Miresele anului 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 11
Mariana I. spune:
quote:
Originally posted by Mariana I.quote:
Originally posted by Giova
Neatza!!!
Mariana bine ai venit pe !!! De ce faceti nunta in Italia? Nu e prea costisitor sa duceti neamurile din tara? Sau mirele e italian?
Oricum stiu, ca o nunta in It costa enorm de mult. Dar nici nu se compara cu cele romanesti. Sunt mai rafinate, mai elegante,m dar distractie ioc.
gio si bb Marco 38+
facem nunta in Italia pt ca eu am toata familia aici. in romania am facut cununia civila in septembrie si am facut o petrecere cu 80 de invitati, rude din partea sotului, prietenii socrilor si si prietenii nostri care sunt acolo. asa ca a ramas sa facem nunta aici si pt rudele mele.
cum ai zis tu nuntile sunt mai rafinate aici, dar lumea nu se distreaza asa tare. sunt obositi cu munca, cu tot felul de probleme si nu iau nunta in spiritul in care ar trebui. de aia ma chinui sa fac o nunta ca sa-i las pe toti cu gura cascata, sa tina minte ca s-au simtit bine. la toate nutile care am fost aici la ora 2 deja lumea pleaca acasa plictisita... eu vreau ca nunta mea sa fie mai speciala, asa cum isi doresc toate miresicile, nu?
din tara vin doar socrii, cumnata, nasii si un var. nu ne ajunge mult trasportul lor, doar 125 de euro de persoana cu avionul. mai vin rude din Grecia, Spania si Austria. Neamul meu a plecat cam peste tot...
Uite aici !
Raza de soare spune:
Mariana, acu vazu' oarba... d c faci nunta colo'sa...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Aminteste-i si tu sefului, cand iti mai cere ceva, ca maine e Revelionul si numai tu cu el mai sunteti in firma. Nu ar fi cazul sa te trimita acasa?[/navy][/font=Book Antiqua]
Pai am curaj ? ca dc indraznesc, ma trimite de tot !... si acu are pe cineva in vizita... mai stau.....
Raza de soare
ooana spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by ooana
Raza......si eu vreau acasaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Nu mai vrea la servici!
Ha ! pai n-ai vrut tu ? io n-am avut de ales, da' tu ? si am un filing k nu plec nici dvrm... adik dc nu plecai pana acu... slabe sanse... pai cum naibii sa mai simti spiritul sarbatorilor cu asa sefi ?
Raza de soare
Eu???? eu NU AM VRUT! M-a obligat sefu si mi-am luat zilele inainte saptamana asta! Sefu le-a dat liber la 2 si a trebuit sa stam noi ceilalti...dar la anu' pe vremea asta vin acasa din Germania si daca am noroc nu lucrez intre Craciun si Revelion!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
krelia spune:
am gasit-ooooo, breeee ...era pe al inceputul capitolului...am si trecut-o pe listutza
tanti auguri...sau cum se zice pe la "voi"....si un bacio grande (ca am invatat de la o prietena care sta in Italia ...(ca pretina care fuse in It..nu ma invata nici macar sa numar
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
ooana spune:
OFfffffffffff...si tocmai s-a deschis o sampanie, sefu are chef de sprituri si de urari...klar mai stam vreo 1-2 ore cel putin!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
ralu_trancu spune:
Krelia, lasa fata in pace. ia uite. ce rautate. lasa ca te invata marco
http://community.webshots.com/user/trenurelu
Mariana I. spune:
quote:
Originally posted by krelia
am gasit-ooooo, breeee ...era pe al inceputul capitolului...am si trecut-o pe listutza
tanti auguri...sau cum se zice pe la "voi"....si un bacio grande (ca am invatat de la o prietena care sta in Italia ...(ca pretina care fuse in It..nu ma invata nici macar sa numar
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Grazie di cuore!
krelia spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
....lasa ca te invata marco
wrong.....poate o s-o invete pe fiica-mea......mai stii.......
Hai ca tre sa vina S.....si tre sa socializez puternic..va dati seama.......
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Raza de soare spune:
l-am intrebat pe sefu dc-i mai vin invitati, mai fac cafea... si zice: nu, du-te acasa... si io mai am de lucru.... cum sa plec, ca nu pot...
inchid k a venit scorpia... pup u all
Raza de soare