Bebelusi de martie - aprilie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

v-am spus ca cezar e mucios rau...l-am trimis acum pe sotul meu la farmacia din colt si a cumparat aspiratorul de muci de care zicea rox acum caeva saptamani, e absolut senzational, cand ma gandesc cum am chinuit copilul de 5 zile cu ser fiziologic ...si cu asta in juma de minut a scapat ...mi s-a facut rau cand am vazut cat a scos ....eu zic ca merita toti banii ( 38,70 ) ...gata ma duc sa-i dau papa si plecam la mama...pupici si numai bine

Adriana si bb Cezarica

Sarbatori fericite

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110&whichpage=1 br / " target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Dragele mele,va multumesc pentru informatii.Bebe e mai bine,bubitele "au stationat".
Asta seara stam acasa si noi.Vor veni la noi niste prieteni si sper ca vom sarbatori bine.
Va pupam pe toate,va dorim an prosper,plin de bucurie

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am tot vrut sa mai intru pe aici, dar de ieri imi merge tare prost Internetul...

Zuzunaki he, he, i-ai vazut mutrita lui bb2 care va sa zica Cred ca medicul se gandea ca-i poti da din mancarea preparata pentru intreaga familie, daca nu-i pui sare sau ii pui putina, nu prajesti nimic si nu gatesti cu carne de porc, oaie, rata sau alte nebunii. De lapte si/sau lactate are clar nevoie insa. multi lui Bubu, care a crescut foarte bine! si tie si bineinteles lui bb mic de tot

Ariadnabr ne-a fost dor de tine si de Sonia! Asteptam pozicile si povesti despre noile ispravi!

Adriana Ma bucur ca ti-e de folos aspiratorul ala, si noi l-am apreciat la maxim. lui Cezarica sa-i treaca repede!

Si noi stam acasa, suntem doar noi patru anul asta Daca vrea RDS-ul vom impreuna la noapte , virtual desigur
Nu e primul nostru Revelion impreuna, dar e primul alaturi de puiutii mult asteptati, asa ca e special

tuturor! si revin

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am vrut sa va postez o felicitare frumoasa, dar n-am reusit cu Internetul asta al meu care face greva... asa ca va urez acum asa simplu si recuperez eu pe parcurs...

Sa aveti un an nou minunat, sa fiti vesele si iubite, sanatoase si frumoase, sa va creasca puiutii precum Fat Frumos din poveste si sa fiti fericite!! La multi ani!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

N-am apucat nici sa va mai citesc,ca din dioaree o daduram in raceala,nas robinet,urlete ziua-noaptea etc.
Asa ca mai vorbim dupa ce recuperez,dar pana atunci

LA MULTI ANI,SANATATE,FERICIRE,NOROC,VISE IMPLINITE SI DISTRACTIE PLACUTA DE REVELION!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Fie dragele mele ca 2006 sa va indrume pasii doar pe cai bune, pe aleei fara pietre, sa va aduca liniste in suflete, sa aveti parte de realizari profesioanle si sufletesti, sa va vedeti familiile fericite si lipsite de griji si probleme...fie ca fiecare dintre voi sa cunoasca iubirea adevarata, sa fie iubit, sa iubeasca, sa zambeasca si sa fie fericit din tot sufletul alaturi de fiinta draga!
Va doresc la fiecare , la speciali , la supermamici si supertatici dar nu in ultimul rand si celor dragi voua ..cate o bucatica de cer senin deasupra sufletelor sa va incalzeasca clipele in care nu mai aveti nici o speranta si...sa va pastreze mereu o pata de bucurie in viata! Va doresc ... tot ceea ce va doriti fiecare sa aveti si....VA IUBESC, dragele si dragii mei ... fie ca in timp prieteniile sa se solidifice, iar iubirea sa straluceasca precum artificiile de la ora "0".

|Marturisc ca randurile de mai sus sunt un pic sutite imi cer scuze autorului ...Noi am contramandat cina cu prietenii nostrii ptr mama e bolnava ..are iar febra (38.2-39.5 desi nu stiu cat de bun e nenorocitul de termometru ...cred ca e bateria pe duca )transpira ca si cum ar fi la dus ..si chiar si acum tremura de parca sunt in casa -20 de grade ..dar nu puteam sa nu va urez si eu din suflet LA MULTI ANI 2006!!

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

La Multi Ani 2006!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

aaa, forumul e cu o ora in urma!
Nino,ai avut mesajul scris si la 12 ai dat click?

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani!!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput