Ciorba de potroace
![](images/user_woman.png)
Cum preparati voi acesta ciorba? Daca nu am zeama de varza ,pot folosi borsul?
Multumesc!
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
lavinai spune:
chiar ieri am facut ciorba de potroace! a fost prima oara cand am incercat dar asa de mult imi place cum a iesit ca, cu siguranta voi mai face!
eu o fac asa: pun carnea de porc (cu oase) la fiert vreo ora jumate, intre timp tai 2 cepe marunt, 2 morcovi (eu ii dau pe razatoare) , 1 radacina de telina, si ce mai vrei tu legume, care cand e fiarta carnea le pun in oala. cand s-au fiert legumele pun taitei. apoi pui zeama de la muraturi (neaparat in saramura sa fie, asta daca nu ai zeama de varza), si cred ca tot secretul consta in leusteanul pus la urma! ii schimba gustul total!
sarbatori fericite si la multi ani!
<< Daca altul poate, pot si EU....>>
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
kim222 spune:
Sint derutata....eu stiam ca se face din gaina..tu zici porc... Muraturi in saramura nu aveam pe aici...si nici leustean..
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lavinai spune:
nu stiu, eu ti-am spus cum fac eu "ciorba de potroace", prin care eu inteleg ciorba de oase de porc!!! poate mai ne raspunde careva sa vedem cum sta treaba!!
deci ce vrei sa stii : cum se face ciorba de pui/ gaina? eu una nu fac niciodata ciorba de pui cu zeama de varza sau bors!
<< Daca altul poate, pot si EU....>>
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
kim222 spune:
M-am documentat pe culinar.ro...O sa folosesc borsul ..sper sa fie buna!
LA multi ani!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Mia. spune:
Are cineva poza cu "Ciorba de potroace"?please!!!!!
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
hristina spune:
Kim222,Ciorba de potroace sau de perisoare?
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
Ciorba de potroace se face cu zeama de varza si oase de pui (aripi si spate). Asta e reteta traditionala. Daca nu aveti ce va trebuie puteti sa va adaptati dar nu mai puteti sa ziceti ca e ciorba de potroace.
Cum o fac eu: daca am supa ramasa de la carne de vita fac cu ea daca nu pun direct in apa, cum am zis mai sus aripi de pui si spate. Nu astept neaparat sa fiarba ca sa pun legumele ca puiul fierbe repede. Deci adaug: ceapa, ardei, morov, telina, patrunjel radacina. Cand au fiert se pune zeama de varza, eu pun multa ca-mi place acra, si suc de rosii. Mai da un clocot si sting focul dupa care pun leustean.
S-aveti pofta!
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
kim222 spune:
Pina la urma am folosi borsul...a iesit buna desi cu zeama de varza este si mai buna:)) Am folosit aripi, spate si toate organele de la gaina (cumparate separat inimi, pipote, ficatei..etc)...Poza nu am!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)