bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Coraly, am vazut si eu pozele de la petrecerea lui Sergiu. Sunt tare frumoase! Sa-ti traiasca micutul si sa se faca mare, destept si cuminte. Apropo, ce e aia CCRep? Just curious...
Bubu05, daca tot ne-ai dat info despre frunzulite si floricele ca ornamente de tort, te rog sa ne spui si de unde ai cumparat calc. Cica la librariile din Buc. se gasesc de cumparat numai in cantitate mare si costa 3 mil. lei. (Asa mi-a zis soacra-mea caci ea lucreaza la libraria Luceafarul.) Imi este greu sa cred ca la toate librariile se vand asa si tocmai de aceea te rog pe tine sa ne informezi asupra locatiei de unde l-ai cumparat. Multumesc.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei
Petrecere Craciun DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Frumoase poze n-am ce mai comenta...

Andrei e marait rau, si tot sper sa ii apara al treilea dinte; MAcar bine ca nu suntem singurii in faza asta :))

In ceea ce priveste nasii de Craciun i-am sunat noi dar n-au raspuns, de Revelion la fel si le-am dat un mesaj pe mobil si ne-au trimis si ei unul tot pe mobil :(( De ziua onomastica a lui Andrei si-a amintit nasu si ne-a sunat pe la 10 seara cu scuze ca au uitat, iar de ziua de nastere, ca data vorbind sunt convinsa ca habar nu are nasa; Dar asa sunt ei mai aerieni, si Gaby le tot acorda circumstante atenuante, pana or sa ma prinda pe mine intr-o pasa mai proasta...

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ibelciug, am luat calc de la o librarie de stat de pe Sos.Oltenitei, si costa 5.000 lei vechi o hartie A3.
( CCRep= Customer Care Reprezentative)

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Tomasa, multumim de aprecieri:)
Eu nu ma grabesc sa ma intorc la servici, ca e si mult stres, si pe de alta parte de ce sa nu ma bucur cat mai mult de piciul meu, ca dupa aia oricum n-o sa mai pot sta cu el. Eu nici nu mi-am pus problema sa nu stau 2 ani acasa.
Dar asta depinde, daca ai cu cine sa-l lasi si iti place la servici, de ce nu?

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Voi ce stiti despre indemnizatia de crestere a copilului?
Noi trebuie sa depunem dosarul la primarie sau firma la care lucram?

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeian-feb2005 spune:

Intrucat zilele urmatoare aduc multe petreceri si multi sarbatoriti, o sa va rog frumos pe toate sa intrati cat mai des pe la evenimentele comunitatii, fiindca sunt greu de pus atatea link-uri aici. Chiar acum ne asteapta acolo vreo 6 surprize proaspete !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Am fost la pediatra, ne-a placut mult, mai ales faptul ca zambeste mereu. Am facut cuceriri pe acolo.
Una peste alta i-am spus de scaunele moi, am lasat proba pt coprocultura si coproparazitologie, iar maine mergem la analize de sange si urocultura.
Pana acum nu am facut analize asa ca e cazul sa stim cum stam.
El e bine, e sanatos, mai are inca acel fff usor suflu sistolic, care este fiziologic si care apare la 75% din copii.
In rest avem 80 cm, 10,560 kg, fontanela este inchisa, circumferinta capului este 47, adica suntem peste medie, iar la capitolul lungime suntem muuult peste medie :).
Legat de scaun, a spus ca daca nu ar fi fost si mucus putea fi de la mandarina, dar prezenta mucusului poate indica ceva.
Chestia buna e ca in cazul unei infectii scaunele sunt intotdeauna urat mirosotiare, ceea ce la el nu a fost cazul.
Ma rog, vom vedea luni rezultatul.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Eu ma gandeam ca poate ne anunta cineva de la firma ce trebuie sa facem, dar eu o sa sun saptamana viitoare sa intreb. Daca aflu ceva va spun.

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ai mei trimit ei dosarele, m-au sunat si mi-au zis, mi-au mai cerut cateva date pt. fisa, respectiv sa le zic de ce Oficiu Postal apartin, probabil ca vor veni prin posta banii (insa asta nu o stiau nici ei cu siguranta). Firma la care lucrez eu e intr-adevar f. mare, dar totusi nu cred sa tina de asta. Cred ca toti trebuie sa faca la fel...

Bubu, nici tu nu ai reinceput sv? Vrei sa stai 2 ani acasa?

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Da, Tomasa, stau 2 ani. Pai nu stiu cum o sa fac dupa-aia, ca nu as vrea sa stea Vladut cu bunicii, care de altfel lucreaza si ei. Ori gradi, ori bona...dar mai e pana atunci!

Bravo Crinuta, sunteti tari! Si noi mergem saptamana viitoare la control si la vaccin. Voi ati facut vaccinul de 1 an?

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput