Furatul mirelui?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by dyadya
Ba chiar mi-a spus si unde mergem! In aeroport fetelor!!! Cred ca ma vedeti la stiri!!!

Daca ajungi cand e vreo cursa de Iran, cand aeroportul e plin de antitero , poate nu mai vrei inapoi...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Pai...ma gandeam ca...ce te faci daca trecem si noi "fetele de pe DC" pe la voi pe la nunta ca sa felicitam fericitul cuplu si pe urma te scoatem putin la o plimbare?

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

quote:
Originally posted by kateryna

Pai...ma gandeam ca...ce te faci daca trecem si noi "fetele de pe DC" pe la voi pe la nunta ca sa felicitam fericitul cuplu si pe urma te scoatem putin la o plimbare?

Nunta noastra

N-am nimic impotriva, dar ca sa impac si capra si varza o sa schimb un pic scenariul si o sa-i fac eu un semn discret acestui prieten. Ceva de genul: hai acum sa ma furati toti odata!!!
Raza, la asta nu m-am gandit. M-am gandit insa ca in aeroport se va uita lumea la mine ca la urs. Imi si imaginam o trupa de japonezi cu aparatele de fotografiat atarnate de gat si cu ochii cat cepele in directia mea!!!

Mergi la inceput

quote:

Asta-i idee de aplicat tuturor mireselor din Bucuresti...

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dyadya

Raza, la asta nu m-am gandit. M-am gandit insa ca in aeroport se va uita lumea la mine ca la urs. Imi si imaginam o trupa de japonezi cu aparatele de fotografiat atarnate de gat si cu ochii cat cepele in directia mea!!!

La stiri nu's dak ajungi, dar pe net ai sanse... Fetelor, discutia asta despre miri ia intorsatura spre Vreti sa fiti furate...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare
Fetelor, discutia asta despre miri ia intorsatura spre Vreti sa fiti furate...

Raza de soare

Ai dreptate, si pentru ca eu am fost cea care a deviat de la subiect(dar nu m-am putut abtine-faza era "proaspata") tot eu il aduc pe fagas.
Pe mine nu ma deranjeaza daca va fi furat SI mirele(cu conditia sa fiu si eu furata-aici Ralucah sunt total de acord cu reactia ta). Dar cum eu stiu sigur ca voi fi furata, n-am de ce sa pun interdictie pentru el. O singura conditie am pentru toti furaciosii: absenta miresei/mirelui de la nunta sa fie fooooooooaaarte scurta. Adica ceva de genul: am furat-o/l-am furat, negociere si INAPOI la nunta! Nu vreau sa lipseasca niciunul nepermis de mult-vezi cazuri cu mirese disparute cu orele!!! De fapt in toata povestea asta cu furatul asta-i singurul aspect care ma ingrijoreaza-lipsa de la nunta atat a mirelui cat si a miresei. Dar noi vom avea grija ca toata tarasenia sa dureze maaaaaxiiimmmm o jumatate de ora din mom in care am iesit din restaurant pana in mom in care ne-am intors.In fond ne "fura" prietenii(ca nu ne-o fura cineva pe care am vazut de 3 ori in viata), iar prietenii vor intelege rationamentul "urgent inapoi la nunta!!!"
La mine cu furatul mirelui as putea spune ca este un cadou pe care i-l voi face la nunta. El, ca orice barbat care se respecta, se declara ingrozit de persectiva unei nopti intregi in care tb sa faca frumos, sa danseze, sa se intretina cu TOTI oaspetii. Asa ca in mom in care va fi furat, o va considera ca pe o binemeritata pauza in care sa-si traga sufletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Ca sa fiu la subiect si sa continui ideea propusa de Kateryna, ce-ai zice Dyadya daca noi "fetele de pe DC" ti-am fura mirele? Nu de alta, da' tu tot ti-ai gasit hot
In cazul nostru am avertizat deja pe toti posibilii hoti ca noi nu acceptam sa fim rascumparati pentru vreun ml de bautura, asa ca n-au decat sa vina cu cereri mai originale sau sa nu ne mai fure deloc pentru ca nici unul, nici altul nu vom da vreun strop de alcool pentru cel furat... tine de demnitatea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Eu cred ca, in general, mirii trebuie sa isi petreaca noaptea nuntii asa cum vor, cu sau fara obiceiuri de nunta, cu sau fara furat....
Cat despre furatul mirelui, si eu cred ca se cam exagereaza cu importul de obicee; daca o tinem tot asa, in cativa ani, vom uita de ce facem nunta si vom pune accent doar pe "spectacolul nuntii" stalpi si baloane si marturii si pernute si flori si bombonele etc.
In mod sigur nu mi-ar fi placut sa fie furat mirele de catre niste necunoscute; daca ar fi fost vorba de prietenele mele cred ca ar fi fost amuzant (20 min, nu mai mult!)

Oana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Fetele, dar daca tot se va fura mirele v-ati gandit la vreo pedeapsa pentru "hoti"? Eu una am zis ca daca mi-l fura, negocierea se va face inhaland heliu din baloane Macar asa stiu ca se vor distra toti invitatii.
Hmmm...sper ca al meu sotz nu repeta ce am facut eu la cununia civila (adik sper sa nu se fure SINGUR!) ca e nashpa la negocieri pentru ca trebuie sa te gandesti repede cine poarta negocierea. Eu l-am pus pe cumnatu-meo sa negocieze si ajunsese pe la 5 sticle de whisky, dar cand sa le primeasca nu mai vroia sa ma dea inapoi

Nunta noastra

Mergi la inceput

quote:
Eu una am zis ca daca mi-l fura, negocierea se va face inhaland heliu din baloane Macar asa stiu ca se vor distra toti invitatii.

Ecelenta idee !

Raza de soare

Mergi la inceput