Nunta in Iasi (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Vai Darria ce ma enervezi! Dar tu arati ca o pustoaica in poze. si tati la fel. Nu mai spune asa! Io te rugam sa ma lasi sa fiu o matusica pt Andutzu/a tau/ta! Brrrr..te bat io si pe tine cand vin la Iasi. Prima e Ralu si apoi tu! Hai te pup, pseudo-bunico!

quote:
Originally posted by Darria

Buna dimineata

SunSmile...cu matusica si bunica..,.ne-am facut noi probleme cu multi ani inainte de conceperea strumfului ca o sa ne spuna lumea pe strada "vai, da ce nepotel frumos aveti, sunteti bunica lui?" Si gandeste-te ca-l vrem si pe nr. 2
Vom sti mai devreme, speram, ce este - programarea e pe 17.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Da,da, confirm, mie mi s-a promis deja bataia...
Dar de tine e mai rau, Darria, pentru ca si eu te bat, nu doar SunSmile! Uneori scoti numai perle! Asta-i buna, tu bunica! Pai daca tu ai fata de bunica, de altele ce sa mai zic??? Fii serioasa!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

SunSmile, multumesc pt. complimente dar nu e asa deloc. Am sa fac o marturisire: pozele sunt trucate
Daca tu vrei sa fii matusica virtuala....fie, dar ce te faci daca o sa fie ca mine, adica intr-o ureche.....o sa-i faci fata sau iti iei lumea in cap si te duuuuuuuuuuuuuuci unde vezi cu ochii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Si ce te face sa crezi ca matusica-virtuala e normala? Huh? Si oricum la cate imi fac nepotii si alex...nu mai am toate tiglele pe casa demult! Si nu ma mai enerva cu trucatul,ok?

quote:
Originally posted by Darria

SunSmile, multumesc pt. complimente dar nu e asa deloc. Am sa fac o marturisire: pozele sunt trucate
Daca tu vrei sa fii matusica virtuala....fie, dar ce te faci daca o sa fie ca mine, adica intr-o ureche.....o sa-i faci fata sau iti iei lumea in cap si te duuuuuuuuuuuuuuci unde vezi cu ochii?

Mergi la inceput

Da, da dar pt. asta tb. sa ma gasiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Salutare din nou fetele dragutzele!!!!!!!!!!
M-ati zapacit de tot...intru si eu aseara bucuroasa nevoie mare ca am prins calculatorul sa va salut...dar din pacate nu prea sunt lasata(a se citi fortata si amenintata sa parasesc scaunul ca altfel incepe razboiul)..reusesc chinuita sa va trimit o bucatica de mesaj...si astept cu nerabadare ziua de azi cand stiu ca sunt singura si am acces...si cand sa scriu descopar ca voi ati scris 2 pagini de aseara si ca au mai aparut 2 miresici,deja v-ati inrudit...matusi..SunSmile si Darria...ati discutat despre inele...ce v-am spus m-ati zapacit
Sa o iau in ordine sa nu imi uit ideile ca am sa va spun o multime...
La Sucevita a fost bine ,bine desi zapada era cam pe terminate, suficienta totusi de un sanius dar cam batatorita si cam inghetata ca va dureau...ma scuzati...stiti voi ce ,cand luai o tranta..am stat la o cabana fara nume.era a unui particular,cred ca nu e inclusa in nici un circuit...si a fost amuzant ca toata lumea ne intreba inainte sa plecam unde mergem si noi spuneam la cabana... cu o gramada de pers pe care nu le cunosteam de fapt cam pe nimeni nu cunosteam dar in final au fost de treaba cu totii...am mancat de m-am facut o ..trebuia sa ma apuc serios de slabit daca vreau sa ma mai ia cineva de nevasta
Le salut pe fetele noi:dana daca vrei ceva liber la vara cred ca ai sa gasesti numai vineri si duminica cum dealtfel am gasit si eu...sambata acum o luna mai erau locuri libere la Carrafa la Mall si la Club RS in Rapa Galbena poate totusi mai gasesti....ce romantic sa fii ceruta la miezul noptii....ma enerveaza rezervarea restaurantelor cu un an inainte...nu mai poti fii spontan sa zici hai sa ne casatorim de acum intr-o luna....ideea cu pregatitul cu un an inainte pt .mine e cam stresanta ,sincer prefer sa nu imi dau seama cand se intampla ca sa nu am timp sa realizez ca altfel intru in panica si gata distractia.
O salut si pe Oana..dar nu am inteles,sper sa nu fiu indiscreta, tu ai inel, ai fost ceruta, vrei si verighete dar de ce sunteti nehotarati?
Ral pai ce sa va dau ca sa ma iertati?...nu stiu ....poate...sau sa va scot la osau mii desau.....ce vreti voi...cereti si eu dau!!!!!!!!!Oricum ma bucur ca bunicii tai sunt mai bine...sper ca bunica ta sa sa faca bine si sa aiba o recuperare usoara...esti o fericita ca ii ai langa tine...sa ai grija de ei si sa le arati cat ii iubesti...eu nu ii mai am si cateodata mi-e asa de dor de ei
Dar ca sa nu ne intristam vreau sa va intreb...am avut o pr...eu mi-am dorit mult sa ma marit si sa am copii....si l-am innebunit pe prietenul meu ....de fapt cred ca am fost cam superegoista si l-am chinuit....acum cand intr-un final s-a intamplat...... cand am fost la restaurant sa facem prerezervarea ...sa ii spun asa...ca nu e chiar o rezervare pana nu confirmam...cand mi-am dat seama ca lucrurile chiar se intampla am inceput sa ma sperii....si cu rusine recunosc....sa dau inapoi...prietenul meu a zis ca sunt nebuna ca nu stiu ce vreau....cu siguranta e adevarat ce zice ca sunt nehotarata....dar aici stiu ca vreau sa fiu cu el...nici nu vad cum as putea sa mai fiu cu altcineva...nu imi pot imagina viata fara el...sau ca as putea avea copii cu altcineva.....si totusi m-am speriat...incat i-am zis sa mai amanam un an....el saracul ca e tare intelegator mi-a zis sa ma mai gandesc...ma si vedeam acum la mirese de 2007....sunt tare si
Voi ati avut vreo urma de intrebare sau ati fost sigure pe voi de la inceput?

Zambeste,maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Lulla, ma multumesc cu niste floricele si un pupic... Esti iertata, gata, ai scapat! Destul de ieftin, zic eu, nu-i asa???
Pai noi suntem intr-o viteza continua... Tu nu ti-ai dat seama de asta pana acum??? Si inca e liniste pe aici. Stai sa vezi daca se mai aduna si restul...
Misto Revelion! Si cat a costat???
Apropos, parca tu nu esti trecuta cu nici o data sigura, cu nici un restaurant pe listuta... Nu vii cu amanuntele de rigoare? Daca vrei, nu te oblig! Dar eu zic ca ar fi mai bine, ca sa fie completa listuta noastra!
In legatura cu bunicii, sa stii ca ai mare dreptate. Asta si incerc, sa le fiu alaturi cat mai mult, sa le ofer ce nu si-au putut permite pana acum. Sper sa reusesc dupa nunta sa fac tot ce mi-am propus pentru ei, pentru ca momentan, toate finantele se duc spre acest capitol...
Iar referitor la senzatia asta de... nici nu stiu cum sa-i zic, nehotarare poate, sa stii ca ma mai incearca si pe mine cateodata... Dar cred ca e normala, naturala, nu stiu... Oricum, nu zic ca e de speriat. Iti trece. Nu te mai gandi si vei vedea ca se rezolva toate cu mult calm...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Ral, pai cred ca am scapat ieftin si de data asta...mai ales ca ma mai facusem odata vinovata ca nu ti-am multumit ca m-ai pus pe listuta
ieftin zic eu a fost si revelionul 3 nopti cu mancare non stop...eu aveam senzatia ca mancam din 30 in 30 minute cu tot felul de bunatati peste umplut ,curcan umplut, cu preparate de porc facute in casa acolo la ei,sarmale,bauturi cu nume ciudate pt mine (Sambuca-nu mai bausem niciodata)cu whisky.tequilla si alte minunatii,gratare in curte...a fost 4 mil...eu zic ca a fost bine ca pe net 3 zile la alte pensiuni cu masa de rev inclusa era si 16 mil
Cat despre restaurant...cum sa nu vreau sa va zic.....numai ca nu am ce...am facut prerezervare la Onyx cu o zi inaintea ta pe 16 si tb sa confirmam pana la sf.lunii ianuarie daca vrem sa ramanem aici...eu nu am vb cu nici un preot daca putem face nunta in biserica vineri m-am lasat pe o ureche...m-am gandit ca daca cei de la Barboi au facut acum 2 ani nunti in biserica vineri de ce nu ar face si anul acesta...prietena mea de care va spuneam ca a facut nunta vineri mi-a spus ca nu erau singurii...s-au mai oficiat inca 3 casatorii in aceeasi zi cu ei...asa ca nu pot sa va zic nimic nou........oricum lucrurile au cam incetinit datorita faptului ca m-au apucat pe mine....nici nu stiu cum sa le spun.....idioatele de idei...cu toate ca teoretic ne gandim sa mergem la targurile de nunti de la Bucuresti...dar cum iau o hotarare va spun...nu prea as vrea sa mai aman nunta ca sunt destul de varstnica...pe de alta parte daca tot am asteptat atat de ce sa ne mai grabim?sunt tare

