experienta de neuitat
Am 3 copiii, si sunt din Pitesti, pentru fiecare am o experienta de neuitat.
La nasterea primului copil Rebeca,am avut o nastere normala, cu dureri ingrozitoare, cand mia spus doctorul ca este fetita nu am vrut sa o privesc, asta a fost reactia de moment .
La al doilea copil l-am nascut in Buc. prin cezariana, bucuria cand am aflat ca e baiat nu se poate descrie simteam ca "pleznesc".
Pe cel de al treilea fetita fiind tot la Buc. , tot prin cezariana; cand m-am trezit din anestezie parca eram undeva deasupra si priveam tot ce se intampla, aveam senzatia ca-mi inghit limba am spus "ce usor se poate muri". cand am auzit ca este fetita parca nu auzeam prea bine.
In concluzie nu se poate reda in cuvinte clipele pe care le traiesti, sunt unice si fiecare copil este diferit.
Va pup si va salut am rvenit printre voi dupa doi ani.
Raspunsuri
impreuna spune:
Felicitari pentru cei 3 copilasi si bine ai revenit pe DC.
Sa iti creasca mari, frumosi, sanatosi si cuminti
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
Otiliav spune:
Felicitari pentru cele 3 comori, si eu tot 3 copilasi imi doresc, aceeasi ordine. Doar ca am deja o cezariana, dar eu sper sa mi se indeplineasca visele!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
gegea spune:
Bine ai venit pe si pentru cele 3 nasteri!
Sa iti creasca copilasii, sa fie sanatosi si multa iubire sa va inconjoare pe toti!
Geani si Daria
CristinaT spune:
Felicitari pentru cei 3 copilasi, sa va bucurati de ei. Esti curajoasa!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
sexisif spune:
Va multumesc pentru cele urte.
Otiliav esti singura mamica pe care o intalnesc sa spuna ca isi doreste 3 copiii. Iti doresc sa ti se implineasca visul. Este o experianta unica si sa triesti alaturi de 3 ingerasi.
mariana tache spune:
Felicitari pt cei 3 copii ai tai!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
romana_74 spune:
Felicitari pentru cei trei puiuti! Si pe mine ma bate gandul la bb3, dar mai astept putin sa creasca cei doi bb-i pe care ii am deja!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)