La noi la Galati sa veniti (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

vad ca planuiti o intilnire super cu bbei dar prin Tecuci nu se face asa ceva ....Iar ca sa vin cu ioana mea la galati ...e....riscant...drumul.,iarna...poate mai e si de pe aici cineva sa stabilim in Tecuci o intilnire de asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

'Neata!
Ioana, bine ai venit printre noi!
Cand e nascuta fetita ta?

Si noi avem probleme dintr-astea...coplia mea adoarme doar leganata(in brate) si de vreo saptamana se trezeste plangand si adoarme...in pat cu noi. Chiar n-as vrea sa se obisnuiasca asa, dar...
Mai are seri in care adoarme in patul mare, se foieste pe langa noi(cu lumina stinsa) pana adoarme...daca are chef...daci nu e o reteta universal valabila... Greu mai e cu dezvatatul de leganat in brate...si noi suntem singurii vinovati ca s-a invatat astfel, si acum suportam consecintele

Fetelor, sunt foarte incantata, ieri mi-am tras o pereche de cizme maro din piele intoarsa de la Leonardo...abia astept sa le ud in oras, sa nu se rupa

Chiar, ce ziceti de ziua de joi? E OK? Dupa ora 5?
Mai stiti locuri dragute in oras?
Haideti sa stabilim azi, sa avem timp de aranjat ploile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !
Deci ne intalnim joi fara bebelusi la 5.30 , dar unde ? La Albatros ( Cosoreanu ) v-ar place ? E destul de lejer in cursul saptamanii. Ce spuneti ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

E interesanta chestia cu Piticotul. Laura, vad ca tu te implici cel mai tare asa ca stringe tu toate parerile si hotaraste locul si ziua.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Liliana nu cred ca doar eu ma implic, sugestia mea a fost pur subiectiva: ca sa pot sta mai mult cu voi locatia in care urmeaza sa ne intalnim trebuie sa-mi fie aproape de serviciu sau de casa. Cum eu stau in Micro 20, singurul restaurant in care sa poti intra e cel de la Neacsu, dar e mult prea departe pentru majoritatea fetelor. Dar orice alta locatie mai la moda e buna pt mine , numai sa ne intalnim.
Ne putem intalni ( daca aveti timp ) vineri si cu bebelusii. Roxi ai sunat la Piticot ? Le cunosc si eu pe fetele de acolo. Daca e vreo problema spune-mi si vorbesc si eu cu ele.

Chiar ar fi considerat dezmat daca ne intalnim joi noi, iar vineri si cu bebelusii ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Laura eu cred ca nu-i asa mare dezmat dar nu o sa gasesti prea multi doritori . Eu personal daca e asa aleg vineri cu Piticotul,chiar i-mi suride ideea de a-mi scoate putin puiul la distractie ca de cind cu gerul asta nu prea l-am scos din casa.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Salutare!
Mie imi convine si joi si vineri numai hotarati locul. Deci eu vin sigur, Laura ocupa-te tu de prezenta, te rog
Pupilici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neata!!!
N-am fost decalarate cumva si noi pierdute??
Noi am fost plecati la munte deci am lipsit motivat.
Am fost la Slanic si am luat si una bucata copil cu noi dar de data asta cu bone cu tot (parintii mei). Acolo era zapada muulta si am dat copilul cu sania dar punctul forte a fost plimbarea pe lighean (cica twister se cheama)cand tipa si chiuia de veselie. O sa pun poze dar acuma am o leneeeee....de ma doare ....de nici un litru de cafea nu m-ar invrednici.
Vrem si noi la intalneala!!!! Nici nu stiu ce varianta mi-ar convine mai mult?!!! va las pe voi sa va hotarati si dupa vad cum fac.
Va pup si revin dupa ce pun poze...

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Salutare fetelor! Am sunat la Piticot si am luat preturile:
inchiriat sala: 600.000; meniu copil 125.000; platou pentru 3 persoane adulti 120.000 continand salam, sunca, cascaval; platou pentru adulti 320.000 continand rulou cu sunca si salata de cruditati, salam, cascaval, icre, ardei umplut cu branza philadelphia,. rosii umplute cu vinete; suc la 2 litri 45.000; cafea 15.000; cafea expreso 20.000; capucino 25.000; 1 kg tort 175.000.
Nu vreti sa ne intalnim mai bine saptamana viitoare cu bebeii ca noi suntem bolnaviori. Astazi am fost si am facut un exudat faringian, primim rezultatul maine. Liliana, am cumparat si noi Stodal dar pe prospect scria ca se ia cate o lingurita de 3 sau 5 ori pe zi. Tu parca spuneai ca-i dadeai 1,5 ml.
De obicei cate fete participa la o astfel de intalnire, ca la Piticot trebuie sa fie minim 5 copii?

Pupici.
Roxana si Stefan (24.04.2004)

http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Scuze Liliana. Am recitit mesajul tau in care spuneai despre Stodal. Mi-am amintit gresit, era vorba de 3 ml de 4 ori pe zi.
In legatura cu intalnirea de la Piticot, propun ca joi la intalnire sa discutati voi sa vedeti cine si-ar dori sa mearga, saptamana asta sa postam cat se poate de des mesaje cu intalnirea de la Piticot ca sa incercam sa fim cat mai multe. Sper sa ne facem bine pana atunci.
Ce dati la bebei cand sunt raciti?

Roxana

http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo

Mergi la inceput