Pestisorii de ...zapada (17)
Raspunsuri - Pagina 4
calimend spune:
salut sunt si eu o mamica(leoaica ) de pestisor si tare mi-as fi dorit sa iasa macar in berbec da n-a mai avut rabdare,ca nu cunosc deloc zodia asta a pestilor si tare mi-e frica de necunoscut.spune-ti-mi si mie daca e ceva bun ca eu numai de rele am auzit.imi cer scuze fata de voi toate care sunteti in asta zodie dar vreau sa aflu cite ceva din interior.multumesc
Emilly spune:
quote:
Originally posted by calimend
salut sunt si eu o mamica(leoaica ) de pestisor si tare mi-as fi dorit sa iasa macar in berbec da n-a mai avut rabdare,ca nu cunosc deloc zodia asta a pestilor si tare mi-e frica de necunoscut.spune-ti-mi si mie daca e ceva bun ca eu numai de rele am auzit.imi cer scuze fata de voi toate care sunteti in asta zodie dar vreau sa aflu cite ceva din interior.multumesc
pai chiar sa fie numai de rau?zau asa, s-ar sinucide toti pesti si ce-or face atunci racii si scorpionii??
de rau:vesnic nemultumita(cazul meu, dar poate o fi ceva pe latura psihologica, cine stie?), melancolica si cuminte.
de bine:inimosi, sensibili, iubesc arta si frumosul, buni sefi, cica, dar nu la mine si poti afla mai multe daca deshizi primul capitol al subiectului, acolo am despicat firul in patru, iti poti forma o parere.
A mea gaza e varsatoare si tare mi-as fi dorit sa nu fie asa, dar bine macar ca nu e fecioara...la urma urmei fiecare cu piticii lui...
Emilly cu gaza ei
Nally spune:
La multi ani fetile! Sa vina noul an numai cu bucurii sanatate cu carul si impliniri cat cuprindeti!
Iar am disparut ... timpul bata-l vina! Uite la ce ore termin treba prin casa! e 2 jumate noaptea! Numai ca in seara asta is un pic mai odihnita plus ca am avut o zi tere reusita ieri si sunt inca plina de energie si adrenalina!
Sunt bine sanatoasa in ultima luna de scoala cosmetica .... cu ceva mai bogata la capitolul cunostinte in acest domeniu... cu copil frumos si sanatos barbatu ca barbatu... si el pe langa casa... vesela nevoie mare de parca mi-a nascut purcica!
Nu am apucat sa citesc din urma... cred ca provideru de internet mi-a facut ceva cu site-ul asta ca asa greu se incarca incat imi piere cheful sa mai astept... ... zic si eu ca u gasesc o explicatie logica la acest fenomen!
Sper ca sunteti cu toate bine si santoase ai vostrii dragi la fel!
Pupicei si da Doamne sa pot intra mai des ca tare dor imi e de timpurile cand ma puteam pune la vorba cu voi!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
ange spune:
la multi ani pestisori si un An Nou plin de realizari.
ange,mamica de 2 ori
http://community.webshots.com/user/kamilia123
CRISMIR spune:
EMMILY, pt raspunsul dat Calimendei...si eu sunt de acord cu tine,in tot ceea ce ai zis...desii si chestia cu sefia la mine se potriveste.
Vreau sa sti draga CALIMEND,ca mai bine peste decat berbec din partea mea...cunosc berbecii si sunt ,hmmmmm,sa ma abtin de la comentarii..dar vorba Emmilyei,fiecare cu "pasarelele" lui,...ai sa vezi ca te intelegi bine,sunt maleabili si intuitivi,cazul meu,cel putin...dar faza cu intuitivii,chiar mi-a zis-o o astroloaga,suntem zodia cea mai buna la intuitii,.
Tatal meu e leu,si uneori ies niste scantei,asta asa de incurajare,insa alta data e totul super ok.
NATY, si bine ca mai dai un semn de viata...stiu ca timpul e scurt...chiar ma gandeam la voi zilele astea...ce o-ti mai fi facand?!...pupa si pe Sebi de la noi
SALISA,ce mai faci?...cum e cu puiuta?... si numai bine!
DENISA,tu de ce fugi asa de repede,vorba Elianei...mai ai pana nasti si deci mai zine de tine,ca apoi s-a dus cu distractia asta cateva luni... si nastere usoara!
Mai dar unde o fi MARUTA?...ce mai face?!
si sanatate la toata lumea!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
CRISMIR spune:
NALLY,ai un miel de la mine...scuze,graba asta...
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
patriciaR spune:
Buna pestisori,
Sunt Salisa cred ca deja ma recunoasteti,
aveti un cadou virtual de la noi, adica eu si puiuta mea Anastasia! Salisa si Anastasia!
ANASTASIA
elyanne spune:
quote:Scumpa foc pitica voastra!
Originally posted by patriciaR
Buna pestisori,
Sunt Salisa cred ca deja ma recunoasteti,
aveti un cadou virtual de la noi, adica eu si puiuta mea Anastasia! Salisa si Anastasia!
ANASTASIA
Emilly spune:
Salisa sa-ti traisca frumusetea mica!!o scumpica dulce. ma bucur sa o cunosc si pe mamica cum te mai descurci?cum mai sunteti?cum mai e cu alaptatul?
fetele, eu cred ca Denisa a nascut si ea.Nu mai zice nimic de vreo 2 zile...
Nally pai sa mai dai pe la noi din cind in cind
Mirela si tu ai o problema cu fecioarele??eu cu berbecii sunt super ok iar cu varsatorii cam scirtie dar merge.
by fetele!
Emilly cu gaza ei
criss1902 spune:
Emilly - te rog sa ma adaugi si pe mine in lista pestisorilor.Sunt nascuta pe 19 februarie( doar azi am observat ca nu sunt acolo)
Ai inceput cursurile?
Salisa - ce puiut dulce, ma bucur ca sunteti bine sanatoase amandoua
Nally - ce program infernal ai, bine ca rezisti