Sa-l lase ?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Originally posted by adrienne12

Fetelor, ca mama de baiat de 19 ani cred ca exista 2 explicatii: poate tipul n-o place ca girlfirend si nu vrea sa se implice in rel. cu ea. sau el e virgin si poate i-a fost teama sa nu se faca de ris. in ambele cazuri fata r trebui sa ia initiativa si sa-l intrebe verde in fata what's going on?

...si daca el nu stie engleza...?

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

quote:
...si daca el nu stie engleza...?

Lauraa,

cat despre faza ca o respecta, mie imi miroase a vrajeala, ca sa nu se implice....

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Poate l-a luat prea pe neasteptate. Poate chiar o respecta. El are 24 de ani, ea 19. Si e virgina. Poate ii cunoaste familia, iar familia ei e mai conservatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

eu zic ca barbatii uita de respect atunci cand sunt excitati. daca respectul primeaza probabil ca baiatul nu simte mare lucru (dpdv sexual) . mie mi se pare nesanatoasa si falsa scuza " te iubesc prea mult ca sa fac sex cu tine". in dragoste sexul e ceva natural si niciodata murdar asa ca nu gasesc scuza plauzibila.
ar mai fi o varianta. daca baiatul e virgin atunci sunt sanse mari de tot sa aiba retineri .
Michelle 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Si mie mi-a trecut la un moment dat prin cap treaba cu casatoria, dar n-au planuri certe. Adica, el n-are...
Inca locuiesc amindoi cu parintii, si se pare ca asta, din punctul lui de vedere, ar fi un impediment.

Nu stiu daca individul e virgin: la virsta lui, destul de putin probabil.
Si, oricum, in cazul in care ar fi, o sa prefere sa moara asa, virgin, decit sa "se faca de ris" odata si odata?

Sincera sa fiu, si eu tot asa am gindit, ca e bullshit.

Sint de parere ca respectul si dragostea nu contrazic sexul, ba din contra: in fond asta e implinirea sentimentelor dintre 2 oameni, si asa ar trebui vazuta.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_c spune:

poate tocmai ideea de a fi primul barbat din viata ei i-l sperie. sunt multi barbati care au o retinere (sau o teama-nu stiu exact cum sa o numesc ) cand trebuie sa aiba relatii sexuale cu o virgina. cand eram mai tanara(18-20 ani) stiu ca baietii din grupul nostru erau cam stresati cand aveau o prietena virgina si urma "marele eveniment". poate nici el nu are o vasta experienta si ii este teama sa nu greseasca ceva si sa ramana saraca fata cu impresii gresite ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by alex_c

poate tocmai ideea de a fi primul barbat din viata ei i-l sperie. sunt multi barbati care au o retinere (sau o teama-nu stiu exact cum sa o numesc ) cand trebuie sa aiba relatii sexuale cu o virgina. cand eram mai tanara(18-20 ani) stiu ca baietii din grupul nostru erau cam stresati cand aveau o prietena virgina si urma "marele eveniment". poate nici el nu are o vasta experienta si ii este teama sa nu greseasca ceva si sa ramana saraca fata cu impresii gresite ....

Alex,
Dupa mintea mea de femeie, tocmai situatia asta, de a fi primul, avantajeaza un barbat - macar pentru faptul ca tipa nu are cu ce/cu cine sa il compare....

Deci de ce s-ar complexa?!

In fine...asta e o deductie proprie, s-ar putea ca barbatii (sau baietii ) sa gindeasca altfel.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Poate ii place sa fie el cel ce are initiativa. Unii nu se simt bine cand femeia e prea agresiva si "sare pe el".

Posibil.

Stiu de un tanar (virgin la acel moment) care a dat inapoi la niste avansurile explicite. Asta nu l-a impiedicat, ca mai tarziu, sa se dovedeasca a fi un amant desavarsit.

Si sa nu uitam: barbatul este de regula vanator si nu "cel vanat".

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_c spune:

Elise , e adevarat ca nu are cu cine sa-l compare dar sa nu uitam ca prima data ar trebui sa fie perfect , ori pentru multe fete nu e chiar asa si raman impresii gresite , a doua oara sunt stresate sa nu fie la fel de rau , sa nu se repete experienta neplacuta si poate tipul simte ca e o responsabilitate prea mare pt el.Cred ca sunt putine fetele care pot spune ca prima data au fost super relaxate si nu au avut nici o teama , poate el a simtit aceasta teama si-l sperie putin .
In fine , se prea poate sa ma insel , dupa sase luni de dragoste mare- chiar si platonica- ar trebui sa poata discuta deschis , sa-i spuna exact de ce nu vrea sa mearga mai departe in relatie - aia cu respectul nici la mine nu tine , daca ma iubesti imi oferi dragoste sub toate formele , nu doar "respect". In plus , sincer iti spun , nu prea am auzit de barbati care sa refuze asa ceva pe motiv de respect , ei in mod normal se gandesc cum sa ajunga mai repede la acest moment nu cum sa amane momentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

nu am avut timp sa citesc decat prima postare, dar scriu rapid ce cred eu- cunosc un caz similar, de dragoste platonica pana la casatorie, dupa care s-a dovedit ca el e impotent. un sfat pt. prietena- sa NU se marite pana nu il "testeaza"!

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput