a mers netul asa prost in ultimele zile,ca nu am reusit sa postez ceva.
Va pup,va citesc cand apuc,sper sa-mi reintru in program si atunci o sa am timp sa postez mai des.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ingerash spune:
salut fetelor, ce faceti?
ma bucur ca v-a placut subiectul meu
ieri nu mi-a mers deloc netul dar am rezolvat in dupa-masa asta problema. dar acum o sa scriu mai rar, de maine incep tezele si am f f mult de invatat. sa-mi tineti pumnii la toate
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
impreuna spune:
Ingerash pt subiect:)
Fetelor spor la lucru si la invatat
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
angy11 spune:
Impreuna,ingerash,va felicit ca nu va lasati si scrieti la subiect.
Eu am zile mai grele,e perioada de evaluare si pt elevii mei si pentru Daniel,asa ca abia ajung la calculator.Ce sa va spun acum s-au trezit parinti ai caror copii,n-au studiat tot semestrul,ma suna,au un teatru in ei,tot semestrul nu s-au interesat deloc ce fac copiii si acum oricine e de vina,numai ei nu,ma refer la cei de gimnaziu.
Sper sa apuc sa intru macar zilnic sa va salut.
restul fetelor unde sunteti,Dia bi,Silvana,Deya(spor la invatat),
Toria n-ai scris de mult,Corina,Valenka,Dia Codat,nu prea v-am vazut la capitolul asta,veniti si voi cu parerea care e cel mai frumoasa zona turistica di Banat sa facem topul.
Himmelsduft spune:
La noi e un frig si sper sa nu racesc, asa ca beau multe ceaiuri, ultima descoperire e un ceai de prune cu scortisoare, o bunatate. Insanatosire grabnica fiicei tale Angy.
Himmelsduft
calut
Himmelsduft spune:
De obosita ce sint sau mai bine zis adormita, am uitat sa le urez fetelor spor la invatat, iar la ingerash tin pumnii.
Himmelsduft
calut
ingerash spune:
hello fetelor. ce se intampla pe aici de nu ati mai scris?
mersi ca mi-ati tinut pumnii, am luat 10- la prima teza - romana (am dat din jumate din materia de bac)
sper sa iau note mari in continuare desi la mate mor de frica
va pup, sa scrieti si sa-mi tineti pumnii in continuare
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
angy11 spune:
E taare liniste aici.Ai dreptate Ingerash,sper ca in WE sa apuc mai mult la calculator sa mai scriu una alta,deocamdata,ocupata zi lumina.
Impreuna,sora ta mai vine prin Timisoara?Am un comision de facut pt. Cluj si nu mai am pe nimeni acum acolo.O nimica toata,niste partituri ce treuie sa ajunga la profa de percutie de la Cluj de la liceu.
impreuna spune:
Bine v-am regasit fetelor, si eu am fost cam ocupata zilele astea ba cu musafiri, ba cu vizite, da nu-mi pare rau:)
Ma gandeam la fetele care sunteti departe de Banat, cat de des ajungeti pe "acasa"? In special cele din strainatate, nu va apuca dorul?
Ca eu din Cluj nu sunt asa departe si tot cam o data la 3 luni ma duc, acum sper sa vina caldura si sa fie mai des, mai ales ca am bunicii in varsta si as vrea sa apuc sa mai stau cu ei cat m ocazia.
Angy sora-mea chiar wk asta va merge acasa, stiu ca are treaba in Arad dar poate ajunge si prin Tm si n-ar fi o problema sa duca niste partituri. O intreb si te anunt, k?
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
silvana75 spune:
Ceau fetele,
Angy, scuze ca nu am fost pe receptie dar mi s-a defectat calculatorul din birou si nu pot intra pe net cand vreau. Acum am intrat pe sestache intr-un al birou. Multumesc pentru urari. Cea mai mare bucurie de Craciunul sarbesc mi-a facut-o mama. A venit la noi, in 9 ian. find si ziua lui Paul, ne-a adus prajituri de care facea si bunica mea, cu nuca si miere (cesnite), prajituri de care tot pomeneam eu.
Diseara, fiind anul nou, ma voi chefuii cu Paul. Am facut rost de muzica (mai noua) sarbeasca si vom dansa de numa. Oricum antrenament avem ca am inceput de ceva timp sa exersam. Sa vedeti numa ce se unduieste copilu' meu, e un dulce.
Locurile preferate sunt: Poiana Marului unde am fost anul trecut in martie cu sotul meu, intr-un we romantic. A fost ceva de vis. Ne-am cazat la o cabana construita in stil rustic.
Ana Lugojana, unde mai tragem cate o fuga in we pentru chefuri de pomina.
Va pup
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici