Furatul mirelui?
Ce parere aveti de acest "obicei" nou?
Mie nu mi se pare nimic dragut sau amuzant dar am observat ca prietenele mele au cu totul alta parere.
Ba chiar si nasei i s-a parut foarte ciudat faptul ca am zis destul de hotarat ca cine imi ia mirele n-are decat sa-l pastreze, eu nu dau nimic pe el.
Pana acum am marait pe toata lumea care a sugerat asa ceva...inclusiv pe viitorul mire :)))).
N-am nimic impotriva glumelor la nunta dar glume care sa fie gustate de toata lumea. Orice e acceptat atata timp cat nu intuneca in nici un fel ziua mirilor.
Daca mireasa spune clar ca nu-i convine, nu mi se mai pare normal sa faci ceva ce clar o s-o supere.
Mie tare imi e ca ma trezesc cu mirele lipsa la nunta desi am spus clar ca o sa ma supar destul de rau.
Oi fi eu deplasata...nu zic nu....da' daca chiar nu-mi place, ma poate obliga cineva sa accept furatul mirelui?
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Raspunsuri
ralu_trancu spune:
nu s-a anuntat nimeni pana caum ca l-ar vrea. dar nu e timpul pierdut. se descurca el. nu imi place dar nu hotarasc eu daca se lasa furat au ba.
http://community.webshots.com/user/trenurelu
briza_marii spune:
Eu sunt total impotriva. Stiu ca sunt egoista, dar eu vreau sa fiu singura persoana furata la nunta mea. Eu sunt printesita serii . Asa ca, vai de cea care v-a atenta la mireselul meu
nunta2006
briza_marii
Raza de soare spune:
Poftiiiiiiiiiiiiiiiim ? Da' cine crezi tu ca indrazneste ? Si mai ales,
vrea puiu' sa fie furat, cand el nu e de acord sa fiu eu furata ? Hi-hi-hi... No way !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
kateryna spune:
Eu sunt de acord. In fond...dupa ce am fost furata (m-am furat ) la cununia civila, mi s-a promis ca la nunta va fi furat si mirele si o sa fiu si eu furata.
Nunta noastra
Cununie civila
Mirona spune:
iaca ma bag si eu in discutie:
am participat la o astfel de nunta, nu erau vorbiti de acasa, dar ... in timp ce s-a furat mireasa ... mirele o cauta si astfel a fost si el furat de catre un alt grup.
NORMAL ca nu avea cine sa negocieze pentru mireasa, asa ca au facut-o nasii cu parintii mirelui. URAT!
NORMAL ca in acest timp nunta a fost un dezastru. Dupa o jumatate de ora apare mireasa, dar nu avea cine s-o primeasca ... mirele fiind furat. Nu vreau sa va spun ce era in sufletul ei. Cum statea singura pe ring si astepta derularea negocierilor in continuare.
Nashul a fost OK: a declarat ca mireasa fiind adusa el pune capat negocierilor.
Ca sa mascheze situatia, au inceput nuntasii sa ia mireasa la dans. Dupa o ora a aparut si el, nu l-a bagat nimeni in seama, deci l-au furat PRACTIC DEGEABA.
Ea l-a iertat ... ca doar il iubeste ... dar noua cand l-am certat nitel ca i-a furat niste clipe super de pretz miresei ... a raspuns:
Da ce? Eu nu sunt mire in seara asta?
Concluzie: vorbiti cu ei dinainte, daca stiti ca va deranjeaza acest lucru. Daca nu vreti sa aveti surprize...
Numai bine si o nunta ca in povesti va doresc la toate.
Mariana I. spune:
s-o zic si eu pe a mea... furatul mirelul mi se pare o prostie si o pierdere de timp. deja cand mireasa este furata aceasta nu tre' sa lipseasca mai mult de 20-30 min pt ca nunta isi pierde din haz... nu trebuie exagerat. am mai fost eu la nunti la care mireasa a fost furata si dusa in discoteca. dupa 1 ora si-a adus aminte ca are o nunta in curs. la intoarcere mai nimeni nu a bagat-o in seama...
ooana spune:
Furatul mirelui chiar nu are farmec....mireasa e una cand o fura si mie chiar imi place obiceiul...dar cu furatul mirelui se cam exagereaza..."parerea mea!"!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
krelia spune:
apropos de obiceiuri noi....madam S ce credeti ca se trezeste sa-mi spuna???
Vai, da' treaba asta cu marturiile sau cum zici tu ca se keama...nu e la noi in obicei...asta e la catolici....nu se poarta la noi....
v-a placut da? La nunta mea, pe banii mei.....
raspuns: si ce daca? nici stalpisorii nu sunt ortodocsi..si totusi eu o sa-i am! - iar marturiile sunt ca o recunostiinta a faptului ca invitatii au venit la nunta si ca..pana una alta au facut un efort de a da niste bani, acolo..cat de putini....corect? corect!
sper sa nu s emai trezeasca cu alte sfaturi de genul asta....
cat priveste furatul mirelui....hm...adevarul e ca mireasa e piesa principala (si ce mai piesa )...dar, nici mirele nu trebuie neglijat, pana una alta, nu? Insa....pe de-o parte ma gandesc ca ...sa furi mirele...e ca si elton john mireasa (l-ati vazut imbracat, apropos?)...iar al meu, sigur n-o sa se las efurat....
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Catalin spune:
DA, de ce nu? Eu am patit-o si toata lumea s-a amuzat pe seama rapirii mele!
Evenimentul a avut loc la scurt timp dupa rapirea ziaristilor romani din Irak, asa ca tot scenariul pus la punct de sora miresei si de inca doua verisoare ale ei a preluat elemente din rapirea reala!
La cateva minute dupa plecarea din restaurant am trimis un SMS catre mireasa si catre nasi cu textul: "Sunt rapit, nu-i gluma111111" dupa care am asteptat sa fim contactati pentru rascumparare. Iar cand am ajuns intr-un bar a sunat telefonul, era mireasa!
S-a negociat si apoi ne-am intors spre restaurant. In timpul asta "rapitoarele" (si la propriu, si la figurat, ca erau una mai frumoasa ca cealalta!) m-au pregatit cum se cuvenea: eram plin de urme de ruj si ciufulit, cu camasa putin scoasa din pantaloni, cativa nasturi desfacuti si cravata in chip de latz. Iar ca sa fie totul complet, m-au legat cu catuse de degete!
Va puteti imagina reactiile invitatilor cand ne-am intors asa! Cat despre rascumparare... eh... un dans pe mese din partea miresei!
Nu va pot povesti mai departe fiindca momentele au ramas doar pe dvd si in amintirile celor prezenti. Si sunt sigur ca toata lumea isi va aminti de ele fiindca asa ceva se vede mai rar.
Una peste alta, cata vreme mirii sunt de acord in aceasta privinta iar invitatii savureaza ideea, de ce nu?
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!