Pestisorii de ...zapada (17)
Raspunsuri - Pagina 13
crig72 spune:
La multi ani danamunti!
La multi ani criss!
Sanatate si multe bucurii!
Salutari si celorlalti pestisori!
Mariuca,februarie 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Maruta
in rest ??? sa nu va prind ca sunteti triste ... lucruri mult mai rele se pot intampla in viata ... iar daca exista vreo zodie "luptatoare" atunci asta e a noastra .... nu-i asa Felis ?
O Doamne, Loredana... acum am citit si eu din urma... Imi pare tare-tare rau...
Sa dea Dumnezeu sa fie nota 1... (nu stiu daca au venit rezultatele ca nu am citit toate paginile inca)
Mirela... nu eram suparata pe voi (am citit la pagina 3 ca intrebai de mine)
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
daniela_daneza spune:
Pestisori, sunt cam abatuta , nu stiu d c .Nu am vreu motiv anume, cred ca e din cauza ca se aprorie ziua mea si voi fi mai batrana cu un an....
Voi ce faceti?
Danuta , cum ai petrecut/sa ne spui si ce cadori ai primit?
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
Pestisori, sunt cam abatuta , nu stiu d c .Nu am vreu motiv anume, cred ca e din cauza ca se aprorie ziua mea si voi fi mai batrana cu un an....
Voi ce faceti?
Danuta , cum ai petrecut/sa ne spui si ce cadouri ai primit?
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Denisam spune:
La multi ani, Danamunti!
La multi ani, Criss!
Sa aveti parte de sanatate, o zi superba si tot ce va doriti in viatza! Sa fiti fericite si petrecere frumoasa!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
elyanne spune:
La multi ani Anacami
patriciaR spune:
La multi ani pestisori care si-au serbat ziua ieri: Dana si Criss!
La multi ani si pentru astazi ! Anacami!
Pentru sarbatorite multe si multi de la Salisa cu Anastasia smecheruta!
crig72 spune:
La multi ani Anacami ,sanatate si numai bine!
Mariuca,februarie 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
Maruta spune:
ufff am intarziat ... sa nu mi-o luati in nume de rau cu drag va urez:
La multi ani! scumpelor noastre prietene forumiste: danamunti, criss , ancami ... multa sanatate fetelor, multe realizari, bucurii si tot ce va doriti
ce sa va zic ... parca's picata din cer ... de un an de zile astept sa se repete minunea ... si iata ca atunci cand ma asteptam mai putin ... venii si minunea ... nu stiu ce sa va zic ... sa fiti alaturi de mine si sa-mi tineti pumnii stransi
UM 16 IAN (2 teste pozitive) ... si sa vedem ce-o fi ...
multam Felis ... chiar mi-era dor de tine ... flacaul tau s-a facut asa de mare ... ce trece timpul ... poate ne-om vedea si noi fetelor vreodata
elyanne spune:
quote:
Originally posted by Maruta
ce sa va zic ... parca's picata din cer ... de un an de zile astept sa se repete minunea ... si iata ca atunci cand ma asteptam mai putin ... venii si minunea ... nu stiu ce sa va zic ... sa fiti alaturi de mine si sa-mi tineti pumnii stransi
UM 16 IAN (2 teste pozitive) ... si sa vedem ce-o fi ...
Tine pumnii stransi... Eu zic ca sigur e bb... Sa nu ne tii in spuspans... si sa ne spui ce si cum... Cand te duci la dr.?