Bebelusi de mai-iunie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Gabitza si eu am primit instiintare sa ma duc la posta, dar nu am ajuns inca. Banuiam ca este de la Nivea dupa expeditor.

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Incep anul in forta...tot fata de proasta am...da eu de ce nu primesc nimic...nici macar cataloage desi am cumparat de la ei

Primul Craciunla 8 luni
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Loreen sa-ti fie de bine, la cat ti-ai dorit-o sunt sigura ca ti s-a dus unde trebuia, acum mi-ai facut pofta...dar ma abtin si nu din motive de regim, ci pur si simplu nu poci merge ca se fumeaza in local si mie numai acolo imi place (ca un disc care canta aceeasi melodie) si nu o pot baga pe Buflina in fum...asta e

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Elisor vino in Buc la Pizza Hut, ca au si mese pt nefumatori!

Mergi la inceput

Elisor las ca merge si acasa ...aoleu da ce se scurge pe gatlej,in timp ce stau ravasita pe canapea la teveu...

Primul Craciunla 8 luni
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Ati auzit stire intriganta!
lunar trebuie depuse declaratii la primarie ca nu avem alte venituri decat indemnizatia primita! Pai sunt intr-o ureche, cum sa merg lunar la primarie sa dau declaratie/
Si inca una: casele de pensii au dat dir muncii listele cu persoanele care beneficiaza de indemnizatia de crestere. Pai de ce mai trebuie sa mai depunem alte acte? Nu au incredere in casa de pensii?????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Of, of, of, mai fietilor, cum nu ma lasati voi pe mine deloc!
Nu mai voiam sa dau nici un semn de viata azi, dar daca imi faceti asa galerie nu poci ca sa va las.
Elisor - mari pregatiri pentru intoarcerea la munca nu fac, dar in schimb fac ultimele vizite, treburi prin casa etc pentru ca dupa 9 ianuarie nu cred ca mai apuc. Traiesc asa, un fel de incertitudine in aceste zile si sentimente contradictorii. Ba ma ia depresia ca ma intorc la munca, ba sunt in faza de negare, imi spun: "E abia marti, mai am timp de stat acasa cu puiul meu.", ba ma gandesc ca poate nu va fi chiar asa de rau . E ca atunci cand ai un necaz si ai momente in care uiti despre ce este vorba pentru ca faci ceva antrenant, dar simti ca ai o piatra pe inima. SI cand termini treaba care nu-ti dadea voie sa te gandesti la necaz, el te izbeste in forta. Asa ca pentru cateva ore cat am fost in vizita la colega mea si apoi la o fosta colega de munca afost bine, dar apoi iar mi-am amintit de inevitabil si m-am intristat. Pe de alta parte trebuie sa o las si pe femeie cu Ana, asa ca incerc sa plec de acasa cat mai mult. Maine de ex. ma duc la coafor sa-mi fac neshte suvite si mai vad eu ce altceva.
In legatura cu indemnziatia, va fi misto daca va depune angajatorul dosarul, pe de alta parte contabila noastra care este o acritura la menopauza si dusa cu capul (de Craciun era la birou) iar va da vina pe mine ca din cauza mea trebuie sa faca alte si alte demersuri. De parca eu am facut un copil ca sa o calc pe ea pe nervi (desi trebuie sa recunosc ca mi-a facut placere sa ii dea bataie de cap formalitatile suplimentare pe care le-a avut de facut).
Androix - multumesc mult pentru carte. Uite, alt lucru pe care-l am de facut. De ce nu are ziua 30 de ore macar?
Acestea fiind spuse va las ca ma duc sa mixez piureul lu' Mogaldea ca tocmai acum s-au fiert legumele. Noapte buna si sanatate la puisorii bolnaviori ca sa va lase si pe voi sa dormiti!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Elisor, pai... in general, cam nimic nu zic astia de pe aici. Eu nu spun ca e bine sau e rau, spun doar ce mi s-a spus aici. Se da antibiotic doar in caz de infectii cu febra mare si in rest sintem sfatuite sa lasam copiii sa se imunizeze. Nu se dau calmante de nici un fel si farmacistul care mi-a dat pina la urma gelul pentru gingii m-a tinut jumatate de ora sa-mi explice efectele secundare, mult mai grave si de durata decit durerea in sine a iesirii unui dinte. Si doctorita Agatei din Romania era cam la fel. Asa ca, Agata si Tudora nu au luat nici fier, nici calciu (adica Agata a luat un pic), nici calmante pentru diverse dureri de crestere. Nu zic ca e bine, dimpotriva, sint stresata cind aud cite iau unii bebelusi si mi-e teama ca nu fac bine ca nu le dau si eu. Dar daca nu mi se da... in farmacii nu ti se da chiar orice fara reteta, mai ales pentru un bebelus. Si nici nu as avea curaj sa le dau ceva de capul meu! In schimb, sint de acord cu Loreen, cu leacurile naturiste, la care apelez mereu. Pe Agata am facut-o aproape bine cu leacurile lu' bunica, ca am fost la doctor si mi-a spus ca nu are nimic (si ea tuseste din toti plaminii!) Astept sa vina imunizarea aia odata, ca m-am saturat de ierni cu muci si cu tuse! Iar pentru plinsete... imi trebuie mie un calmant si o vitamina!
Ah, si eu, care cred ca energiile ne guverneaza viata (si hormonii!), rup cercul lor. O iau pe Tudora si ii schimb tot de pe ea si din jurul ei. Deschid toate usile si fac curent, ma mut cu ea in alta camera, o asez in alte pozitii (avind grija sa-i fie capul spre nord), ii fac masaj peste tot. De cele mai multe ori se calmeaza ca prin farmec, alteori Dar nu-i bai, ca imi spun mereu ca mai am trei ani si patru luni, si doua luni si o luna... pentru ca Agata a ajuns sa fie copil in toata firea si aproape normal dupa ce a facut 4 ani: doarme toata noaptea, nu mai plinge din orice, nu se mai alinta chiar ca o maimutica, citeodata chiar ma si asculta!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Neatza...

LA MULTI ANI Stefan,Anthony si Theodora Anna...sa cresteti mari,sa fiti cuminti,sa fiti buni...sanatosi

Dormiti...?!Al naibii somn ce-o sa-mi mai lipseasca ...
M-am trezit cu niste dureri de sale si coloana de ma seaca...era si timpul ca doar de mult nu mai avusesem dureri

Ioana e al naibii de greu sa te rupi de copil si de ce nu de rutina creata...inainte era mai simplu aveam la dispozitie doar ale 112 zile
si gata la munca...ce indemnizatiii si suplimente...si am inceput serviciul fara nici un fel de remuscare,cei drept program redus ca macar atat puteam face...Problema e ca,cu noi sau fara noi copii cresc,ramane regretul ca nu am fost acolo sa auzim noi primele cuvinte,sa vedem primii pasi,prima lingurita care o duce la gura,etc...Dar in acelasi timp meritam si noi 5 minute de libertate

Nelia nici ca la noi ca se dau antibioticele la copii ca pe bomboane,dar nici ca la voi...toata lumea stie ca durerile lor dentare sunt insuportabile si ca noi greu le-am suporta si nu inteleg de ce sa nu li se dea ceva sa le faca viata mai usoara...
Zici ca Agata iarna iti face raceli si viroze...nu exista vaccinuri antigripale...?! Sau oscillococcinum?

Pisik,Boobooricu,Kitty tot prin tara sunteti...?!

Vad ca sclifosita domnului nu mai este chiar asa ragusita,dar recupereaza sigur daca incepe chiuiala...In schimb am dat de altceva cu ea...frica de separare in limbaj stiintific...Si asa ea sufera de exces de mamosenie...dupa ce o pun in patut sau o las cu tac-su si plec...se uita lung dupa mine si dai bocete...geaba vorbesc cu ea ca pana nu se vede la mine nu tace...va trebui sa iau masuri cat de curand ca miroase a probleme...

Primul Craciunla 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Neata.
La 7 s-a trezit Thomas azi, cam devreme. Nu stiu de ce se trezeste asa repede de vreo cateva zile. Dar e bine, am spalat pe jos in timp ce barbatu' se recupera dupa eforturile nocturne , am fiert mancarea lui Thomas, am finalizat roastbeeful.

Altfel si pe mine ma mananca undeva sa merg sa serviciu... tare de tot ca ma plictisesc. Dar cred ca daca as lua o decizie definitiva- m-ar apuca durerea de suflet. De fapt, eu nu ma intorc la locul de munca anterior, ca ma duc la ceva mai bun, care mi se pregateste. Asa ca am inceput sa inspectez cresele si gradinitele. Unde vreau eu sa-l duc e numai de la 1,5 ani cresa. Dar e ok, daca nu intervine nimic. Au niste reguli acolo, ca la Eton.
Cat costa gradinitele de neam bun pe la voi?

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput