Bebelusi de martie - aprilie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 10
rrox3 spune:
La multi anisori frumosi Daria
si Stefan
!!
Ana71 La multi ani lui Victor!!!
Distractie placuta la McDonald's ![]()
Ellinia La multi ani sotului tau! Si Felicitari!! lui Stef pentru mers!! E baiat mare de-acum! 
Rp Sa calatoriti de minune cu noua masina si s-o stapaniti sanatosi! Si mie imi place Scenicul.
Noi astazi am scapat de stressul vaccinului, am depasit perioada de posibile reactii fara evenimente. Ioana a inceput si ea sa se ridice agatandu-se de mobilier, mai intai in genunchi si dupa aceea in picioare. Pana acum nu vroia deloc sa se agate de nimic in afara de maini de oameni, desi se ridica tot singurica. Ii place in continuare sa se plimbe prin toata casa de manute si ar sta toata ziua numai in picioare. Dintisori avem tot 2, dar sunt gata de apariritie inca 2, dar toti 4 sunt jos. Sus inca nimic. In schimb Mariuca e un mic rechinas
I-a iesit un incisiv central jos in spatele celor de lapte, care se tin foarte bine, nu se misca de loc. Asa ca are doua randuri de dinti
Am vorbit cu stomatologul care ne-a linistit, o sa il scoata pe cel de lapte peste vreo doua saptamani cand revine in tara. Dar ma tot intreb cum o s-o convinga pe fiica-mea sa stea cu gura deschisa sa-i scoata el dintele 
ca maimuta mea abia ma lasa s-o pieptan, la oftalmolog a urlat si n-a lasat pe nimeni sa-i puna picaturi in ochi si tot asa, istoric lung....
Hai ca v-am plictisit destul.
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie
andrruzza spune:
La multi ani Daria!
La multi ani Stefan!
La multi ani Victor!
carmendutza, Rares al tau este fff de frumos! Imi place tare mult cum ii sta imbracat in rosu!
elinia, felicitari lui Stefan cel plimbaret! Si multi ani sotului tai!
roxx, te rog cand ai timp sa ma treci si pe mine pe lista la slabit
cu minunata greutate de 80 kile
visand la 58 kg
rp, sa stapaniti sanatosi masina!
Rares se pregateste de aparitia dintisorilor de sus, cei doi din fata probabil azi maine apar! Altfel, toate bune si frumoase!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
ninocikap spune:
Multumim de complimente Ana71 si Rp.
Rp sa stapaniti sanatosi masina si sa va duca pe unde doreste sufletelul vostru.
Marox servici usor si cat mai scurt in fiecare zi.
Rrox ma bucur ca ati scapat de perioada cu probleme care ar fi putut aparea in urma vaccinului.![]()
Ligia stai linistita asa sunt tatii, noi suntem mai prapastioase din fire.![]()
Ellinia asteptam pozele cu stefanutz si primii pasi... ai vazut ce greu e de surprins...![]()
Andrruzza speram sa ii iasa dintisorii lui Rares fara prea mari dureri.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
caramella spune:
Am sosit si noi acasa de abia astazi.
RP am vazut pozele acum ,tare dulce e Mara,mi-a placut si tricoul.
Sa stapaniti sanatosi masina,si eu imi doresc o masina noua dar nu stiu cand se va intampla asta.
CARMENDUTA m-am distrat de nazbatiile lui Rares,ce simpatic e!
xxxxxxxxxxxxxxxxxzzzzzzzzz asta a scris Alicia.
REVIN,CA NU-MI DA PACE.
ligia13 spune:
Ufff, a mai trecut`o zi din concediu. Deja am simtit ca au trecut sarbatorile pentru ca deja "sefu neamtu" a sunat, ca asha sunt ei , pt orice kktel sunta la noi!
Radu a fost super marait. De dim a fost ok, dar dupa aceea m-a terminat. Am avut si musafiri (sora-mea, nepoata-mea si mama) si radu s-a dat in spectacol si a urlat, ca si asha ziceau ca e cam cuminte. Acum in sfarsit e cuminte. Tati nu a venit inca, dar tre sa apara. Mai stam un pic si culc bebeul si poate apus si eu sa-mi spal vasele.
rrox3, bine ca ati scapat de perioada cu vavcinul. Si noi ne-am bucurat ca am scapat cu bine, mai ales ca Radu era cu o luna mai mic decat Ioana. Cat despre vizita la dentist , abia astept sa ne spui cum s-a comportat "sclifosita" ( tu i-ai zis asha) de Mariuca. Nepotul meu cand a mers prima oara la dentist, si-a amintit toate cuvintele urate care incep cu "p" auzite!![]()
![]()
carmenduta, e clar ca ca tatii trebe supraveghiati si ei!
ninocikap, e normal sa fim am prapastioase, ca sa compensam relaxarea tatilor
!
rp, scenic e o masinoaie faina! Sa o stapaniti sanatosi! Am vazut si pozele cu Mara si tricoul e f fain.
andruzza, bafta la slabit! Eu ma voi baga pe lista cand ajung la 80! Deci e clar cine e cea mai grasa de aici nu?!

elinia,
pentru bebe Stefan mergaretzul!
Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi
Anca Micaela spune:
La multi ani! 
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
Ana71 spune:
Buna,
Multumesc mult pentru urarile adresate lui Victor!
Rp, sa stapaniti sanatosi masina! Am admirat-o si eu in poze pe Mara. Are niste ochi superbi si zambetul ei m-a dat gata! Dintisorul ala e teribil. Abia astept sa-i iasa si Evei! Si tricoul e super!
Rrox, ma bucur ca nu ati avut nici o reactie. De Sfantul Stefan, am vorbit cu pediatra Evei si mi-a spus ca nici un copil de-al ei nu a facut nici o reactie. Se pare ca vaccinul e foarte bun (mi-a zis ca e facut sub licenta nu stiu cui-n-am retinut). Tu tot AR simplu l-ai facut? Referitor la stomatolog, Victor a fost surprinzator de cooperant. Adevarul este ca si stomatologul a avut o rabdare...Prima data i-am promis ca o sa-i cumpar o jucarie pe care si-o dorea de mult (care i-am spus ca este pentru copiii mari si daca el se considera baiat mare trebuie sa coopereze). Si, desi a mai plans putin totusi a putut sa-i curete caria si sa-i puna plombita. La extractii a fost super OK. Dar ce-i drept dintisorii se miscau. Saptamana viitoare vom ajunge si noi pentru dintisorii de sus.
Andruzza, ii dorim lui Rares sa-i iasa dintisorii fara dureri!
Ellinia, felicitari pentru primii pasi ai lui Stefan. Si multa sanatate! Vitamina C ii dai? Eu am observat ca si pe Eva si pe Victor ii ajuta tare mult. Doza pentru Eva este o jumatate de fiola (deci 2,5 ml). La multi ani sotului tau!
Ninocikap, multa sanatate!
Am pus si noi
de sezon, daca aveti timp sa ne vedeti, in albumul "decembrie".
Noapte buna,
gegea spune:
Buna!
Multumim de urari!
La multi ani, Stefan!
La multi ani, Victor pentru implinirea celor 6 anisori!
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria
corrinutza spune:
Buna seara tuturor!
Imi cer scuze ca intru mai rar pe forum...timpul asta ....nu prea mai ajunge!
Ninocikap, ai o frumusete de baietel!
Cum gasesti timp sa pui asa multe poze? Eu nu stiu ce fac toata ziua ca ma apuca seara super obosita si zic ..lasa..mai bine fac nani!
Ma bucur intr-un fel ca au trecut sarbatorile ptr ca musafirii ne-au cam dat peste cap programul...
Asta e!
Noapte buna tuturor si sanatate!
Cu drag, si Daniel (09.04.2005)
ninocikap spune:
La multi ani!!! pentru Lavinia Ana-Maria - Lauraspeedy, Antonio-Haruki - Mihaela Imai.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze