Bebelusi de martie - aprilie 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Buna ziua tuturor!

LA MULTI ANI! Alexia si Gabriel.

Andrruzza, felicitari pentru dintisor! Cum mai doarme Rares?

Marox, multumesc. Mai povesteste-ne despre frumusetile tale.

Ariadna, foarte frumoase pozele. Ati avut o vacanta minunata.

Adseana, ma bucur ca a fost frumoasa calatoria la nasi.

Marutza mea a inceput sa faca pasi sustinuta, cam haotic, dar perseveram. Aseara i-am luat hamuri, dar nu i-a placut si dupa cum am vazut eu cred ca sint bune din momentul in care se poate tine singura pe picioare, nu? Am pus poze cum sta in piciorute in albumul de ianuarie ca,deh, sint tare mindra de ea.
Vreau sa va mai intreb ceva, ca toate sinteti mai evoluate la capitolul mers: eu o tin in botosei de casa, dar mama mi-a zis ca trebuie sa-i cumpar niste ghetute usoare, care sa-i tina glezna, special pentru mers in casa, ca sa invete sa-si tina corect piciorutele. Voi asa ati facut?

Va pup pe toate si va doresc o zi buna.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Nino, la noi nu ploua, dar cica vine zapada. Spor la pregatiri.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

rp, doarme bine acum. De obicei se culca la 21:30-22 si doarme pana dimineata la 10. Mai sunt seri cand se culca si dupa 23, asta cand mai doarme dupa ora 17; si uneori dimineata se mai trezeste la 7 sa pape, dar foarte rar, atunci cand papa seara mai putin de 250 ml lapte. Am vazut-o pe Marutza cum se tine de tarc, bravo. Rares sta singur in picioare in tarc fara sa se mai tina de marginea tarcului, face si cate un pas singurel pana ajunge sa se tina de tarc, dar daca-l pun pe jos in casa, nu vrea sa stea singur in picioare, dar merge bine sustinut de manute. Eu nu-l incalt in casa cu nimic, dar recunosc ca nu-l tin prea mult pe jos, mai mult sta in tarc. Are tarcul destul de marisor(110/80) si toata ziua nu sta un minut, se ridica, merge, sta si picioare si arunca jucariile jos, are activitate

rrox, spor la slabit si tie. Tu ce regim tii??

nino, spor la pregatiri. Ai vreun Ion??

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Buna fetelor!

Scuze,dar nu mai am timp sa mai scriu prea multe, Alexandra nu imi da pace 5 minute...s-a obisnuit saptamana trecuta ca era tot timpul multa lume in jurul ei, si acum nu sta o secunda singura...numai cu "mamam" (asa imi spune)

Am admirat cativa bb-lusi, dar nu pe toti(din lipsa de timp, nu de altceva).Am vazut niste feciori taaaare frumosi, Alex cel mare, Alex samuraiul, Cezarica, Raducu, Rares ,Benny, Brien, dar si cateva printese foarte frumoase, Alicia, Sonia, Sara, Bia, Letitia, Maruta, Daria...sper sa mai am un pic de timp sa ii (re)vad si pe ceilalti..

Noi suntem bine, Alexandra sta in picioare daca se tine de ceva, o ia la vale, dar numai in 4 labe, sustinuta face si cativa pasi, dupa care incepe sa sara,zice intruna "mamam", se joaca cu telefonul pe care i l-a adus Mosu', si cand ii spun "alo" pune receptorul la ureche si rade, e asa de dulceeee, se joaca cu buzele si scoate niste zgomotee, dupa care incepe iar sa rada...nici nu imi vine sa cred, parca numai ieri-alataieri era un ghemotoc care nu stia sa faca nimic, si acum, in fiecare zi, face tot mai multe, stie tot mai mult

Va pup , si mai revin...in limita timpului liber

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

La multi anisori Alexia si Gabriel !!

Rp Copilasii mititei merg cel mai bine desculti. Fara nici un fel de incaltari. Asa ca in casa pune-i doar ciorapei, iar afara (cand se va plimba pe afara) incalt-o cu ceva cat mai usor, cu talpa foarte moale si flexibila, sa nu simta prea mult ca-i incaltata. Eu i-am cumparat Ioanei niste ghetute nemtesti facute special pentru primii pasi, poti sa le vezi aici, sunt cele albe http://www.playshoes.com/en/145008.html, asta pentru la primavara afara.

Andruzza cred ca-mi fac un regim personal Adica mancat putin la fiecare masa, doar 3 mese, nu seara tarziu, fara grasimi, dulciuri si cu foarte putine fainoase, integrale. Ceva de genul asta. Sper sa mearga. Deocamdata ma gandesc ce prajitura sa pregatesc pentru ziua Ioanei

Adseana pentru Alexandra cea jucausa!

Azinoapte am cam fost de garda, pe Ioana o supara tare un dintisor, are gingia foarte umflata si inca n-a aparut... mai mult s-a trezit decat a dormit. A recuperat dimineata, a dormit de pe la 6 la 10, asa ca acum suntem si cu mesele si cu somnul total in afara programului. Diseara ii dau nurofen, poate n-o mai doare si doarme bine.
tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Nu am reusit sa va mai raspund,trebuie sa fiu cu ochii pe Alicia ca pe butelie,cum nu-s atenta cum face prostioare,cauta in dulapuri ,baga tot ce prinde in gura.E si tare maraita,azi noapte a avut program de plans.
Am fost ieri cu ea la dr.a cantarit-o,a pus inapoi cei 300g pe care i-a dat jos inainte de sarbatori si mi-a dat trimitere sa-i fac analize.
Nici acum nu se omoara cu mancatul.Ce sa-i mai fac ii dau si vitamine.
Dr a zis ca e sub greutate,trebuia sa aiba 8,500 si are 8,300kg.Vrea sa-si mentina silueta .

RROX si eu urasc freza la dentist,nu am auzit de gelul acesta,oare e si pe la noi si e eficient?Pai daca e asa m-asi duce cu placere la dentist,dar cred ca are si un pret pe masura.
ADSEANA ma bucur ca va-ti simtit bine de sarbatori,si eu vreau la zapada.
ANDRRUZZA felicitari lui Rares pentru dintisor si pentru programul de somn.
ARIADNABR am vazut-o pe Sonia ce dulce e si ce mare s-a facut.
RP am admirat-o si pe Maruta cum se tine ea de tarc si rade.
ANA ai doi copii super frumosi,sa-ti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Rp tocmai am admirat-o pe Marutza, am vazut o gramada de poze frumoase E tare dulce, iti vine s-o mananci , o zambareata si jumatate! Si tu arati foarte bine
Uitasem sa-ti zic de hamuri... se folosesc dupa ce copilasul merge singur, sunt doar o masura de precautie, sa nu cada si sa se loveasca. Avem si noi de la Mariuca, dar nu le-am prea folosit, Mariucai nu i-au placut

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze septembrie - octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

RROX fetele noastre se pare ca sunt vorbite ,sa faca show nocturn
Sa iasa cat mai repede si fara dureri,bata-l norocu'de dinte!La noi sunt umflaturi in mai multe parti ale gingiei asa ca nu stiu,care si cand va iesi,la noi se lasa asteptati,nu vor sunt mai incapatinati.Ioanei si Mariucai binenteles.
Apropo de slabit, m-am ingrasat 3 kg .Nu am mai zis nimic ,de sarbatori am pus 1 kg si 2 mai inainte,deci am 56kgTot timpul ciugulesc cate ceva si am o pofta de dulce..Cand gat cu prajiturile si cu dulciurile pe care le mai am promit ca o las moale pana la ziua lu' puiu meu ,1 martie.
Cred ca ma apuc de monti,dar sa ma documentez prima data sa stiu ce voi manca.Deocamdata nu ma apuc de alte cure mai drastice,ca nu ma simt prea bine,trebuie sa imi fac si eu niste analize.Precis sunt anemica ,ametesc si ma doare capul.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Servus tuturor,

Rrox- acum 2 nopti nici Vladutz nu a dormit mai deloc, am crezut ca poate ii iese primul dintisor , dar nici vorba- deci e bun Nurofenul pt. calmarea durerilor?! Febra nu mi-a facut...

Eu am inceput serviciul de marti, groazniiiiiiic....plang mereu dupa Vladutz. Plec dimineata si ajung seara sa-l vad pe la 19.00, va dati seama... Bucurati-va cele care stati acasa cu copiii...

In alta ordine de idei, cele care aveti servici ati facut ceva demersuri pe la primarie pt. a obtine stimulentul de 3 milioane lei?! Eu inca nu am avut timp sa ma interesez,acum o sa citesc la pb. legislative!

Pupici tuturor,

Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna tuturor!

La multi ani, Alexia si Gabriel!

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput