La noi la Galati sa veniti (15)
Raspunsuri - Pagina 5
liliana29s spune:
Multumesc Laura m-am lamurit.
Am postat de atunci dar cred ca nu ai citit. Am pierdut sarcina a fost o chestie ciudata sarcina fara embrion. Momentan sint in CIC pina pe 15 iunie cind implineste Dan 2 ani. Daca aveti probleme cu bebei retete gratuite, compensate ma gasiti zilnic la farmacie de pe la 8 la 14 inafara de Simbata si Duminica. DineDana nu mai lucreaza la noi e la o alta farmacie. Ce face Daria ?? Vorbeste ?
Liliana
LauraFlo spune:
Imi pare tare rau pt ce ai patit, Liliana ! Chiar nu stiam ! Sorry !
Sa stii ca am cautat-o de cateva ori pe Dana, chiar ma intrebam ce e cu ea. Multumim anticipat pt ajutor, am stat o ora si ceva ultima data pt o reteta .
Daria , e foarte vorbareata, stie o groaza de povesti, cantecele si poezii. Bineinteles nu le poate reproduce in intregime singurica, dar ma completeaza cu succes daca "uit " vreun vers sau cuvant. Acum invatam alfabetul, recunoaste deja 10-15 litere. Am fost putin bolnavioare ( faringita ) , marti mergem la pediatra sa vedem daca ne-am insanatosit.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
LauraFlo spune:
Poze cu noi de la logodna sorei mele.
Decembrie 2005
liliana29s spune:
Hai mai Laura ca ma enervezi cum sa stai atita la rind, trebuia sa vii aici si sa intrebi de mine. Fii atenta daca vii intra alaturi la cosmetice ca acolo nu e coada si e tot farmacia noastra (unde e mobila rosie) si intrebi de Stefan Liliana. Numai sa vii dimineata cind sint eu.
Liliana
LauraFlo spune:
Asa am sa fac data viitoare Liliana ! Oricum maine ma duc la pediatra, deci e posibil miercuri dimineata sa vin la tine !
alinam spune:
ziua buna!
Laura in legatura cu formularele, da a fost Ion azi si le-a luat, ramane sa le completez si sa le depuna, da cica era o coada azi la depus ......mama mia, nasol .......si asta o sa fie lunar ...... hmmmm
Liliana am vazut baietelul tau .....ee, voi sunteti mari mai, abia astept si eu sa mai creasca Vladut :)
Laura frumoasa familia Florescu ......da cam putine poze :)
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
LauraFlo spune:
Alina, asa este . Am trecut si eu pe la primarie in ideea de a-mi depune si eu dosarul pt subventie, dar am iesit foarte repede...era o coadaaaaaa...Deja am vazut mame cu bebeii in brate la coada ! Era foarte cald in primarie si bebeul era dezbracat, bineinteles ca era curent , copilul se plictisise si scancea, si bineinteles ca nimeni nu se simtea sa o lase in fata desi la coada erau doar mame....
cookie spune:
Maaaama, ce poze misto am vazut!
Numai ca la mine merge netul...de zici ca sta, abia pot sa citesc!
Alina, s-a facut mare flacaul tau si seamana...da' stii tu mai bine cu cine seamana...sa nu !
Liliana, baietelul tau e tare simpatic!
Imi pare rau pentru ce ai patit, sa dea Domnul sa nu mai ai asemenea probleme si sa vina bebe cand vrei tu.
Mai, mai, Familia Florescu...ce frumusei si eleganti!
Eu vreau sa va spun c-o tai putin pe la Bucale, ma intorc maine, mama denaturata ce sunt, ca-mi las copilul acasa!
Hai,va pup!
LauraFlo spune:
Iarasi buna dimineata ! Ce gheata e afara ! Am vazut deja si cateva masini accidentate !
Vad ca nu vreti sa ne intalnim ! Poate reusim saptamana viitoare !
Liliac am facut si eu aseara cum ai spus tu. Am luat-o pe Daria cu mine in baie cand m-am "mascat " . Ghici, cine avea masca exfolianta pe nas ? ....N-am scapat pana n-am dat-o si pe ea . Asa patesti si tu ?
liliana29s spune:
Salutare
Stie cineva pentru formularul ala de cerere trebuie sa ma duc eu sau pot sa trimit pe cineva? Se sta la coada si pentru asta sau numai la depus? Va rog mult lamuritima si pe mine.
Liliana