Cu dragoste, din IASI (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Scuze Carmen,n-am mai intrat pe acolo...dupa ce m-am vazut cu sacii in caruta...:)
Foarte buna reteta si exact ce cautam..multumesc.

Ma lamureste si pe mine cineva ce-i cu dosarele astea si de ce trebuie depuse? Sau de cine? Nu prea am inteles din ce s-a discutat pana acum..

Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna seara!

intru si eu mai mult in week-end...voi cum lucrati (care lucrati), ca mie imi vine sa-mi iau campii uneori...

tot in legatura cu dosarele pentru indemnizatie de CIC as vrea si eu sa intreb ceva: poate cineva care a fost acolo (bine ca am aflat - e chiar langa blocul meu! - multumim de informatie, Dana) a auzit daca acolo depun si mamicile care s-au intors la serviciu, chiar daca nu are inca doi ani copilul; cu alte cuvinte, daca am dreptul si eu la cei 3 mil, avand in vedere ca am intrerupt CIC in 2004.
a - si se pot depune si mai tarziu, in februarie de exemplu, sau trebuie cumva sa se stea la coada lunar?!

cat despre cine/ce sau despre ce sa posteze, nu va mai faceti atatea griji sau scrupule, ca eu din cate stiu s-a vorbit pe (aproape) orice tema.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Oameni buni, sau mai degraba "oame bune", vorba cuiva...
Vad ca am cam speriat si incurcat lumea cu dosarul meu, dar n-a fost asta intentia, dimpotriva...

Am scris cred "dosar pt alocatie". E posibil sa ma fi exprimat aiurea, caz in care imi cer scuze,dar eu m-am referit la indemnizatia (salariul) pe care il primesc mamele de copii cu varsta mai mica de 2 ani, aflate inca in CIC. Deci numai mamele in cauza tre' sa se agite, restul puteti stat linistite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Cristina, despre situatia ta nu stiu nimic, imi pare rau...

Mergi la inceput

e OK; poate aude cineva ceva pe-acolo, pe la coada...

si - da, un moment m-ai indus in eroare, am crezut ca pt 20.000 de lei vechi cat s-a adaugat la alocatie (asa am auzit) trebuie sa mai stam si la cozi...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

trimisesem acelasi mesaj de doua ori...desi nu-l vedeam niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

La multi ani, tuturor! un an nou cu sanatate si tot ce va doriti, mamici, ne-mamici, viitoare mamici si copii.

Astazi mi-am depus si eu dosarul acolo, unde zice Dana, intr-adevar daca va duceti pe la orele pranzului (13.30 am fost eu) e mai liber...erau doar 5 persoane...

Irina, preturile care s-au vehiculat pe aici sunt si cele practicate in nov 2004, cand am nascut eu la CV, tot cezariana...doar ca neonatolog, daca nu e ceva deosebit...nu se dadea nimic...vezi si tu, te orientezi...stii cum e...socoteala de acasa, nu se potriveste cu cea de la targ . Nastere usoara si bb sanatos si mancacios.

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

LA MULTI ANI! de Sf. Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani celor care poarta numele Sf. Ioan! Sanatate si ...de toate!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicuta spune:

Dana iti multumim pentru informatiile privind dosarul ca,sincer iti spun daca nu aflam de la tine nu stiam ca trebuie depus inca un dosar.Pot sa spun ca am creat o adevarata agitatie la mine la servici si m-am certat cu mai multe persoane cand m-am dus sa cer adeverinta aia care trebuie depusa.Toata lumea de la servici a sarit in capul meu ca-s nebuna ca le cer ceva ce n-a mai cerut nici o alta mamica!Dar eu intre timp intrasem si la capitolul de probleme legislative si m-am dus documentata si le-am spus sa citeasca O.U.G.si s-au mai linistit,cert este ca va trebui sa merg luni sa depun dosarul pentru ca a durat ceva pana am obtinut adeverinta de la servici si se facuse tarziu ieri sa mai merg sa depun dosarul.
Asa ca Dana inca o data multumesc,(in paranteza fie spus un pic m-ai derutat si pe mine cand ai spus ca e vorba despre alocatie si ma miram si eu de ce se agita toata lumea pentru 10.000 lei vechi).

Mergi la inceput