Cel mai mare defect al unei neveste ...

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns icradulescu spune:

quote:
Originally posted by geosorin

cred ca cel mai mare defect la o femeie maritata este
sa poata sa te insele spunindu-ti cu lacrimi in ochi ca
te iubeste mai mult ca orice pe lume.

geo

PERFECT DEACORD!!!Dar de ce nu comenteaza nici o femeie acest mesaj???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by icradulescu

quote:

geo

uite comentez eu: nu e chiar asa...la fiecare dintre cuvintele de mai sus se pot aduce argumente pro si contra si pentru oricare dintre ele se pot gasi explicatii, aceasta este o fraza care generalizeaza fara sa tina cont de factori interior si exteriori.

Nu sint deloc de acord cu aceasta parere: "cred ca cel mai mare defect la o femeie maritata este
te iubeste mai mult ca orice pe lume
".

Consider ca e doar un fel de-a spune al cuiva care are o mare durere in suflet.

Raspunsul meu la intrebarea initiala a subiectului:
Cel mai mare defect al unei neveste este sa nu-si dea seama ca e nevasta sotului ei.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by icradulescu

quote:

geo

dupa parerea mea, cel mai mare defect e sa te insele.
cu lacrimi, fara, astea sint deja scenarii...

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

quote:
Originally posted by Calin-Alin

Vreti sa auziti parerea unui barbat despre femeile cicalitoare!? Ei bine, o femeie nu trebuie sa fie cicalitoare. Sa impinga barbatul de la spate,da,dar sa-l cicaleasca, nu,ca va face contrariul a ceea ce doriti sa faca. Lasati-i un spatiu de respiro, sau macar sa creada ca ii lasati acel spatiu, ca are mare nevoie de acel punct de respiro. Va imaginati cum este sa vina acasa facut arsice de sefi si cind ajunge acasa sa fie facut si de voi!!?Va ginditi oare la saracul om prin ce trebuie sa treaca avind creierul facut varza de la munca!? Ca el de acolo va aduce banii necesari placerilor voastre. Mai trebuie sa va asculte si pe voi cum il bateti la cap cu te miri ce prostii.
Va intrebati oare de ce barbatul vostru se duce la o bere cu prietenii. Se duce saracul ca sa-si inece amarul in bautura, ca el crede ca este singura care il intelege. Este grav daca se apuca de bautura din cauza asta. Am un exemplu,care este intre mama si fiul ei. El acum este un alcoolic inrait din cauza lui maica-sa. Cum cunoaste si el o fata si o duce acasa, mama lui interpreteaza imediat;este c.... si altele. Din cauza ca nu poate sa aiba pe cineva si-a inecat oful in bautura. Si bea,nu se incurca.
Asa este si cu o nevasta cicalitoare.
Asa se va intimpla daca o sa mai continue cicaleala.
Sper ca m-am facut cit de cit inteles.

calin-alin

Da' femeile n-au si ele un sef, care le face creierul varza ? Ele nu vin stresate sau obosite de la job ? Aaaa, nu, ele isi fac manichiura la locul de munca. Barbatul aduce banii necesari placerilor femeilor ? :O Si daca ea castiga mai mult decat el ? Poate femeia o aduce bani pentru berica sotiorului, sa poata varia si ea locul de la cratita cu ala din fotoliu, ca la 9 trecute fix incepe telenovela si e chiar o terapie buna sa croseteze sosete, pana se intoarce Maria sa cu mintea prea incetosata ca sa mai reactioneze la aberatiile femeii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Sa raspund si on topic... Dupa mine, cel mai mare defect al nevestei e sa se puna pe ea pe ultimul loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

quote:
Originally posted by Ioana Sora

Sa raspund si on topic... Dupa mine, cel mai mare defect al nevestei e sa se puna pe ea pe ultimul loc.

Ioana & Maria Catalina

http://photos.yahoo.com/ioana_sora

Mare adevar ai spus! Asa este! De aici decurg o gramada de lucruri neplacute pentru ambii parteneri de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Vai mama, abia s-a scris subiectul azi, ca au si aparut scurt 6 pagini.... Deci nu mai incape indoiala ca noi femeile nu suntem cicalitoare! Taca taca, taca taca....Ma inscriu si eu cu mandrie in aceasta categorie!

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns forte spune:

quote:
Originally posted by zanazanelor

Ce-as considera eu defect sau, mai bine zis, ce nu as suporta la o femeie?

1. sa le aiba cu bautura;
2. sa fie lenesa (lenesa in adevaratul sens al cuvantului);
3. sa fie o mama autoritara;
4. sa fie risipitoare=cheltuitoare (sa nu stie ce inseamna "a economisi");
5. sa se planga in public daca este necajita in casnicie;
6. sa fie delasatoare;
7. sa fie genul de om pe care sa simti ca intr-o situatie nu ai de fapt pe cine te baza (exact ce spunea si Marius);

Deocamdata nu mai imi vine in minte si altceva, dar daca imi amintesc, va scriu cu placere...

Pup pup si va doresc sa fiti neveste adorate de soti.

forumul nu se pune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

adica trebuie sa fie harnica, econoama si tacuta.

Bunica-mea era buna de nevasta.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns forte spune:

cel mai mare defect al unei neveste?

sa-si puna sotul pe piedestal si sa i se inchine. Ea sa considere ca trebuie sa-l serveasca pe domnul "ca sa-l tina acasa, nu asa se tin barbatii fideli?" Bullshit!

Mergi la inceput