Bebelusi de mai-iunie 2005 (45)
Raspunsuri - Pagina 5
ChrisDun spune:
Loreen, nu-mi trecuse prin cap sa-i iau suport 
Stefania, zi si tu o vorbulita... una mica... sunteti bine?
loreen spune:
Beatrice da in romana nu ai retete de cannelloni ca sa ma ia dracu daca io pricep ce-i aia "etrusca" sau "salsiccia"...
Ioana probabil este cu suvitele la machiat,recupereaza diseara,dar nici Laura Radulescu nu a mai scos o vorba de multicel...restul nu mai zic...
Primul Craciunla 8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
patriciaRO spune:
Loreen, pai nu prea gasesti si in Romana, retete... Cu un dictionar te descurci, zic eu! Dar mai caut!
Chrisdun, misto pisica, dar ce speriata era si ce ochi avea...
Margott, esti in lista!
Beatrice, mami de
Alex pifos
tzumpiloi spune:
Beatrice, am bagat la cuptor chestia aia cu paine, cascaval , oua, masline etc
Hai sa traiesti si sa ne mai dai retete testate de tine!
Astept sa si mananc...
Vad ca i-au mai trecut mucii Mariucai!...acum doarme cu bumbu'-n sus, de-a curmezisul canapelei si cu un picior ridicat pe spatar!
Vecinului de desubt ii scartaie f tare usha si de cate ori intra sau iese copilu' se trezeste...pt ca face un zgomot tare ciudat...si ma gandeam sa ma duc la el cu cutia cu vaselina sa-l rog sa ma lase sa-i ung usha dar parca vad ca-mi sare-n cap!
Si eu sunt impotriva gradi pana la 3 ani, chiar daca particulara si arata f bine si au super grija de copilutzi ...stiu una testata de multe mamici care are in continuare si scoala si iti tin copilul si pana la 7 seara...este super dar de cate ori este toamna sau primavara copii vin racitzi sau cu diverse boli ale copilariei...e adevarat , e bine sa le faca pt imunizare ...
Au diverse cursuri, femei ( mai nou se cheama monitoare!!)care au grija de copii, ii pun la nani cand sunt micutzi samd ...
Pana la 3 ani nu este bine sa vaccinezi copii cu antigripale...
Dar dupa varsta asta sunt pentru gradinitze si socializare.
Va pup
Ma duc sa scot minunea din cuptor
maysa spune:
La multi ani! Sa aveti un an nou cu sanatate si multe bucurii alaturi de cei dragi voua. Va dorim asa cum ne dorim si noua, sa se implineasca tot ceea ce v-ati pus in gind la trecerea dintre ani. Pupici multi din partea noastra
si multe scuze pentru intirzierea cu care va uram. Stiam eu ca-i greu fara voi dar ne-am hotarit in ultimul moment ca sarbatorile sa le petrecem in familie(largita binenteles).
Revin dupa ce citesc tot ce ati scris.
Bine v-am regasit sanatosi sper si un 2006 plin de caldura sufleteasca!
Poze Rares
andreeaatan spune:
Dragele mele,
Tocmai am fost la gradi si cresa de care va povesteau-am ramas impresionata cat de utilate erau si cu toalete d-alea micute pentru prunci si scaunele si vai de capul meu ce era pe acolo, desene, jucarii, etc, etc, etc.
Pentru ca azi nu se tineau cursuri ne-a condus o menajera pe acolo-f. draguta. Am zis ca daca asta e asa, educatoarele trebe sa fie ....
.
E relativ aproape de noi, tot in zona centrala. E intr-o vila. Are curte cu jucarii dinalea de curte-tobogane, casuta, mar care se invarte-Chicco toate. Trebe sa recunosc ca mi-a atras atentia de cand eram insarcinata aceasta gradi pentru ca de la 5 ani au program de tae-kwondo. Barbatu-meu are centura rosie (din pacate s-a oprit inainte de a lua centura neagra, care era pasul urmator) si eu sunt la nivel de centura galbena (a 3-a, dar neoficial, ca nu m-am dus sa le castig) ca numai de vreo 3 ani m-am apucat - incluzand si perioada de gravi si pana acum.
Bun, acum pretul este peste 200 Euro pentru optiunea full option. Adik programul lung cu masa platita.
In ceea ce priveste gradinita de langa "ambasada"-cred ca am chitit-o, tin minte ca la faculta auzeam copiii chitaind de zor - e in cladirea unde a fost pana acum cativa ani faculta mea.
Mai, fetelor, eu o sa incerc sa-mi explic piticii cu "fara bona". M-am gandit eu asa: o straina sa umble in lucrurile mele, la sculele lui barbatu-meu, la frigider (de unde are ce manca nu gluma). Si de fapt, sa se uite la telenovele, sa neglijeze copilul si sa vin eu la 7 seara acasa si sa strang si dupa ea. Pai cum dreaq sa-mi convina.
Nu exclud ca exista femei de treaba si ma bucur din tot sufletul pentru voi, cele care aveti asemenea noroc. Eu am piticii mei cu curatenia si cu mancarea si cu copilul... Am pitici multi pentru 27 de ani, dar nu ma las de ei, ca m-am obisnuit.
Nu vreau sa nasc controverse, dar asta e parerea mea. Asa gandesc, asa traiesc si sigur nu ma mai schimb.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
andreeaatan spune:
Loreen-bravo pentru Delia.
LA MULTI ANI PENTRU STEFAN, THEODORA ANNA, ANTHONY!
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
Florentina G spune:
Auziti si voi ce facem noi! Aseara pe la 9.00 ne-am apucat sa facem modificari in casa
. Am mutat patutul Mayei in sufragerie pentru ca in dormitor nu-si mai avea rostul - declar cu regret ca Maya nu mai vrea sa doarma singura in patut, s-a obisnuit sa doarma cu mine. Si asta mai mult din vina lui ta-su' ca o gasea cu piciorusele reci in patut, a luat-o de cateva ori langa noi, apoi a inceput cu texte din alea de m-a induiosat -"ca e tare bine pentru ea sa simta caldura mamei, sa se simta in siguranta..." Si uite asa azi un pic, maine un pic, pana a devenit ceva normal.. In fine, nu aici vroiam sa ajung! Cum spuneam ne-am apucat de modificari prin casa, pe la 11.00 am reusit sa o culc pe Maya care nu dadea semne ca ar vrea sa doarma.. iar eu si ta-su' am stat la palavre pana pe la doua dimineata si azi dimineata ce credeti?!? Ma trezesc pe la opt si ceva si o vad pe Maya cu ochii pe pereti-dupa ce ii dau sa suga un pic profit ca sta cuminte si ma intorc pe partea cealalta sa mai apuc si eu cinci minute de somn. Si alea cinci minute au fost pana la ora 12:30, cand am deschis ochii si o vad pe Maya tot cu ochii pe pereti! Nu stiu daca in timpul asta a dormit sau a stat cuminte langa noi, cert e ca m-am trezit azi ca in vremurile bune, super odihnita si cu bateriile incarcate la maxim!
M-am mai uitat si eu pe la pozicile voastre, am dat numai peste alea cu bebei cu ochi albastri! O frumusete de copii! Mi-ar placea si mie unul! Numai ca la noi in familie numai tata are ochii albastri si nu stiu ce sanse ar fi....!
Va pupic si revin!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra
corni spune:
Loreen,merci pentru raspuns.Imi este greu sa ajung la Selgros.Eu in general de la Billa ma aprovizionez si de prin imprejurimi. Am vazut poza cu Delia,iti face surprize frumoase![]()
Elisor, nici la noi nu se mai pot lua antibiotice fara reteta.
ChrisDun, si Timeea la baita sta putin in fundulet dupa care se prinde de marginea caditei si vrea sa se ridice. Si imbracatul sau dezbracatul este o problema mare , cand ii pun pampers-ul tot in fundulet o tin in bratele mele ca altfel nu reusim ,intr-o secunda se intoarce pe burta si o ia taras.
Avem poze Revelion 2006