Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (100)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Pe unde umblati fetelor?Ca afara e o vreme..
Raluca,gata,esti omul muncii din nou?
Onitza,l-ai dus pe Paul?Cum e fara el?Si il lasi acolo pana la scoala?Eu una nu cred ca as putea.....probabil daca as fi fortata de imprejurari...Oricum,bafta la servici si tie.
Marti merg si eu sa-i fac Mariucai vaccinul ROR.Sper sa fie bine
Mai vb maine
O seara buna

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Eu astazi sunt cu intrebarile... Ia ziceti-mi si mie, care dintre voi citeste copilului povesti?... O faceti de mult?... Abia ati inceput?... Nu ati inceput sa le cititi?... Sunt tare curioasa...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by andreap

Pe unde umblati fetelor?Ca afara e o vreme..
Raluca,gata,esti omul muncii din nou?
Onitza,l-ai dus pe Paul?Cum e fara el?Si il lasi acolo pana la scoala?Eu una nu cred ca as putea.....probabil daca as fi fortata de imprejurari...Oricum,bafta la servici si tie.
Marti merg si eu sa-i fac Mariucai vaccinul ROR.Sper sa fie bine
Mai vb maine
O seara buna

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

NUUUUUUUUUUUUUUU .......doar anul asta!!!!!!!!!!!!!!!
Multam de urare, ma bucur ca incep si eu serviciul!
Bafta si tie la sv, si mai ales MIariucai la vaccin! tinem pumnii!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

quote:
Originally posted by onitza

Buna...m-am oprit un pic din citit si m-am gandit sa va salut , sa va spun ca noi am petrecut la Moreni sarbatorile si bine am facut( in bloc au fost probleme cu caldura, au tremurat oamenii astia de frig), Paul s-a simtit foarte bine, e inconjurat de multa iubire, se confrunta cu durere mare de gingii, ii ies dintisorii de sus. Alaltaieri a inceput bona lucrul, sunt multumita, reuseste sa ii dea sa pape tot si sa il culce, nu mi-a venit sa cred ca i-a iesit diin prima, imi place sa vorbeste mai incet nu tare ca mine, . Sa va mai spun de Paul al meu: e schimbat cu totul si parca ne face in necaz: unde ianinte de a merge in Moreni, nu era foarte dragastos, acum, pe und ene prindea prin casa pe acolo ne imbratisa si plangea sa il luam si noi in brate....lacrimam la fiecare pupic pe care mi-l dadea si eram foarte mandra de el, de ce surpriza placuta imi facea...parca presimtea ca il lasam la Moreni. Saptamana asta i-a trecut si lui raceala, nu-i mai curg mucii, nu mai tuseste, e chiar o perioada buna as putea spune, mananca bine, doarme si le sunt foarte recunoscatoare parintilor mei ca asa cum sunt si ei cu treaba ssi bolnavi, mai au puterea sa il tina pe Paul la ei. Sambata dimineata plecam iar la Mornei sa il mai vedem si sa petrecem de Sf, IOan ca si tata e tot Ion si vreau sa ma hranesc cu iubirea lor caci am nevoie. Azi ma duc la policlinica sa ii retrag fisa medicala, deja am vb cu o doc din Moreni sa il primeasca, am inteles ca e buna... adevarul e ca are o fata blanda si o voce tare placuta.

Mi-era dor de voi, am citit foarte pe fuga despre voi, sper ca nu sunt puiuti bolnaviori, si sper ca si voi sunteti bine.

Luni incep si eu serviciul!!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Out of topic: cum ajung din Bucuresti cu masina la Moreni sau daca sti mai bine, la Valea Lunga?

Mergi la inceput

FELIS, eu lui Paul am inceput sa ii spun povesti decand avea 6 luni. Personajul principal este catelushul BOB, care trece prin tot felul de aventuri......se intalneste cu ursul care face MOOOR-MOOOOR-MOOOOR, si rade paul la mine cand face asa...si sejoac ain padure, unde canta pasarelele cip-cirip-cip-cirip, si iar rade!!!! ..sper ca ti-am fost de folos!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Felis, eu inca nu ii citesc povesti Dariei dar le aude seara cand le pun pe amandoua la culcare si ii spun Anei povesti. Oricum daria nu ar sta sa ii spun eu povesti, nu sta 30 de sec in acelasi loc.
Onitza vad ca esti tare dornica de lucru. Si eu imi doream sa merg ca ma saturasem de stat acasa. Dar acum s-a ivit ocazia sa ma intorc si nu mai sunt la fel de dornica. Parca as sta pana in martie sa le scot pe fete din iarna. Eu ar trebui sa le duc dimineata la mama si sa le iau seara. Uneori mai pot ramane si peste noapte acolo dar tot e greu cu plimbareala. Trebuie sa iau o decizie si habar nu am cum sa fac.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bobita

quote:
Originally posted by onitza

Buna...m-am oprit un pic din citit si m-am gandit sa va salut , sa va spun ca noi am petrecut la Moreni sarbatorile si bine am facut( in bloc au fost probleme cu caldura, au tremurat oamenii astia de frig), Paul s-a simtit foarte bine, e inconjurat de multa iubire, se confrunta cu durere mare de gingii, ii ies dintisorii de sus. Alaltaieri a inceput bona lucrul, sunt multumita, reuseste sa ii dea sa pape tot si sa il culce, nu mi-a venit sa cred ca i-a iesit diin prima, imi place sa vorbeste mai incet nu tare ca mine, . Sa va mai spun de Paul al meu: e schimbat cu totul si parca ne face in necaz: unde ianinte de a merge in Moreni, nu era foarte dragastos, acum, pe und ene prindea prin casa pe acolo ne imbratisa si plangea sa il luam si noi in brate....lacrimam la fiecare pupic pe care mi-l dadea si eram foarte mandra de el, de ce surpriza placuta imi facea...parca presimtea ca il lasam la Moreni. Saptamana asta i-a trecut si lui raceala, nu-i mai curg mucii, nu mai tuseste, e chiar o perioada buna as putea spune, mananca bine, doarme si le sunt foarte recunoscatoare parintilor mei ca asa cum sunt si ei cu treaba ssi bolnavi, mai au puterea sa il tina pe Paul la ei. Sambata dimineata plecam iar la Mornei sa il mai vedem si sa petrecem de Sf, IOan ca si tata e tot Ion si vreau sa ma hranesc cu iubirea lor caci am nevoie. Azi ma duc la policlinica sa ii retrag fisa medicala, deja am vb cu o doc din Moreni sa il primeasca, am inteles ca e buna... adevarul e ca are o fata blanda si o voce tare placuta.

Mi-era dor de voi, am citit foarte pe fuga despre voi, sper ca nu sunt puiuti bolnaviori, si sper ca si voi sunteti bine.

Luni incep si eu serviciul!!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Out of topic: cum ajung din Bucuresti cu masina la Moreni sau daca sti mai bine, la Valea Lunga?

Bobita, mamica a 2 albastrele

BOBITA, cel mai simplu cred ca e sa mergi pe DN1 pana la Baicoi (Floresti) si sa faca stanga la Floresti spre Moreni. Musai trebuie sa treci prin Moreni ca sa ajungi la Valea Lunga, mai intai vei trece printr-un sat mic Iedere, si imediat urmeaza Valea-Lunga. Cand ajungi in Moreni, intrebi de Strada H.C.C. (Horea , Closca si Crisan), sau cel mai bine interbi directia spre Valea Lunga, oricine stie!!
Daca veniti intr-un wee si treceti prin Moreni, da si mie un bip, veniti pe la noi!!!! Pupic

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare , salutare !!!!

Fetita mea , cea mica , are 1 an si 2 saptamani si nu vrea in ruptul capului sa se lase de mana mea ca sa mearga singura . Ii este foaarte frica , cad vreau sa o tin de hainute , din spate , se lasa in fundic si se enerveaza . Nu a cazut sa se sperie sau ceva asemanator , dupa cum zic unii,altii ... In schimb cea mare a umblat singura la 10,5 luni , a fost mai harnicuta .
Voi cum a-ti procedat cu copilasii cand a-ti vazut ca sunt pe punctul de a merge singuri , dar ca le este totusi frica , nu au inca incredere in ei ???

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_ciotlaus/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Anacezara, si Daria si-a dat drumul la mers mai tarziu (cu o sapt inainte de a implini un an) decat fetita noastra mai mare. Nu am fortat-o am lasat-o sa o ia la drum singura cand a fost ea pregatita si exact asa s-a inamplat. A luat-o la picior pur si simplu deodata. Ne-a uimit, eram toti in camera si am vazut ca a facut mai mult de 2 pasi singurica (atat facea de obicei) si apoi nu se mai oprea si radea si era asa de fericita.
Asa s-a intamplat la noi.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Mai am o problema , pentru cine ma poate ajuta !!!
De ieri , am observat ca doarme numai cate o jumatate de ora la amiaza si apoi se trezeste urland de mama focului . Oare sa fie de la dinti ??? peste noapte doarme foarte bine , sunt nopti cand nu se trezeste aproape deloc . DAR , intotdeauna trebuie sa existe un " dar " , in schimb , pana sa adoarma seara ne termina pe toti . Am incercat mai multe "trucuri" , printre care :
- am lasat-o sa planga maxim 1/2 ora , apoi am mers la ea si bineinteles ca tot nu adormea ;
- am pus-o cu noi in pat , dar degeaba ;
- o puneam in patut si ramanea cineva cu ea in camera , nici asa nu a mers ;
- am lasat veioza de noapte aprinsa pana cand adormea , dar nu a dat roade nici aceasta metoda ;
- sfarseam de fiecare data prin a o pune in carucior si sa o leganam pana cand adormea bustean , apoi o mutam la ea in patut fara nici o problema , chiar daca se trezea la mutare sau peste noapte . Uneori o leganam 10 minute si pica rupta , alteori o leganam chiar si cate 3 ore pana cand credeam noi ca a adormit , dar cand ne opream din leganat hopa sus ... si iar impinge in fata si in spate caruciorul ....
Pana la varsta de 10 luni a fost un ingeras de cuminte ce era . O puneam seara in patut , ii dadeam sticluta cu lapte, o termina de bauta si mai statea singura la povesti si cate 1 ora , apoi punea caputul jos si se culca singura . De cand au inceput sa ne iasa dintisorii suntem taaaare raute .
Astept idei de la voi si chiar sa impartasiti fiecare cum va culcati copilasii seara ...

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri , sunteti niste dulci...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_ciotlaus/my_photos

Mergi la inceput