Mergi la inceput

lullabay, au am fost si mai cazuta in cap pt. ca-l intrebam mereu daca e sigur de ce isi doreste(asta pana in ultimele zile), adica daca e sigur ca doar cu mine vrea sa-si petreaca restul vietii si-i prezentam toateeeeeeee dezavantajele(defectele mele) posibile. Ma gandeam ca daca e posibil ca alaturi de altcineva sa-i fie mai bine. In ceea ce ma priveste eram sigur ca doar cu el vreau sa-mi petrec restul vieti. Si gandeste-te ca eram de 10 ani si ceva impreuna din care 10 locuiti impreuna, ca o familie.
Acum ce mai zici? Mai e ciudat ce simti tu?
Sunt stari de moment care vor trece.

4 mil. asa ieftin cu toate alea? dar conditiile de cazare?

Mergi la inceput

Pai Darria sa stii ca si eu il intreb...de fapt cand mi-a zis sa ma hotarasc odata cand vreau 2006 sau 2007 ...eu am inceput.. pai stai sa vezi ca eu vreau ca tu sa-ti rezolvi ce probleme ai inainte,daca vrei sa te dezvolti profesional mai putem amana...si el s-a suparat pe mine...ca sa iau eu hotararea nu el...dar mi mi s-a parut ciudat ca doar el stie ca eu vreau sa ma marit.. adica timp de 2 ani de cand locuim impreuna i-am tot spus asta...dar nu am avut niciodata convingerea ca si el isi doreste la fel de mult ca si mine..stiu ca isi doreste ca altfel nu m-ar fi cerut...poate si eu sunt absurda as vrea sa stiu ca si el e la fel de entuziasmat ca si mine..poate chiar e dar nu arata...si eu sunt capoasa si vorba mamei mele tai firul mult prea in patru....dar nu as vrea sa cred ca s-a hotarat sa faca pasul asta pt.ca e timpul sau pt.ca asa trebuia sa se intample...acum 2 ani mie mi s-a parut ca e timpul sa o fac ca trece viata pe langa mine daca nu ma marit....acum deja sincer nu mai conteaza un an sau doi...multa lume rade de mine cand spun ca sunt batrana......am 27 ani...dar am citit recent undeva ca incepi sa imbatranesti atunci cand te simti batran...eu chiar ma simt...marea majoritate a colegelor mele sunt maritate cu copii...mie mi se pare acum ca fac nunta 'bunicutei'...Darria vezi ca nu numai tu zici asta....tu zici ca il vrei si pe al doilea copil.....ce zici ca eu vreau 3?..si eu spre deosebire de tine inca nu m-am apucat de treaba
Apropos de conditiile de cazare camerele aratau bine cu lemn si pietre de rau...stii cum sunt cabanele de munte....numai ca a fost putin cam frig..iar apa calda a fost putin cam rece....dar nu putem sa le avem chiar pe toate....dar in ansamblu a fost bine

Mergi la inceput