Miresele anului 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 28
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by alinush2005
Intrebare:
Cand invitatia e din partea mirilor nu a parintilor, si e de genul "noi doi...A si B va asteptam la.." se pune numele complet al celor doi miri sau doar prenumele???
...si daca se pune numele complet, la miresica se trece numele dinainte sau cel pe care il va avea dupa casatorie??
Invitatia noastra e tot de genul" noi Liviu si Andreea..." Am pus doar prenumele pt ca mai jos sunt parintii la care am trecut si nmele de familie.
POZE
ooana spune:
quote:
Intrebare:
Cand invitatia e din partea mirilor nu a parintilor, si e de genul "noi doi...A si B va asteptam la.." se pune numele complet al celor doi miri sau doar prenumele???
...si daca se pune numele complet, la miresica se trece numele dinainte sau cel pe care il va avea dupa casatorie??
Subscriu la ce a zis Raza...alege calea mai usora...doar prenumele!
Uite eu problema asta nu mi-am pus-o niciodata cu numele de familie de pe invitatii...poate pentru ca nici nu m-am gandit la varianta asta vreodata!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
alinush2005 spune:
Asa ma gandeam si eu, ca doar prenumele, dar am zis sa mai intreb...
Despre prezidiu, ia-auzi la ele, cum adica sa stea tot familionul la masa aia???
Doar mirii si nasii! Am zis!
Pai voi nu va dati seama ca daca stau socrii trebuie sa stea si bunicii, si cumnatii/cumnatele cu perechile, daca stau ei, trebuie si domnisorii si domnisoarele de onoare cu perechile, sa nu se supere...si uite-asa ajungem la o masa cat juma' de sala!
krelia spune:
quote:
Originally posted by suede
Eu nu inteleg...ce trebuie sa ne tot lovim de ei?Parca e nunta lor..trebuie sa fie cel mai frumos moment din viata noastra....Ia sa ne mai lase in pace cu mofturile lor.
pentru ca asa fac unii socri....mai ales daca ei considera c au un cuvant de spus...ca, vezi D. dau bani...eh...la mine va fi tare aiurea...eu nu prea mizez pe ajutorul lor....ca n-au de unde..insa..sper sa fie linistiti, si sa nu dea prea multe sfaturi...oricum, n-a mai zis nimic cand i-am raspuns la faza cu marturiile, asa ca...
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
suede spune:
quote:
Originally posted by ralucah
Oana eu personal l-as trece normal ca si cum ar fi in viata, pentru ca el va fi oricum alaturi de tine, mereu in inima ta. Sub nici o forma nu l-as pune in chenar negru sau cu cruce.
Parintii divortati se trec numele lor ca atare, adica in context va fi ceva de genul
alaturi de parintii
Victor Popescu si Viorica Ionescu
Gina si Adi Popa
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
www.happy-family.ro
Bravo,asa o sa fac si eu...
Ce usurare,m-ai scos din dilema...
Merci mult!
EU
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by krelia
Eu sper sa nu faca mutre cand o afla ca nu va sta la prezidiu....ca acolo vreau sa fim doar noi cu nasii...
Si eu as vrea... dar dc nu-mi iese, tb s-o oblig pe mama sa stea la prezi, k nu vrea; ea vrea sa stea la masa cu frati-su, nu cu soacra-mea... stie ea de ce !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by krelia
Eu sper sa nu faca mutre cand o afla ca nu va sta la prezidiu....ca acolo vreau sa fim doar noi cu nasii...
Si eu as vrea... dar dc nu-mi iese, tb s-o oblig pe mama sa stea la prezi, k nu vrea; ea vrea sa stea la masa cu frati-su, nu cu soacra-mea... stie ea de ce !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
In privinta asta noi doi am decis ca stam la masa doar cu nasii. Mama nu a avut nimic de comentat, chiar a fost fericita ca ea va trebui sa se plimbe, sa mai rezolve cate ceva si sa nu ne tot deranjeze pe noi. Si Soacra...parerea ei...nu va mai conta din moment ce mama nu va sta cu noi la prezidiu, asa ca va sta unde o punem noi, fara sa comenteze. Si la masa noi doi in mijloc, nasii din partea lui iubi langa el, iar cei din partea mea langa mine. Parca asa e, nu?
Va pup acum ca am ceva de rezolvat in oras si apoi lec acasik unde ma asteapta iubi. Sper sa nu uit sa pun invitatia.
POZE
alinush2005 spune:
quote:
Despre prezidiu, ia-auzi la ele, cum adica sa stea tot familionul la masa aia???
Doar mirii si nasii! Am zis!
Pai voi nu va dati seama ca daca stau socrii trebuie sa stea si bunicii, si cumnatii/cumnatele cu perechile, daca stau ei, trebuie si domnisorii si domnisoarele de onoare cu perechile, sa nu se supere...si uite-asa ajungem la o masa cat juma' de sala!
Eu la cate nunti am fost masa mirilor a avut 4 locuri, oentru miri si nasi, atat. Masa apropiatilor mirelui separat, cu rudele lui, masa apropiatilor miresei separat, cu rudele apropiate ei, si asa mi se pare corect.
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
hm, pai, 50% ai rezolvat-o....ii spui soacra-tii ca mama ta vrea sa stea cu rudele..ca asa e modern..etc...(saraca femeie, i-o urci pe soacra-ta in cap )
Eu mai am un atu in plus, care sper sa tina...ca nu as vrea sa ii pun in fata faptului implinit (pe socrii, ca ai mei stiu de skema) - anume, faptul ca tata nu suporta fumul de tigara, galagia, nopti prelungite, este si bolnav...si cred ca maxim 1 va pleca de-acolo ...si, decat sa arate scaunul lui gol, la prezidiu...mai bine sa stiu eu ca s-a simtit ok, cat a stat...si a plecat "in glorie"
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
alinush2005 spune:
Auziti, dar dupa verighete pe unde ati mai fost?? Eu am fost in Unirii si Cocor si parca toate erau la fel la toate bijuteriile, acelesi 4-5 modele, si atat.
Vreau si eu modele mai deosebite, mai speciale, unde sa ma duc?
Chiar, a vazut cineva pe undeva verigheta care sa contina 3 siruri impletite (sau rasucite cumva unul dupa altul, nu pot sa descriu bine) din cele 3 culori de aur (alb, galben si rosu)? Ca eu am vazut la cineva pe deget, dar nu o cunosteam si mi-a fost jena sa intreb de unde e luata..