Miresele anului 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Bravos Raza, ce sa zicem? Vorba Kreliei..da-i inainte!
Acuma...nu dati cu roshii, pls...dar din experienta va spun ca e mai bine sa-i aveti separat! Caci la cata miscare va fi..saracul n-o sa stie ce vrea prima data..sa va faca poze cand va pune popa pirostriile in cap sau sa filmeze momentul! Parerea mea...

Nu stiu alti cum fac....dar al meu pune camera de filmat pe un suport si poate sa faca in timpul ala linistit poze. Asa ca se poate 2 in 1. Si cred ca toti fac asa. Sunt si omente in care trebuie sa se plimbe cu camera prin sala, dar hai sa fim seriosi ca si pozele pe care le fac invitatii sunt ok. La mine va fi super, ca am 4 invitati care vinla nunta si aduc camerele video. Va dati seama ca o sa am multe CD-uri de la nunta si foarte multe poze, ca aproape toti au aspus ca vin cu aparatele de fotografiat. Numai bani sa am sa le scot pe toate.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

Al meu e tot 2 in 1. El normal cere 3 milioane pt poze si caseta video. Mie cu 2,5 milioane imi face poze, caseta video si DVD sau CD. Pozele le pune doar pe CD. Nu le scoate el, adr tot e un pret bun, zic eu.

POZE

Mai da e ieftin rau...incep sa ma supar!

Individula asta face pozele si filmarea....are referinte bune omu'...da cand aud de 6 mil sau chiar mai rau de 3 mil ma oftic si mie imi cere cel putin 9 ca atata a luat anul trecut! Nu e corect!

Filmul il face ca si un documentar incepand cu poze de cand eram mici dar totusi....e foarte ieftin ce povestiti voi!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Eu o sa am cameraman si fotograf. Vorba aia...dai un ban, dar stii ca face. Daca e o singura persoana, ce sa faca saracul mai intai? Sa filmeze, sau sa faca poza? SAu amandoua in acelasi timp?

Nunta noastra
Cununie civila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

nu spun raza nimic, ca ma roade invidia, ca eu n-am cameraman.

E 2 in 1 da' e bun baiatu'... vrei sa-i faci o vizita ? let me know... eventual, dak vrei, vino maine cu noi...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nitzuc spune:

Mai fetelor nu vine omu saracu la scarbici o sapt amarata si aia si deja voi ati luat un avant!!!!!!Harnicute rau!!Fac si eu urarile de rigoare"LA MULTI ANI SI SA FITI IUBITE SI FERICITE IN 2006" AI SPOORRR LA PREGATIRI. Sunt sigura ca veti fi niste miresici extraordinar de frumoase. Eu ma bucur ca in sfarsit pot spune si eu "LA ANU MA CASATORESC!!!!" yuuuuuuuuupppppppiiiiiiii!!!!! UUUUUUUURRRRRAAAAAA!!!!
Intre timp o sa mai sutesc si eu cate o idee de la voi.
Sper in 2006 sa se realizeze toate sperantele noastre iar pt cele care nu au avut un 2005 bun un an mult mai fericit si numai impliniri pe toate planurile ca atunci cand veti fi miresici sa nu va fie fericire umbrita de nimeni si nimic.
Va pup si imi cer scuze ca nu am scris mai devreme dar netu e la scarbici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Ce ma fac?

Ai mei parinti sunt despartiti..cum scriu eu pe invitatii...sa nu se supere nici capra nici varza?

Mercic!

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Grea problema asta cu numele parintilor...tatal meu a murit si nu as dori sa ii pun numele in chenar si nici o cruce in dreptul numelui! Ce fac?

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cryssy spune:

LA MULTI ANI tot ce va doriti sa se implineasca, sa aveti parte de o nunta ca in povesti si sotul sa ve iubeasca mai mult ...ca de...meritam...LA MULTI ANI pt toate fetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

la mine problema e cu atat mai trista cu cat nici unul din parintii mei nu mai este in viata.... asa ca am exclus de pe invitatii orice text care include parintii sau vreo familie (spre supaarea socrilor)... am compus ceva vesel in care suntem pomeniti numai noi doi si nasii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by suede

Ce ma fac?
Ai mei parinti sunt despartiti..cum scriu eu pe invitatii...sa nu se supere nici capra nici varza?

Simplu!

parintii
x si y a si b

cutare alea alea...va invita la nunta... copiilor
fata escu si baiat escu

....adica..puneti numele de familie in dreptul vostru...ca doar nu faci nimic aiurea...tu ai numele tau, intamplator coincide cu al tatalui (banuiesc), dar asta nu inseamna ca mama ta sa se simta prost, nu?
iar in dreptul parintilor tai, sunt ei cu prenumele lor, tatal tau fara numele "vostru", ca sa nu o "discrimineze" pe mama ta, iar mama ta, fara numle de fata/nou nume....

E ca-i simplu?

Si la mine e oarecum aceeasi situatie...parintii despartiti..dar eu am pierdut contactul cu tatal meu, iubi, la fel...mama mea s-a recasatorit, mama lui la fel, pe mine nu m-ar deranja sa apara ei 2 cu numele nou si eu doar cu prenumele....nu stiu insa cum va dori iubi...daca va vrea sa ii scriem si numele, nu doar prenumele...aplicam solutia de mai sus

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput