De ce se considera ... oropsit?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Eu as spune ca Vikinga...sincer eu nici macar nu am fost o tipa insarcinata cu pofte (doar cuburi de gheata imi placea sa rontai, atat ) si nici foarte sentimentala...adica nici eu nu prea imi mangaiam burtica, asta nu inseamna ca nu sunt o mama iubitoare sau responsabila, atata doar ca sunt femei si femei...adica eu nu simteam nevoia sa faca nici el asta, mi se parea ceva normal in starea mea, adica de graviditate...acuma nu trebuie judecati toti oamenii dupa acelasi calapod...tu explica-i ce vrei tu, cum esti tu, poate mai emotiva, si incearca sa aveti o discutie care sa va lamureasca sentimentele vis-a-vis de copil si cerintele tale de femeie insarcinata.

sarcina usoara in continuare,
Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Bravo anka, mare dreptate ai!!!
Vai saracul ,e oropsit? Dar de ce-o fi asa oropsit? si de ce anume mai exact s-a saturat? Deja, cand nici n-a inceput bine si el s-a si saturat? Mai ales ca ipearina zice ca "Continuu sa-mi indeplinesc "sarcinile de sotie" (atat pe cele casnice, cat si pe cele afective)" si atunci? Ca mai plange din cand in cand? pai e normal, majoritatea femeilor insarcinate sunt mai sensibile din cauza furtunii hormonale din corpul lor...daca nici macar asta nu poate intelege...
Ipearina zice nu numai ca nu e alaturi de ea, ba chiar ii spune ca s-a saturat si e oropsit si nu mai are rabdare cu ea..
Eu as face exact ca Anka, l-as pune la punct, si nu neaparat " cu biciul in mana" si i-as spune ca e cazul sa se maturizeze.

Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by vikinga

Ei lasa Anka, ca nu sunt acum toti sotzii din lume mari pupaciosi de burtici care alerga cu servetelele dupa nevestele gravide sa le stearga lacrima din mers. Sunt barbati si barbatzi. Uite al meu nu a fost din categoria descrisa ca obligatorie de tine si pina la urma s-a dovedit un tata bun si responsabil si un sotz pe care nu l-as schimba cu nici unul pe lumea asta.

Idem.

Chiar mi-a zis de curand ca la o (eventuala) urmatoare sarcina spera sa reactioneze mult mai bine; ca acum ar trebui sa stie la ce sa se asteapte...

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput