Dr. Nayel - CF2 ( 8 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Pisoi, foarte frumoasa povestea ta! Am rememorat si eu nasterea Katjei!
Multa sanatate si toata fericirea din lume lui bebe mic si familiei voastre! Asteptam pozicile!
Si..eu n-am terminat cu, cand mai ai timp poate ne povestesti cum au fost asistentele, neonatologul, personalul in general (ca de dr m-am lamurit!) si conditiile din spital.
Pupicei si ...odihneste-te cat mai mult ca sa ai laptic mult!

Ioana 24 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Pisoi, m-a emotionat povestea ta.
Auzi, nu se poate pune si din filmulet pe net?
Daca nu pune doar poze si gata si daca nu se vede Nayel data viitoare cand mergi la control ii faci poza si gata. Na ca am rezolvat problema.
In ce salon te-au dus a doua zi? In 14?
Cum ti s-au parut asistentele de la copii?

Ah, si de unde stie Nayel ca e subiect despre el pe forum? Eu nu imi amintesc sa ii fi zis.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Pisoi multumim pentru povestea nasterii!!Ai povestit foarte frumos,dupa ce am citit mi-a mai disparut putin din frica..sper sa fie si experienta mea la fel,acum sunt si mai convinsa ca vreau cezariana!Nu as naste normal nici sa ma plateasca medicul sa fac asta! Saptamana asta ma duc si eu la Nayel la spital,spuneti-mi si mie cum e cu plata:voi cat si cum ii dati?
io 27+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

pisoi, sa-ti traiasca minunea!
Imi pare bine ca ai ramas cu amintiri frumoase din spital... ti-am zis eu ca asa o sa fie
Ti-am trimis PM !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,
N-am mai intrat pe net, ca astia de la RDS mi-au facut bucuria si nu mi-a mers netul duminica, ieri a mers super putin pana pe dupa amiaza si pe urma adio, iar azi nu a mers toata ziua, in seara asta l-au reparat, ce sa zic, m-au umplut de nervi si pe mine si pe tot cartierul, plus ca nu a mers nici telefonul, ca eu am si telefonie tot pe RDS. Bine ca merge acum!
Ina, hai sa iti zic despre spital si personalul de acolo. Anestezista a fost ok, cam dura la prima vedere, dar de treaba. Asistentele de la mamici la fel, de treaba, se ocupau bine de mamici si nu aveau fite in cap. Cele de la copii... hmmm... cam naspa, de ce le-or fi pus acolo, nu stiu! Crinuta, cred ca tu stii ce vrei sa spun! Banuiesc ca si tie ti s-au parut la fel, ca mie mi s-au parut cam aiurea, sincer. Pai a doua zi dupa operatie mi l-au adus pe bebe in salon, ma chinuiam sa il hranesc la san, aveam eu ceva lapte dar nu suficient, pentru ca ala micu urla, banuiesc ca de foame. Am rugat-o pe una dintre ele (care fusese si la nastere si careia ii daduse sotul bani la greu, odata la nastere si pe urma cand mi l-a adus pe bebe la terapie intensiva sa il vad. Deci isi luase spaga) sa imi aduca niste lapte praf pentru bebe care urla ca din gura de sarpe, mi-a zis ca sa il tin la san, eu i-am zis ca nu se satura, ea mi-a zis ca nu are lapte sa imi dea (normal ca mintea, ca tocmai adusese lapte in biberon unei mamici care avea un baietel cu o malformatie la gura si nas) si ca asta e! Imi venea sa o dau cu capul de pereti, era 10 seara, mai erau 4 mamici cu mine in salon si bebe al meu urla, imi era si rusine, nu voiam sa ii deranjeze pe ceilalti bebei care erau linistiti. De unde era sa cumpar eu lapte praf la 10 seara? Imi venea sa plec din spital si sa ii cumpar copilului lapte sa ii dau! Si cred ca asta as fi facut dar noroc cu o infirmiera care m-a auzit cand vorbeam cu scorpia (scorpia asta e tanara si grasa) si care a venit peste cateva minute cu lapte praf pentru bebe al meu, l-a hranit cu seringa si mi-a zis ca o sa imi aduca si pe timpul noptii daca e nevoie. Nu a fost, ca bebe a dormit dus, mi-a mai adus lapte a doua zi dimineata pe la 6, l-a hranit pe bebe inainte sa plece din tura. Normal ca i-am dat bani, dar i-am dat dupa ce mi-a adus laptele si nu stia inainte sa imi aduca laptele ca ii voi da bani, dar de banii aia chiar nu imi pare rau, pe cand de cei dati scorpiei chiar imi pare rau! Adica nici nu i-a meritat! Asta a fost experienta naspa cu asistentele de la copii! In ziua externarii a mai venit una tinerica si slabuta, foarte draguta care l-a luat pe bebe sa ii ia sange din calcai pentru o analiza, asistenta aia chiar era super. Deci oameni si oameni!
In schimb, am doar cuvinte de lauda pentru neonatoloaga, Dra sau dna Sicoe, super, a fost o draguta, ea a fost si la nasterea lui bebe, am avut noroc din punctul asta de vedere. Am citit ce scriati voi, fetele, de Ancar (am vazut-o si pe ea pe acolo dar nu am avut treaba cu ea) si m-am rugat sa nu fie la nastere! Si am avut bafta sa nu fie!
Conditiile din spital au fost super, baie in camera, eram 5 in salon dar a fost ok, patul era super, se ridica si se lasa, era cald (prea cald, as spune eu) si bine in maternitate. Bebeii stateau cu mamicile in salon daca mamicile se puteau ocupa de ei. Curatenie peste tot, chiar mi-a placut! Vizitele erau permise mai ales dupa amiaza, cam dupa ora 16, pana la ora 16 era cam greu sa intri in maternitate.
Daca mai ai intrebari, nu ezita sa imi spui. Oricum, stai linistita ca esti pe maini bune si ai ales o maternitate ok.
Crinuta, i-am zis sotului sa vada daca nu poate pune filmulet pe net si mi-a zis ca o sa incerce. Daca nu se poate, pun poze. Si daca nu pot sa scot o poza clara cu dl. dr. de pe filmuletul meu, ii fac poza la urmatoarea vizita, cum spuneai si tu. O sa ii zic ca vor fetele sa vada ce frumos e!
Am stat in salonul 3, ca 14 era ocupat.
Nu stiu de unde stie Nayel ca e subiect pe forum, banuiesc ca nu i-a fost greu sa afle (i-or fi zis alte paciente? Sau o fi dat un search pe google?), mi-a zis ca nu a citit ce se scrie pe forum dar cred ca ii face cineva rezumatul, poate sotia? Ca dr. nostru nu prea cred ca are timp de stat pe net.
Chris, mare dreptate aveai cand imi spuneai de conditiile din spital! Chiar asa a fost!
Oricum, dupa ce mi-ati povestit voi, fetele, in legatura cu nasterile voastre, m-am dus foarte relaxata la maternitate, ma gandeam eu ca daca atatea fete zic ca e bine, sigur e asa. Ca nu a avut nimeni nici o experienta negativa. Ma rog, in afara de asistentele de la copii! Dar asta e ca in faza cu padurea si uscaturile!
Am pus poze in albumul meu de pe yahoo, unele poze sunt mai intunecate pentru ca nepriceputa cum sunt le-am facut cu camera video dar nu am aprins blitzul, nu stiam ca trebuie sa fac chestia asta, ca abia invatasem sa umblu cu camera. Dar acum am invatat si o sa le fac pe toate cu blitzul! De, omul din greseli invata!
O sa mai pun si poze din timpul operatiei, dar trebuie sa le faca sotul format jpg.
Pup fetele acum , ma duc sa imi alaptez puiul ca il aud comentand.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Pisoi, nu mi-au placut asistentele de la copii, dar nici nu am patit ca tine, sa nu imi aduca lapte praf.
Eu pentru motivul asta nu as naste vreodata la Municipal, ca acolo e politica asta, iar mie nu imi dicteaza nimeni ce sa ii dau sau nu copilului sa manance!
Eu nici nu le-am dat bani, uite asa, nu am fost multumita si nu le-am dat, ei asta....
Nemultumirea mea a constat in faptul ca nu m-au ajutat cu alaptatul, m-au si descurajat destul de repede.
Nu stiam cum sa il pun la san, el nu prindea bine, dadea din cap, se enerva si renunta, iar eu habar nu aveam ce sa fac.
Normal mi se pare ca in astfel de situatii sa stea cu tine cat e nevoie, mai ales ca spitalul e foarte mic si sunt putine paciente.
In rest nu ma pot plange, isi vedeau de treaba. Copilul era mereu curat, ingrijit, schimbat, lapte aduceau de cate ori ceream eu, asa cum mi se pare normal.
Abia astept sa pui pozele.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Vai cat de scump si dulce e puiutul tau, Pisoi! Sa fie fericit si sanatos si voi pe langa el! Super pozele, sa mai pui!
Mesi mult de informatii. Bine ca stiu cum sta treaba, o sa-mi iau lapte praf si biberoane cu mine acolo si gata. Ca doar n-o sa refuze sa il prepare! Eu am patit-o la Municipal cu Katja ca nu am avut lapte o saptamana si cat am stat in spital (2 zile) nu a mancat copilul nimic si eu habar-n-aveam. Nici nu s-a pus problema laptelui praf, nimeni nu a primit, nici nu stiam ca exista aceasta posibilitate. Abia cand am venit acasa i-am dat dupa alte 2 zile , cand m-am prins de ce urla copilul, pana mi-a venit mie laptele. Si nu s-a intarcat deloc, abia am intarcat-o la 18 luni!

Cum e cu hainutele pentru bebe? Poti sa aduci tu sau trebuie sa iei de la ei? Dar camasa de noapte pentru tine? Daca odata cand vei avea timp sa ne faci o listuta cu ce iti trebuie in bagajelul de spital, as fi foarte recunoscatoare!

Fetelor, sa stiti ca atunci cand am fost eu la Nayel , cand am ajuns la faza ca sa il sun pe mobil ca sa ma programez cand o fi in garda, eu am zis "Ok" si el a zis: "Pai ai nr de mobil?" si eu : "Da" si el "De unde?" , "Pai..de la fetele de pe net!" si el " Pai e nr pe net?" (stia deja ca are fan-club) si eu zic " Nu e pe net, dar l-am primit in privat". Si el a zambit si mi-a dat si o carte de vizita. Deci...nu stiu de unde stie dar ideea este ca stia deja ceva. Oricum eu am fost la el sapt trecuta si voi spuneti ca stia dinainte...Pana la urma care e problema? Nu are decat sa se simta bine! Pentru ca nu exista decat laude la adresa lui. Si in plus, poate vedea si cum e vazuta prestatia asistentei de la cabinet, a asistentelor din spital , etc. Mie mi se pare absolut ok!

Va pupicesc mult!

PS Ama, te astept cu vesti de la vizita de azi!

Ioana 25 saptamani si Katja(30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

pisoi, Mark e o dulceata! Lasa, bine ca nu i-ai bagat copilului blitzu'n oki ! Voi sa fiti sanatosi!
Eu n-am avut probleme cu laptele - a mea avea ora pe la 1.30 noaptea - si ma duceam sa rog asistenta de la neonato sa ii dea ceva de mancare . Asistenta venea, o lua pe Carina, si mi-o aducea gata indopata ... nu stiu ce-i dadea (glucoza sau lapte)... cert e ca avea mustati albe pe la gurita
Eu n-am avut incidente cu cele de la neonato, ba chiar dupa ce am nascut-o i-au pus asistentele pampers, ca eu nu apucasem sa scot din bagaj... Aaaa, si le-am dat si Bonisan, sa ii puna in laptic , si mi l-au dat inapoi cand am plecat.
ioana - eu am venit cu tzoalele mele, dar oricum te intreaba ce preferi.
Pe Carina am primit-o sarmaluta, prima data. Oricum la vizita de la 8 dimineata (eu nascusem la 5), asistentele neonato m-au intrebat cu ce sa o imbrace... si n-aveam hainutele, mi le-a adus sotul mai pe la pranz. Asa ca pune in bagaj si un body pentru bb... paturica n-ai nevoie, pentru ca au ei... Intr-adevar, era lesinator de cald si cand am fost eu pe-acolo.
Numai bine,

Mergi la inceput

Inaioana, pe Rayan l-au imbracat cu hainutele aduse de mine din a doua zi.
Oricum, in ziua cand nasti sa ai la indemana pampersi si servetele, ca alea ti le vor cere imediat dupa nastere.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Mersi frumos fetelor!
De pampersi, servetele, sapunel, cremita ..stiu, dar nu stiam care e procedura cu hainele mele si ale lui bebe. Ma bucur ca le putem folosi pe ale noastre! Si ca pot sa ii duc lapte. Apropo de asta, sa duc si biberoane sau nu? Si daca da, imi trebuie si solutia de sterilizat, etc?

Ioana 25 saptamani si Katja(30 martie 2004)

Mergi la inceput