Cum facem prajiturelele americane?
![](images/user_woman.png)
Buna fetelor,
am primit inainte de Craciun o farfurie cu 3 sortimente de prajiturele facute dupa reteta americana. Acele prajiturele care se fac in tava, maruntele, parca din spuma, sunt frecvent prezente in filmele americane.
Aveti careva habar cum se prepara? Au fost delicioase, dar le-am primit de la o vecina care este casatorita cu un american si dupa Craciun a plecat in State, unde ramane 3 luni, ma gandeam ca poate stiti voi cum se fac.
Pupici si an nou fericit!
Denisa
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Denisa spune:
Nu, din pacate. Sunt ca niste chiftelute, fetele din State le cunosc sigur, e un fel de bezea cu faina, cred. Daca ai vazut filmul "Matilda", acela cu fetita aceea superba, ea isi facea singura :-)))).
Dar poate ne ajuta fetele de prin zona aceea.
Denisa
zapacila spune:
Oare sa fie marshmallow???
http://img.photobucket.com/albums/v301/angela_272003/keagan/S4020117.jpg
adrienne12 spune:
care frate prajiturele americane si bune? ale nostre's bune. ale lor (cele din supermarket) au gust de burete de spalat vase uns cu unt.zi ce brand, cum arata ambalajul etc... s-ar putea sa fie marshmallow dar pe-astea le cumperi in punga de la supermarket si nu sint decit cornstarch si mult, mult zahar. si singurl fel in care sint acelea bune sint daca le pui in hot ciocolate, sandwich cu biscutiti si copate pe bat la foc de tabara.
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by zapacila
Oare sa fie marshmallow???
http://img.photobucket.com/albums/v301/angela_272003/keagan/S4020117.jpg
mda .si eu zic ca astea is.erau moi prajiturelele??? ca niste bureti?? oricum daca sunt marshmallow nu cred ca se pot face in casa (sau??) . ca sa-ti mai trai pofta de ele, sa stii ca-s al naibii de nesanatoase ca orice desert superprocesat.
am gasit si in romania ceva de genul asta la Haribo si parca si niste turcisme la ABC -uri dar nu erau albe ci colorate in roz si albastru si ambalate individual in forma de spirala .
Michelle 7
michelle7 spune:
uite www.cookingforengineers.com/article.php?id=106" target="_blank">aici o reteta de marshmallow cu poze
Michelle 7
Denisa spune:
Dragele mele, am postat subiectul si am fugit in concediu, de asta nu am mai zis nimic. Am gasit pe net ceva asemanator: http://cookie.allrecipes.com/az/BstBigFtChwyChcltChipCki.asp
Inca nu am incercat, dar sa va faceti o idee.
Mersi,
Denisa
Alexa Ioana spune:
e vorba de chocolate chip cookies
vezi ca gasesti si aici, de ex. la metro sau selgros. sunt foarte bune cele produse de firma "LU". sunt foarte apropiate la gust de cele din state...
oana_mm spune:
Daca vreti cocaturi americane usor de facut intrati pe www.joyofbaking.com
Eu am incercat ff multe dintre retete si au iesit super.
Oana si bb Eric
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61071" target="_blank">PARTICIPATI la Craciun de vis pentru copiii dintr-un orfelinat
Pozele noastre 1
Site-ul meu pentru gravidutze