Mamici de ianuarie-februarie 2006 (117)
Raspunsuri - Pagina 4
Giova spune:
Bumbita cum au zis si fetele
e aproape. Bafta si fara frica!!!
Maraki draguto nu te mai necaji, lasa ca vezi tu ce flacau iasa, c-o sa-i intreaca pe ai nostri. Trebuie sa fi calma ca sa ai mult laptic, caci numai asa va creste Angelo.
Sunt fericita, am gasit un nou mag. pt. bebei si acolo aduc de la fisher-price swinger. Se poate comanda, abia astept sa-i luam la bebe, de fapt vb. Clau cu cumnata sa-l ia ea, caci vrea sa-i ia ceva la Marco si cam avem tot.
Astery mersi, esti o draguta.
Incerc sa vad ce naiba am facut la lista ca ma dispera.
gio
si bb Marco 38+
Denisam spune:
Bumbitza- incearca sa nu fie emotionata si pregateste-te psihic ca o sa fie bine, repede si va fi o nastere usaora!
Lasa emotziile pt atunci cand vei tine
in bratze, stiu ca nu e usor sa spui si sa faci apoi, dar TREBUIE SA VREI SI SA FII OPTIMISTA!
Noi ne gandim ca totul va fi bine, bebe va veni repede si sanatos, tinem pumnii!
Maraki- stiu ca e f.solicitant, dar tu esti mamica de inca 2 copilasi si tsii ca o sa fie [b]BINE SI TREBUIE SA AI INCREDERE SI SA FII RABDATOARE!
Te pupam si ne gandim la tine!

Denisa
37+
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
alina.mattei spune:
Ursoaica ai idee care sunt scorurile la Elias pe anul 2006 ?
Alina si bb Carla
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;19/st/20060127/dt/7/k/48cb/preg.png
bumbita spune:
monica, sa stii ca am cititi intr-un numar la revistei mami sau copilul meu despre o mamica care a nascut doua gemene...una de 2 kg si una de 600 grame...cea de 2 kg....a avut niste probleme respiratorii, iar cea de 600 grame era foarte bine, a evoluat foarte bine...daca tu esti o luptataore si copilul este un luptator...trebuie sa fii optimista...vorbeste cu el....
LunaNoua spune:
Buna burtici 
Uite si eu stric un pic interdictia de a ma ridica din pat. Sunt tare emotionata si bucuroasa de pentru noile mamici, o sa le pup si le felicit pe toate, caci nu mai stiu cine cum si ce
FELICITARI MAMICI !!!!!!!! SA VA TRAIASCA MINUNILE SI SA VA BUCURE VIETILE !!!!
Eu numar zilele, orele, minutele. Nu mai am rabdare, dar sunt foarte bucuroasa ca vremea e aproape. Daria mea scumpa o sa vina pe lume vineri. Joi ma internez, ca vrea nenea dr sa imi faca ceva analize suplimentare. Sunt cam speriata de bombe
Bebica mea nu a miscat niciodata prea mult, dar acum, cum trec cateva ore fara sa miste, deja nu mai stiu ce sa mai fac. Ma intorc pe toate partile sa o fac sa miste, si ea nimic. Si .. in momentul in care speriati ne decidem sa plecam la urgente, hop si ea cu cate un pumnulet asa usor, de rasuflam usurati
Am spalat lenjeriile de pat, mai avem hainutele, si ne uitam cu drag la ele. Tati face antrenamente cu camera de fotografiat, sa fie pe faza la fiecare gest al vedetei![]()
Va pupicesc pe toate, si fug din nou la patuc, ca m-a apucat iara temuriciul, mama lui de tremurici...
, Deea
35+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
mirela10 spune:
MARAKI ,nu te mai stresa ca si bebele meu tot mic e...dar creste!
am venit de la moasa,epiziotomia e inflamata,dar a zis ca trece.bebele a zis sa-l scot zilnic la aer,buricelul e bine.a zis sa mananc de toate,si ca bebele alimentat la san are f rar colici.iar daca face ,sa fiu atenta sa nu mai beau mult lapte de vaca gras(sa iau fara grasime)ca cica ala mai da ceva colici.si daca are colici sa-i fac masaj la burtica.
mai astept miercuri la pediatru sa vad cat a luat in greutate.
GIOVA,sotul tau se cam pregateste...poate auzim ca esti urmatoarea
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.
Denisam spune:
Deea- tinem pumnii ca vineri sa vina DARIA -sanatoasa, tu ai grija pina atunci de voi 2!Bafta multa!
Mirela 10-bravo pt vesti si multa sanatate, sa fie bine si la pediatru!
Denisa
37+
Emma Andreea
Ana_m spune:
Buna burticute si mamicute,
Catalina
si Luiza
, felicitari pt printese si sa aveti mult laptic pt ele !!! Refacere rapida !!!!
Ce ma bucur sa citesc ca a nascut si Catalina rapid si natural , si Monica la fel !!!!! Asa mai primesc si eu curaj !!!
Bumbita, mult succes , e aproape momentul, curaj !!!!! Emotii ?? Toate cred ca avem. Eu numai cand ma uit la lista si vad ca in curand imi vine randul, ma coplesesc tot soiul de sentimente .
Maraki, bine ai venit acasa, si haide, fii optimista , recupereaza el Angelo !!! Ti-au trecut acum greturile, saraca de tine ? Ai apucat sa maninci sorici ?
Denisa, foarte dragute poze se vede ca sotul tau va fii un super tatic, daca asa se joaca cu copii .
Giova, chiar ca iti statea bine freza de Revel.
Irina, ce face Mario ?
Mirela , si tu iesi in fiecare zi la plimbare cu Daniel, asa cum ti-a zis moasa ?
Ana
38+ si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Denisam spune:
Ana-
-multumesc frumos, voi ce facetzi, cum te simtzi tu, sper ca bine.
Tu cand ai vrea sa nasti?
Denisa
37+
Emma Andreea
Ana_m spune:
Denisa , nu as vrea sa nasc inainte de DPn in nci un caz
. Eventual pe 16
.
Mersi de intrebare, azi se pare ca am fost mai ok cu tensiunea, maine am sa ma duc la spital pt monitorizarea bebelinei.
Tu ce faci ? Eu azi am spalat perdelele din toata casa, maine lenjeriile de pat. M-a apucat instinctul de cuib asa ca e pe aproape nasterea ![]()
Ana
38+ si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos