Nunta in Iasi (11)
MIRESE IASI 2005
MARTIE
5.03 Ralnied—Cununia civila
IULIE
FELICITARI Kriss 79!!!—Restaurant Onyx
FELICITATI Lorym!!!
FELICITARI Oana 8188!!!
AUGUST
FELICITARI Darria!!!—Bar de noapte Orizont, Biserica Sf Lazar
27.08 Mexxa--Cununia Civila
SEPTEMBRIE
FELICITARI Nushulica!!!—Vila Renel Ciric, Biserica Barboi
NOIEMBRIE
12.11 Mexxa—Logodna
DECEMBRIE
3.12 Iulissa—Cununia civila
MIRESE IASI 2006
25.02—lgireada—Restaurant Hotel Astoria
25.02—Anaomaria—Casa de Cultura a Studentilor—Sala Foaier
13.05—iulissa—Aroma Viilor Bucium
20.05--racine--Casa Boiereasca Bucium
17.06—Ralnied—Restaurant Orizont
iunie--lallabay--Restaurant Onyx (?)
19.08—Mexxa—Lord Gust
27.08--CryssUK--Restaurant "Ciuperca" Ciric
09.09--Enderbaby-- Restaurant Recital-Bucium
23.09—kemsy—Restaurant Onyx Bucium
NEHOTARATE
Puricoasa
Karisma
IN VIITOR
Ramonika
oanaiasi
Sunteti invitate sa continuati aici...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Raspunsuri
oanaiasi spune:
AM DAT-O NASOL......adika am scris dincolo ( din greseala)
adika mai bine zis nu am vazut ca e "nunta in iasi-11"
oricum am dat cu copy-paste si aici:
Dana , felicitari pentru viitorul eveniment!
O idee faina ar fi restaurantul de la Ciric (sus). este absolut bestial - acolo a facut fratele meu nunta in iulie 2005. Ce-i drept a fost vineri ca in luna aprilie cand au cautat ei nu au mai gasit decat vineri sau duminica! oricum a fost super bine, la biserica era liniste si pace , nu cum e sambata ....cu 20-30 de mirese claie peste gramada!
daca mai vrei info cu mare placere iti dau !
Oana
oanaiasi spune:
Ralnied, ti-as fi recunoscatoare daca m-ai trece si pe mine in listutza , da' la sectiunea "in viitor" please
Poate vine si la mine cu saptamana chioara
Oana
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by oanaiasi
Ralnied, ti-as fi recunoscatoare daca m-ai trece si pe mine in listutza , da' la sectiunea "in viitor" please
Poate vine si la mine cu saptamana chioara
Oana
Nu e nimic ca ai scris si dincolo. Eu am vazut ca ai postat acolo, dar dupa ce terminasem de aranjat lista de fata.
Nu e nici o problema, te trec imediat si pe tine.
Si uite, tot voiam sa iti spun ca am intrebat-o pe colega mea despre cursurile de dans de la Casa Studentilor, unde mergea fratele ei. Se pare insa ca el nu mai merge, ca nu are timp. Ea, in schimb, stia ceva de mai multe module, de la simplu la complex, parca vreo 250 mii/modul...
Am inteles ca la etajul I de la Casa Studentilor este afisat totul sau oricum, gasesti acolo pe cineva sa te informeze.
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Iar in ceea ce priveste saptamana chioara, stai tu linistita, cand e sa fie, vine fara sa vrei, sau sa iti ceara aprobare. Vine si gata! Te trezesti mireasa. Dar... ai fost ceruta? Ai inel? Ca dincolo, la Mirese 2006, e bataie mare pe "Am inel, n-am inel"...
E si maine o zi!
Darria spune:
Fuguta, fuguta si eu sa va salut
Apropo de inel...eu nu am inel pt. ca nu l-am vrut, l-am rugat pe sotior si batut la cap sa nu-mi ia ca nu pot sa-l port(nu suport bijuterii pe degete, sa am degetele ocupate). Si cu verigheta mai am probleme dar o sa ma obisnuiesc eu cu ea intr-un final.
ralnied1 spune:
Aha, Darria, incepem si aici discutia cu inelul, nu?
Mai, eu il am, dar nu pentru ca l-am cerut in mod expres, ci pentru ca iubi a vrut sa imi ia un inel pentru ziua in care am implinit 2 ani de cand eram impreuna. Si, asa a fost sa fie, tot atunci m-a si cerut... Deci, pe neasteptate, inelul a devenit de logodna. Si gata... Si e mic, finut, subtirel, ca pentru manutele mele de bebelus (asa cum rad cam toti de mine!)... Dar mie imi place!
E si maine o zi!
Darria spune:
Ralu dar unde am mai inceput noi discutia cu inelul? Ca nu tin minte Imi aduc aminte ca prin vara intrebasem daca e obligatoriu si m-am lamurit ca nu.
Noapte buna fetelor si spor la pregatirile de nunta.
oanaiasi spune:
Inelul il am ! Cam de vreo 1 luna si jumatate iar de cerut am fost ceruta de nenumarate ori. De fiecare data cand ii fac mancarurile lui preferate ma cere de nevasta! Al meu e mare gurmand !!! Si cand mai fac eu cate ceva ce i se pare lui super misto ma cere de nevasta!
Chiar o sa va pun o poza cu inelul meu! Adevarul e ca eu mi l-am ales! Si asta pentru ca el nu are gusturi deloc. Cand ia cate ceva de capul lui, ia numai bullshituri (scuzati espresia). Si am fost cu el si mi-am ales un inel super- cam mare ce-i drept pentru un inel de logodna dar mie asa imi plac - mai mari.asta pentru ca port doar unul singur si nici o alta bijuterie in afara de cercei!
Are aproape 5 grame-nesatula de mine!
Oana
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Darria
Ralu dar unde am mai inceput noi discutia cu inelul? Ca nu tin minte Imi aduc aminte ca prin vara intrebasem daca e obligatoriu si m-am lamurit ca nu.
Noapte buna fetelor si spor la pregatirile de nunta.
Nu, Darria, nu era vorba de discutie despre inel intre noi doua. Ci despre faptul ca la Mirese 2006, e aprinsa discutia (sau, ma rog, era zilele trecute!) despre acest subiect. Si ziceam ca incepem si noi aici, la Nunta in Iasi...
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by oanaiasi
Inelul il am ! Cam de vreo 1 luna si jumatate iar de cerut am fost ceruta de nenumarate ori. De fiecare data cand ii fac mancarurile lui preferate ma cere de nevasta! Al meu e mare gurmand !!! Si cand mai fac eu cate ceva ce i se pare lui super misto ma cere de nevasta!
Chiar o sa va pun o poza cu inelul meu! Adevarul e ca eu mi l-am ales! Si asta pentru ca el nu are gusturi deloc. Cand ia cate ceva de capul lui, ia numai bullshituri (scuzati espresia). Si am fost cu el si mi-am ales un inel super- cam mare ce-i drept pentru un inel de logodna dar mie asa imi plac - mai mari.asta pentru ca port doar unul singur si nici o alta bijuterie in afara de cercei!
Are aproape 5 grame-nesatula de mine!
Oana
ohohoho...
Si ce daca e mare? Bine ca iti place tie... Asta e lucrul cel mai important... Dar la mine, cum manutele sunt mici, chiar nu isi avea rostul un inel mare.
Si noi am mers impreuna cand mi l-a luat. El a ales, mie mi-a placut si am avut noroc ca s-a potrivit pe degetelul meu...
E si maine o zi!