Cel mai mare defect al unei neveste ...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by cataghe

quote:
Originally posted by yank

Cel mai mare defect al unei neveste e ca vine cu soacra,e un fel de package deal.Awful!

Din pacate,mama prostilor e mereu gravida...

Yank, nasooool, e ca pe vremea lui Ceausescu, cand daca voiai sa cumperi un sutien Triumph erai obligat sa cumperi si o punga de naut

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Nuuu,cumparai Shogun cu Omagiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Bey,l-am intrebat pe barbata-miu care crede el ca ar fi cel mai mare defect al unei neveste si a raspuns imediat, cica: "sa fie c..."
L-am intrebat, da' cicalitoare nu e prea grav? Si a zis ca e suportabil. Asa ca am hotarat sa devin cicalitoare incepand de azi Ca io nu sunt. Pe bune.

Exact la fel a zis si al meu ca ar fi cel mai mare defect al unei neveste. Asta in general vorbind.
In particular, cica nu cicaleala il deranjeaza cel mai mult ( si eu as cam fi... ), ci ca... "nu-l ascult, cum a zis popa in biserica"

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

cel mai mare defect (al meu)este ca nu pot tace desi ma implora sa tac,pur si simplu nu pot!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Da' chiar, cred ca "defectul cel mai mare" e in functie de opiniile domnilor sotzi!
Eu credeam, de ex., ca defectul major ar fi sa devin o pocitanie.
L-am intrebat...intr-o doara... el ce crede.
Si el crede ca "defecta major" e o femeie care inseala!
Poftim!
Fara nici o legatura.....

L-am intrebat...da...dar daca...sa zicem.... as avea un accident, ceva si as arata precum muma padurii, m-ar mai iubi?
Raspunsul: "am vedea noi cum o scoatem la capat!"

Asa ca...pentru el... orice ni s-ar intimpla, cit timp sintem impreuna, si unul pentru altul... se rezolva!
Nu ma asteptam la reactia asta.

Eventual, mai banuiam ca ar putea sa imi sara in cap ca "the worst scenario" e sa vorbesc prea mult, sa nu fac mincare (oricum nu fac ) ...alte kestii asijderea.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Gandind cu bun-simt, eu cred ca-i cicaleala!

Da', spuneti si voi, daca ma mananca limba, ce sa fac ?!

Cinstit-cinstit, eu nu neaparat ca-l cical, da' vorbesc mult, sunt o morisca stricata, ce mai! Si de cele mai multe ori ma abtin, si tot il asasinez cu debitul verbal!
Si parintii mei se plangeau ca stateau cu mine pe rand, ii innebuneam, mai pleca unul in alta camera, se relaxa, se intorcea inainte ca faca celalalt infarct.

Jur ca spun drept! Asa ca uneori conteaza si nr cuvintelor, nu numai sensul!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Cu cicaleala asta am o solutie.Lipiti-va pe gura o banda adeziva si incercati citeva zile sa comunicati prin semne.Dupa un timp s-ar putea sa va placa si sa nu mai vorbiti deloc God help us!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

quote:
Originally posted by yank

Cu cicaleala asta am o solutie.Lipiti-va pe gura o banda adeziva si incercati citeva zile sa comunicati prin semne.Dupa un timp s-ar putea sa va placa si sa nu mai vorbiti deloc God help us!!!

Da...da... si cind tragi de banda aia sa o scoti te-ai epilat si la mustata!!!...Doua lucruri dintr-o data!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

cel mai mare defect al unei femei este ca se dedica prea mult problemelor casnice si uita sa-si mai rasfete, alinte, iubeasca sotul...
pe foarte multi barbati am auzit spunind" cind ma intorc de la munca si intru pe usa casei nu as vrea sa aud, " hai, mai repede ca se raceste mancarea", ci as vrea sa-mi sara-n brate si sa-mi ofere alta" mancare " mai speciala...

daca ma privesti sint greata care-ti trece prin stomac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

Asa se zice ca femeia e cicalitoare, dar atunci nu l-ati intalnit pe al meu sot care "bate toate recordurile".....
Nu exista secunda sa nu comenteze despre ceva, sa imi spuna ca ar fi trebuit sa fac asa, sau ca de ce nu am facut asa cum a zis el, ca de ce fetita nu a dormit, bla,bla,bla.....
Nu mai spun si de faptul ca vorbeste si foarte mult...
Ar fi in stare sa vorbeasca de dimineata pana seara, non-stop.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Melody

Asa se zice ca femeia e cicalitoare, dar atunci nu l-ati intalnit pe al meu sot care "bate toate recordurile".....
Nu exista secunda sa nu comenteze despre ceva, sa imi spuna ca ar fi trebuit sa fac asa, sau ca de ce nu am facut asa cum a zis el, ca de ce fetita nu a dormit, bla,bla,bla.....
Nu mai spun si de faptul ca vorbeste si foarte mult...
Ar fi in stare sa vorbeasca de dimineata pana seara, non-stop.

Pune-i si lui banda adeziva!

Mergi la inceput