bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da Patricia, pe mine vremea asta ma termina.

Legat de Rebecca, vezi ca poate ii dau si ei maselele.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mai fetelor, nu stiu ce sa fac cu Vladut, e un marait si jumatate. S-a trezit plangand de dimineata la 5 , la 6 la 7 jumate si abia acum la 12 jumate a adormit! Si nu-i convine nimic...o fi si la el de la masele?? Poate incep sa-i iasa, nici nu stiu...
Legat de mancarica, el mai papa crenwusti Fortzoso de pui, sunca de pui sau jambonel, branza topita, branza telemea desarata, cascaval hohland, i-am dat si putin din cel afumat, painica in ciorba, orez cu lapte, gris cu lapte si gem de casa, snitel de pui dezbracat...cate putin din fiecare si nu in fiecare zi, le alternez, in functie de ce am!
Multumesc pt. ideile de cadouri, dar am ajuns la concluzia ca are cam tot ce mi-ati scris voi, mai putin calutul balansoar si am hotarat sa nu-i mai luam jucarii ca are deja prea multe.

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani si din partea mea pentru sarbatoritii de azi: Nora, Sabina si Nectarie! Sa cresteti mari si frumosi!

Da, Lavinia, categoric trebuie sa-i mai imbunatatesti meniul. Pai sa vezi ce papa Matei al meu. Ma rog, el e baiat si e normal sa ceara mai mult. El mananca in general legume fierte combinate cu lactate si ca regula o zi papa cu carne o zi papa cu galbenus de ou. Bineinteles ca rade la desert orice combinatie de lapte: orez cu lapte, fidea/taitei cu lapte, budinci, fructe cu biscuiti etc. El mananca asa: o gustare la ora 10, si 2 feluri (adica un fel principal si un desert) la orele 12, la 16 si la ora 20. Suculet de fructe are in fiecare zi. Lapte la bibe mai cere doar noaptea si papa cca 350 ml/noapte. Albus i-am mai strecurat in budinci, dar nu f des. Prin retetele pt copii dupa 10 luni apar si alimente usor prajite. Cred ca poti incerca omleta, mai ales ca Natalia e mai mare ca varsta. Si eu ma gandeam sa-i dau lui Matei zilele urmatoare. Ca si Leta, si eu ii dau din ce mananc eu, caci e pofticios. Aseara manca ta-su unt cu gem si sa-l fi vazut ce privire i-a aruncat. I-am dat pe deget de vreo 3 ori si tare a clampanit a placere... Cat priveste laptele, clar dupa 1 an il voi trece pe lapte alimentar only.

Leta, ii rupi turta fetei? Chiar aseara discutam cu bona mea care le are cu obiceiurile si imi zicea ca la fetita e musai sa-i rupi turta la 1 an (adica mai tarziu cica nu se mai poate). In fine... eu iti zic doar ce stiu de la ea, nu trebuie sa faci musai asa. Dar sa ne povesteti si nou cum va distrati sambata, oki?

Gabi.i, super frumoase pozele cu Rebeca. Cine i-a facut tortul caci arata f apetisant... Rochita fulg de nea cine i-a facut-o? Dar costumul lui Iustin? Sunt asa de scumpi amandoi... Sa stii ca si Matei a facut identic ca Iustin la intalnirea cu Mosu' de la noi de la firma.... :) Apropo, pozele de la Petrecerea DC puse de mine si de Kita le-ai vazut?

Patricia, eu deocamdata ma impac cu peria si feonul. Desi suna bine, nu-mi dau seama cat de utila mi-ar fi placa de ceramica. Pe tine cum te-a convins? Cat priveste somnul copilului si Matei doarme acum mai putin ziua. Acum 2 nopti s-a trezit la 1 si pana la 3 n-a vrut sa doarma neam... Nu mai zic ca seara e un chin sa-l adormi... Ce sa le faci, au si ei momente mai putin bune cateodata...

Tomasa, unde e Casa Retro ca as da si eu o fuga pe la ei, daca tot ii lauzi? Matei are deja xilofon rotund, insa i-l dau mai rar pt ca mi-e teama sa nu inghita biluta. Oricum si eu gasesc bune jucariile din lemn, chiar si cele nevopsite. Mecanica lor e fascinanta si pt noi adultii, dar-mi te pt copii..

Shobo, succes cu bona!

Hihi, si eu il am pe sotul meu ca sarbatorit duminica (e sfant cica), si desi iniatial vroiam sa-i fac tort, am realizat ulterior ca n-as avea timp si cred ca pana la urma vom merge la un restaurant ceva...

Hai ca am scris o groaza, nu stiu ce m-a apucat azi... O fi de la vreme desi nu ma doare capul

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Professional pics

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Fetelor cred ca am sa ajung la balamuc......cu ce gresesc habar nu am....Crisu iar e bolnavioara......ii curge nasul intr/o veselie si mi se rupe sufletul cand vad cum se sufoca.

pediatra spuna ca/i normal sa dureze.....dar ma simt neputincioasa...caci nimic nu o ajuta (picaturi, sinupret, ketof, oscillo....curatat nasul....) singurul lucru care nu pot sa/l fac este aspiratia cu pompita...se zbate si urla de zici ca o tai....

Tomasa curaj mama si eu ma chinul cu invatatul....parca nu ma mai duce capul...

La multi ani Ioana-Eleonora, Sabina Ioana si Nectarie Ioan!

Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

La multi ani tuturor nascutilor in acesta perioada si multa sanatate si tot ce va doriti.
DRAGOS MIHAI (Lali), VLAD (Bubu05)
SERGIU DENIS (Coraly)
SEBASTIAN (Adana)-
MARA THEODORA (Megg)IULIA MARIA (Shinutza)
ALEXANDRA-BEATRICE (Ilucae)
IOANA-ELEONORA (simonadinca)
SABINA IOANA(crisflo) NECTARIE IOAN,adita
IOANA CLARA (alina gabriela)

Suntem in luni de sarbatoare fiind zilele multor bb.

Noi am petrecut destul de frumos de sarbatori,am fost in aer liber la palat unde s-a organizat revelionul.Fata a stat acasa cuminte ,dormind.
Cu mancarea si bb-lina e destul de mofturoasa,dar eu ii dau numai 3 mese la 10,14 si 16 ca seara si noaptea inca suge san.As vrea sa i dau lapte praf dar nu primeste deloc.Acum si apa o vrea doar din pahar sau canita nu mai vrea din cana cu cioc.De mancat dinmancarea noastra a mancat de toate dar indeosebi pastrama i-a placut tare.Dar am trecut inapoi la mancarea ei ca a cam facut abuz......

Ixxi si fetita mea e racita iar,dar de data asta nu i-am mai dat antibiotic.Eu am luat pompita cea care se ataseaza la aspirator si intradevar faca minuni,macar nu mai are mucusori si i-am dat propolis,stodal(e homeopat pt tuse) oscilo,homeogene (pt gat)si in 3 zile e mai bine.
La noi acum adoarme bine si singurica,si doarme destul de mult si zuia de 2 ori cate o ora sau 1h si 1/2. iar noaptea cate 11h.

Chiar va rog mai scrieti ce mai dati mancare la bb, mai dam idei.
Eu azi i-am dar mar cu iaurt si bicuiti,la 2 are morcov + orez + cartof cu peste si la 18 branza cu iaurt.Acum a inceput sa se joace singurica prin casa,se amuza dand jos tot ce ajunge,scoate hainele din sertare....oricum cu jucariile ei nu se joaca deloc.
de premergator ce sa mai zic ca nici gand.Am dat banii degeaba.Chiar daca stiti pe cineva care vrea un chicco ufo,eu il vand,chiar daca nu merge inca ,tot nu mi foloseste ca nu sta in el deloc.
Petreceri frumoase si copii deosebiti!
A si am pus si noi poze noi de sarbatori in albumul de pe Webshots.
multi pupici la bb!

Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor...sa fiti sanatosi, frumosi si cuminti.

Paula, si eu astept acum sa-mi aduca pompita, tu esti multumita de ea? Azi-noapte la 1 am comandat-o fiindca imi iesisem din minti si nu mai stiam ce sa-i fac lui Andrei, cum sa-l ajut...s-a trezit mititelul de 5 ori urland fiindca se sufoca din cauza mucilor....

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Da Amaya eu sunt multumita.De plans plange,dar acum nu tare,la inceput f tare,dar eu cred ca din cauza ca o tin.Din pacate inca nu sta singurica,cu toate ca nu se teme de aspirator si cu pompita se joaca singura si o pune la nas...Dar de tras trage f,f bine mucusori.Daca treci peste disconfortul plansului + tinut cu forta....e f bine.Noi avem cred 3 saptamani de mucusori si raceala si acum am senzatia ca nu stiu ce m-as face fara ea.

Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Off Amaya, aveti grija cu raceala; ce sa zic, ca de vina o fi numele? nu cred, ci numai o coincidenta;
La noi a facut minuni pompa adaptata la aspirator, chiar daca imi este cam incomod caci am o ditamai magaoaie de aspirator, macar bine macr ca e silentioasa si nu trezesc blocul cand o folosesc in toiul noptii;
Sanatate multa lui Andrei si tie si sa aveti grija sa nu ia raceala si ceilalti din familie;
Liviana, cei de la casa retro au un magazin in Piata Victoriei, str Intrarea Geneva 8, intre Banca Transilvania si Citibank;
Paula voi in final cu ce v-ati tratat? caci pana nu i-am dat antibiotic baiatului nu am scapat de raceala;
Ixxi nu te mai invinui atat din cauza lui Crisu; spor la invatat (apropos cat mai ai pana termini?), caci anul trecut ti-am tinut companie...da' anu asta am terminat;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Kita data trecuta adica acum 2 sapt a luat antibiotic ca asa a zis medicul.Nu stiu daca trecea sau nu fara.Dar acum,de patru zile curge nasucul,tuseste(azi aproape deloc)si in prima noapte a facut putina febra.In prima zi i-am dat:sirop de propolis cu salcam(scrie pt tuse),oscilo,stodal,vit c fiole-1 fiola, si homeogene,pastilute pisate pe limbuta cate 4 sau 5 in prima zi.Acum ii dau toate fara oscilo,dar cate o singura doza dimineata.inainte ii dadeam de 3 ori pe zi.Nu mai tuseste decat de maxim 3,4 ori iar nasul curge mult mai putin.De ex in prima noapte m-am trezit de 3 ori sa i scot mucusorii,acum deloc.Dar ziua ii scoatem de cateva ori..nu stiu exact. Dar se vede ca e mai bine.am cumparat echinaceea si vreau sa incep sa i dau,dar astept sa i treca de tot raceala.Iar la prima raceala am fost toti din casa raciti la fel ca ea si ne-a trecut fara antibiotic,probabil trecea si la ea,dar avea un tablou simptomatic prea impresionant....si ne-a fost frica sa nu se complice.Dar atunci i-am dat si Ventolin,acetilcisteina + antibiotic.Tratament de la medic.Sper ca intelegi ceva.scuze de incoerenta

Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ixxi, iti tin eu companie la invatat, ca si eu mai am 2 ani de facultate...nu se mai termina odata, ca m-am saturat si nu amnici timp nici chef de invatat...

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput