Copilasi sept-oct.2004 (99)
Raspunsuri - Pagina 15
pufymic spune:
Salutare fetelor!
Elyanne ma bucur ca mai dai si tu cate un semn de viata.....problema cu rasfatul cred ca o are majoritatea dintre noi(ca doar ii iubim pe speculantii astia mici......si cateodata ii cam lasam sa ne domine...
)!Lasa ca se fac ei mari si atunci macar avem cu cine ne intelege![]()
Aissa
pe Ale scumpica si tie iti tin pumnii sa vina CM!
Pupici!
Ioana
&
Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
georgiana.david spune:
elyanne in privinta vaccinului si eu gandesc la fel ca tine iar dr. mi-a zis ca mai bine sa-i fac Ioanei decat piticului, oricum eu sunt derutata.
Mada,condoleante!
Naty, Danyce am vazut pozele vostre, faine fete!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
Naty spune:
Multumesc de aprecieri.
Am vazut si eu cateva pozici cu Gogosica Uca -Uca cea dragalasa in zapada
.
Elyanne si eu am aceeasi dilema cu vaccinul.
In alta ordine de idei, am ras de n-am mai putut citind postarea ta despre mica urlatoare ![]()
Si a mea la fel baga in galetusa doar cilindrele, apoi le aduce la mine sa le scot, le baga la loc si tot asa vreo juma de ora.
aissa imi pare rau ca ai o stare proasta. Cu PM, probabil e o dereglare, am o prietena careia nu i-a venit vreo 6 - 7 luni de loc si dupa aia a reintrat in normal.
Eu am tras ieri o sperietura - stateam la ai mei toti patru (eu, Octavian si ai mei) in sufragerie la palavre iar Dodo umbla prin casa. La un moment dat vad cu coada ochiului in camera mea pe Dodo plutind in aer dintr-o parte in alta a camerei. Intai mi s-a parut ca am vedenii, apoi am inghetat realizand ca domnisoara s-a catarat in pat si se plimba in picioare de la un capat la altul al acestuia.
Nici nu aa putut sa ma ridic doar am zis "Dodo merge in pat", ai mei n-au inteles ce vreau, noroc ca s-a dus tata repede sa vada ce-i si a inhatat-o. Vreau sa va zic ca patul are la un capat biroul si la altul o comoda, foarte aproape de el, asa ca daca pica pe acolo precis isi spargea capul.
De abia mi-am revenit din sperietura ca am tras alta - a inhatat o farfurie de pe masa si a facut-o tandari la picioarele ei - noroc ca nu s-a taiat.
Raluca si bebelina
IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Mi-am adus aminte - intreba cineva (cred ca Ana) cum ne mai jucam cu copiii - Ioana mea e pasioanta de papusi, asa ca cel mai mult ne jucam cu ele, le punem pe toate in patul mare si le dam sa manance, le culcam, le punem sa danseze. E tare haioasa, are papusi preferate, pe care le pupa intr-una si papusi pe care le bate de mama focului. Oricum, pe toate le pune pe picioare sa le culce, le da suzeta sau biberonul sa pape si imi bate din palme sa-i cant ca sa le puna danseze.
Ne mai jucam punand in galetusa cilindrele, cu pomul de la Chicco (pe care se pun cercuri si canta), dansam si ne fugarim prin casa.
Sa va spun una din seria "tatici super - atenti" - acum cateva zile m-am dus sa-mi fac un dus si am lasat fata sub supravegherea lui tati. Cand am iesit din baie ce credeti ca mi-au vazut ochii - Dodo singura pe canapeaua noastra foarte inalta si ingusta, de pe care a avut zeci de tentative sa sara in cap, manca tacticoasa dintr-un servetel, in timp ce ta-su (care o asezase pe canapea) se dusese pana la bucatarie ca sa mestereasca ceva la radioul de acolo!
Raluca si bebelina
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
elyanne spune:
quote:Deci mai sunt si altii ca a mea... credeam ca doar Meme are o fixatie cu formele cilindrice... Intr-o zi i le-am ascuns ca am zis ca daca nu le mai gaseste va baga si cuburile... A cautat cateva minute toata casa... suparata ca nu le gaseste si nu am putu sa nu i le dau
Originally posted by Naty
Multumesc de aprecieri.
Am vazut si eu cateva pozici cu Gogosica Uca -Uca cea dragalasa in zapada.
Elyanne si eu am aceeasi dilema cu vaccinul.
In alta ordine de idei, am ras de n-am mai putut citind postarea ta despre mica urlatoare
Si a mea la fel baga in galetusa doar cilindrele, apoi le aduce la mine sa le scot, le baga la loc si tot asa vreo juma de ora.
aissa imi pare rau ca ai o stare proasta. Cu PM, probabil e o dereglare, am o prietena careia nu i-a venit vreo 6 - 7 luni de loc si dupa aia a reintrat in normal.
Eu am tras ieri o sperietura - stateam la ai mei toti patru (eu, Octavian si ai mei) in sufragerie la palavre iar Dodo umbla prin casa. La un moment dat vad cu coada ochiului in camera mea pe Dodo plutind in aer dintr-o parte in alta a camerei. Intai mi s-a parut ca am vedenii, apoi am inghetat realizand ca domnisoara s-a catarat in pat si se plimba in picioare de la un capat la altul al acestuia.
Nici nu aa putut sa ma ridic doar am zis "Dodo merge in pat", ai mei n-au inteles ce vreau, noroc ca s-a dus tata repede sa vada ce-i si a inhatat-o. Vreau sa va zic ca patul are la un capat biroul si la altul o comoda, foarte aproape de el, asa ca daca pica pe acolo precis isi spargea capul.
De abia mi-am revenit din sperietura ca am tras alta - a inhatat o farfurie de pe masa si a facut-o tandari la picioarele ei - noroc ca nu s-a taiat.Raluca si bebelina
poze noi
Legat de mers prin pat... Meme o face de muuuult... deja m-am obisnuit si o las in pace... ca degeaba o dau jos... imediat e la loc, in pat, in picioare...
Da... cand am timp mai dau un semn de viata... de citit citesc... dar mai greu cu scrisu'
Noutati... azi am fost sa depun cererea la primarie... si m-am dus cu toate actele dupa mine, cu tot ce au cerut pe la alte primari... sa fie... Si a fost bine... ca nu m-au mai plimbat... La mine la rpimarie au vrut doar cererea si declaratia celuilalt parinte (adica anexa 1) si aactele in original ca sa fericice ca am completat totul corect... In 20 de minute am terminat... Problema e ca nu vireaza banii in cont si ca mi-au spus sa nu ne asteptam ca luam bani in februarie... Nici nu ma mira...

mina spune:
Salut
Raluca, super vedenie ai avut. Bine ca nu a cazut fata!
Pe mine m-a terminat ieri vizigotu. Lasa ca s-a miorlait toata ziua din cauza de masele, dar a facut la dracii de imi venea sa plec peste campii si vai....dupa ce a imprastiat tot ce s-a putut, a tras de tot ce a nimerit s-a gandit el ca pe telecomanda de la dvd nu a pus mana inca (e cumparat de craciun). Asa ca a stat si a cugetat, a tras langa televizor o cutie de carton, s-a urcat pe ea si a luat numita telecomanda. Numita mama era in pragu infarctului sa nu cada copilul. Nu a cazut.
Dupa aia "aud liniste" in bucatarie unde era dus ...ma duc....luase o punga de biscuiti (vina e pana la urma a mea ca am lasat-o la indemana). O varsase pe jos. Jucase nitel biscuitii in picioare. Acu statea in 4 labe si manca direct de pe jos.
Sa innebunesc. Incerc sa il iau de acolo...urlaaaaa, scapa din mana mea si tot la biscuiti. Parca nu mancase in ziua aia. Stau si ma gandesc: aspiratoru in ziua aia bagasem deci putea contacta o cantitate moderata de boli. Il las. Il scap din ochi 2 minute si il gasesc cu una si mai gogonata: se intinsese cat e de lung pe gresie si indesa cu ambele maini biscuitii sub mocheta. Copilu meu se pregatea de hibernare si io nu stiam.....Pana la urma am scos arma suprema: aspiratoru! Cum il vede vrea si el dar nu prea ma prinde. Am adunat panificatia de pe jos si, norocu nostru, a venit tati.
Cam asa ne distram noi.Acuma a adormit si incerc sa mai adun din jucarii ca altfel iar se plictiseste repede de ele.
Va pup
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
mina spune:
Salut
Raluca, super vedenie ai avut. Bine ca nu a cazut fata!
Pe mine m-a terminat ieri vizigotu. Lasa ca s-a miorlait toata ziua din cauza de masele, dar a facut la dracii de imi venea sa plec peste campii si vai....dupa ce a imprastiat tot ce s-a putut, a tras de tot ce a nimerit s-a gandit el ca pe telecomanda de la dvd nu a pus mana inca (e cumparat de craciun). Asa ca a stat si a cugetat, a tras langa televizor o cutie de carton, s-a urcat pe ea si a luat numita telecomanda. Numita mama era in pragu infarctului sa nu cada copilul. Nu a cazut.
Dupa aia "aud liniste" in bucatarie unde era dus ...ma duc....luase o punga de biscuiti (vina e pana la urma a mea ca am lasat-o la indemana). O varsase pe jos. Jucase nitel biscuitii in picioare. Acu statea in 4 labe si manca direct de pe jos.
Sa innebunesc. Incerc sa il iau de acolo...urlaaaaa, scapa din mana mea si tot la biscuiti. Parca nu mancase in ziua aia. Stau si ma gandesc: aspiratoru in ziua aia bagasem deci putea contacta o cantitate moderata de boli. Il las. Il scap din ochi 2 minute si il gasesc cu una si mai gogonata: se intinsese cat e de lung pe gresie si indesa cu ambele maini biscuitii sub mocheta. Copilu meu se pregatea de hibernare si io nu stiam.....Pana la urma am scos arma suprema: aspiratoru! Cum il vede vrea si el dar nu prea ma prinde. Am adunat panificatia de pe jos si, norocu nostru, a venit tati.
Cam asa ne distram noi.Acuma a adormit si incerc sa mai adun din jucarii ca altfel iar se plictiseste repede de ele.
Va pup
Mina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
mina spune:
scuze ca am postat de 2 ori, netu meu nu e tocmai sanatos la cap.....pledam pentru iresponsabilitate
Mina si
georgiana.david spune:
Naty patanii mari la tine in casa. Pana la urma daca ma gandesc bine, Damian este chiar cuminte!
Elyanne tu in ce sector stai?
Am pus si eu poze noi la albumul "Noi noute"
elyanne spune:
quote:In sectorul 3. Si vad ca difera de la sector la sector, asa ca s-ar putea sa nu fie la fel si in sectorul 2...
Originally posted by georgiana.david
Naty patanii mari la tine in casa. Pana la urma daca ma gandesc bine, Damian este chiar cuminte!
Elyanne tu in ce sector stai?
Am pus si eu poze noi la albumul "Noi noute"
Eu citisem pe forum ca la sectorul 3 nu primesc decat dupa 16 ianuarie si uite ca azi primeau bine mersi... Am citit ca si la sectorul 3 tb dusa deverinta ca nu ne-am intors la serviciu si uite ca nu a fost nevoie... Nici nu stiu ce sa mai cred... eu azi am intrebat doua doamne de acolo daca trebuie sau nu adeverinta si au zis NU amandoua... Deci astea de la 3 totusi stiu de capu' lor si nu cer aiurea acte... Am inteles ca si la sectorul 6 e la fel... nu trebuie nici o adeverinta... doar cererea si declaratia celuilalt parinte...
Cel mai bine vedeti la fata locului despre ce e vorba... luati toate actele posibile la voi si poate nu va mai trebuie nimic... Eu de ex. am mers fara C.I. a sotului... si l-am sunat sa vina sa mi-o aduca... Mi s-a parut aiurea sa mi se ceara C.I. a sotului... orginaul, nu copie... Dar nu mai conteaza... bine ca am rezolvat.