posibilitate de sarcina?! URGENT!!!!!!!!
zilele trecute am facut dragoste cu iubita mea..inainte de a-mi aduce penisul in erectie..am stimulat-o pe ea..dar si in cazul meu au avut loc anumite reactii..intre care si o pre-ejaculare...ea a atins acea secretie...prima intrebare: cum se numeste fluidul secretat?, am cautat dar nu am gasit denumirea si datele pe care le cautam despre subiect...a doua intrebare: care este concentratia de spermatozoizi in aceasta secretie?..a treia intrebare: daca a atins secretia si nu s-a spalat pe mana, s-a sters doar cu un prosop, si ulterior ea a intins prezervativul, este posbil ca un numar mic de spermatozoizi sa ajunga in vagin si sa fecundeze un ovul?
fac precizarea ca era in perioada finala a ciclului, final = in 3-4 zile
va rog...astept un raspuns..cat mai detaliat..si cat mai multe informatii despre acest subiect ..rog: cine stie mai multe despre acest subiect ..contactati-ma pe adresa de Yahoo IM: marius_ferdy , pt o discutie in timp real
Raspunsuri
arian spune:
quote:
Initial creeata de Mersin
zilele trecute am facut dragoste cu iubita mea..inainte de a-mi aduce penisul in erectie..am stimulat-o pe ea..dar si in cazul meu au avut loc anumite reactii..intre care si o pre-ejaculare...ea a atins acea secretie...prima intrebare: cum se numeste fluidul secretat?, am cautat dar nu am gasit denumirea si datele pe care le cautam despre subiect...a doua intrebare: care este concentratia de spermatozoizi in aceasta secretie?..a treia intrebare: daca a atins secretia si nu s-a spalat pe mana, s-a sters doar cu un prosop, si ulterior ea a intins prezervativul, este posbil ca un numar mic de spermatozoizi sa ajunga in vagin si sa fecundeze un ovul?
fac precizarea ca era in perioada finala a ciclului, final = in 3-4 zile
va rog...astept un raspuns..cat mai detaliat..si cat mai multe informatii despre acest subiect ..rog: cine stie mai multe despre acest subiect ..contactati-ma pe adresa de Yahoo IM: marius_ferdy , pt o discutie in timp real
Posibilitatea unei sarcini exista, dar este extrem de redusa. Pentru orice eventualitate, daca nu au trecut inca 72 ore de la "eveniment", sa foloseasca Postinor, in total 4 tablete (2 cutii) administrate cum scrie in prospect, dar de doua ori la interval de 72 ore.
Lauraa spune:
Adica ea doar a atins cu mana lichidul preseminal dupa care s-a sters pe prosop si cu mana (stearsa) a atins prezervativul? Eu cred ca sansele sunt nule, mai repede ramane gravida la strand,in apa. Nu as lua Postinor in cazul asta, e un medicament foarte tare,am luat o data si am avut o hemoragie groaznica, m-am simtit ca un caine cu un picior taiat.
Ma mir ca domnul doctor recomanda Postinor in situatia data, mai ales ca femeia se afla la sfarsitul ciclului,nici macar in perioada cat de cat critica. Si cred ca fata e destul de tinerica, ma ghidez dupa intrebarea baiatului cand zic asta...
Mama de Lara Celine
arian spune:
quote:
Originally posted by Lauraa
Adica ea doar a atins cu mana lichidul preseminal dupa care s-a sters pe prosop si cu mana (stearsa) a atins prezervativul? Eu cred ca sansele sunt nule, mai repede ramane gravida la strand,in apa. Nu as lua Postinor in cazul asta, e un medicament foarte tare,am luat o data si am avut o hemoragie groaznica, m-am simtit ca un caine cu un picior taiat.
Ma mir ca domnul doctor recomanda Postinor in situatia data, mai ales ca femeia se afla la sfarsitul ciclului,nici macar in perioada cat de cat critica. Si cred ca fata e destul de tinerica, ma ghidez dupa intrebarea baiatului cand zic asta...
Mama de Lara Celine
Lauraa mama,
Gresesti!
Tocmai pt ca este de presupus ca fata nu a mai avut de-a face cu vreo sarcina, este de departe preferabila provocarea unui avort menstrual, cvasifiziologic, decat sa se expuna eventualitatii de a ajunge la un avort provocat prin dilatatie si chiuretaj. Daca este cazul sa ia Postinor va stabili ea insasi, in functie de riscul la care s-a expus. Rareori istoricul prezentat de partener (cum este cazul de fata) corespunde intru totul realitatii. Iar unele detalii pot fi, in asemenea circumstante, decisive.
In ceea ce priveste clasificarea "medicament tare - medicament moale" (presupun), nu exista asa ceva in ceea ce priveste terapia hormonala. Iar Postinor nu este altceva decat un hormon sintetic... In plus, reactiile fiecarui organism la diverse terapii sunt extrem de particulare. In majoritatea cazurilor Postinor-ul nu are consecintele prezentate de tine.
Si ca sa ma lamuresc si eu: cum se simte un caine cu un picior taiat?!?
balkina spune:
Desi e un subiect mai vechi, poate totusi imi rasunde cineva...
Am luat si eu Postinor dupa 12 ore de la "eveniment". Dupa care mi-a venit ciclul la 16 zile (in loc de 28 zile). Acum problema mea e ca urmatorul ciclu are deja 35 zile si intarzie sa apara... e posibil sa intarzie asa mult....Am inteles ca acest Postinor are concentratia unei folii intregi de anticonceptionale. Dar chiar asa de rau sa ma fi dereglat?
Intre timp am mai avut contacte...E posibil sa fie sarcina, si daca da, ce posibilitate e sa fie una normala, in conditiile in care am luat Postinor?